OP Etelä-Karjala tukee lasten ja nuorten hyvinvointia

OP Etelä-Karjala tukee lasten ja nuorten hyvinvointia 30 000 eurolla

Yhdistykset voivat hakea tukea lasten- ja nuorten urheilu- ja kulttuuritoimintaan tai muuhun em. kohderyhmää tukevaan yleishyödylliseen toimintaan.

#Hyväkiertämään 2020

OP Etelä-Karjala on tukenut useita vuosikymmeniä lasten- ja nuorten parissa toimivien eteläkarjalaisten yhdistysten toimintaa. Tulemme jatkamaan tätä myös vuonna 2020. Yhdistys tai seura – hae nyt tukea toimintaasi!

OP Etelä-Karjalan toimialueella (Imatra, Joutseno, Lappeenranta, Ruokolahti, Taipalsaari, Ylämaa) toimivat yhdistykset/seurat voivat hakea tukea toimintaansa, joka tähtää eri-ikäisten lasten ja nuorten hyvinvointiin.

Tukea voi hakea esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin, lasten ja nuorten urheilu- ja kulttuuritoimintaan tai muuhun edellä mainittua kohderyhmää tukevaan yleishyödylliseen toimintaan.

Tuemme toimialueemme yhdistyksiä yhteensä 30 000 eurolla. Yhdistys/seura päättää tuen kohdentamisesta seuran toiminnassa eri jaostojen kesken.

Yhdistysten/seurojen hakuaika 17.2. - 15.3.2020

Hakulomakkeen pääset täyttämään tällä sivulla. Yhdistyksen tulee täyttää sähköinen hakulomake ja jättää hakemuksensa viimeistään 15.3.2020.

Mikä vaikuttaa tuen saamiseen?

Kampanjan kautta haetaan niin nykyisiä kuin uusia kumppanuuksia, joten mikään yhdistys ei ole automaattisesti tuen saajien joukossa. Haluamme myös tuen saajien jakautuvan laaja-alaisesti toimialueellemme.

Valintaan vaikuttavia tekijöitä ovat

  • yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja kohderyhmän määrä
  • toiminnan laatu
  • yhteistyön hyöty Hippo-clubilaisille ja Hippo-brändille sekä mahdollinen näkyvyys OP Etelä-Karjalalle.
  • Edellytyksenä tuen saamiseksi on asiakkuus OP Etelä-Karjalassa.

Valinnasta ilmoittaminen

Valinnasta ilmoitetaan yhdistyksille maaliskuun 2020 lopulla.

Tehdään yhdessä hyvää lapsille ja nuorille!

Hakuun liittyvät tiedustelut: mauno.muukkonen@op.fi