Imatra: Lasten Liikuntakoulun kumppanihaku 13.10.2023 asti.

OP Etelä-Karjala järjestää keväällä 2024 maksuttoman, ohjatun ja matalan kynnyksen lasten liikuntakoulun 5 – 9-vuotiaille lapsille Imatralla.

 

Haemme yhteistyökumppaniksi kolmea urheiluseuraa, jotka yhteistyössä OP Etelä-Karjalan ja muiden seurojen kanssa mahdollistavat lapsille liikkumisen ilon turvallisessa ympäristössä.

OP Etelä-Karjalan Lasten Liikuntakoulu järjestetään tammi-huhtikuussa 2024 Mansikkalan koulukeskuksessa, kahtena sunnuntaina kuukaudessa. Yksi liikuntakoulukerta kestää tunnin.

Olette etsimämme seura jos:

  • lasten liikkuminen on teille sydämen asia
  • pystytte sitoutumaan toiminnan ohjaukseen noin viitenä sunnuntaina. Innokkaita ohjaajia tarvitaan 5-7 / hlö/kerta + apukädet ohjaajille
  • arvostatte yhdessä tekemistä ja olette valmiita kehittämään toimintaa yhdessä muiden järjestävien tahojen kanssa

 

Tarjoamme seurallenne:

  • valmiin Lasten Liikuntakoulu-konseptin
  • vapaat kädet liikuntakoulun ohjelmaan (huom. ei lajiesittelyjä)
  • näkyvyyttä OP Etelä-Karjalan Lasten Liikuntakoulun mainonnassa
  • mahdollisuuden esitellä seuran toimintaa
  • mahdollisuuden saada uusia harrastajia seuran toimintaan
  • korvauksen lasten eteen tehdystä työstä

 

Lähettäkää hakemuksenne oheisen linkin kautta: https://www.lyyti.fi/questions/57282b12e1

Hakuaika päättyy pe 13.10.2023.

 

Lisätietoja OP Etelä-Karjalan liikuntakoulusta antaa Niina Viljakainen puh. 010 258 5241 tai niina.viljakainen@op.fi . Niinan tavoitat ke 27.9.2023 klo 13-15 ja ti 3.10.2023 klo 10-12.

Valinnasta ilmoitamme lokakuun 2023 aikana.

Tehdään yhdessä hyvää lapsille!

 

OP Etelä-Karjala toimii markkinaosuudeltaan johtavana maakuntapankkina. Palvelemme lähes 90 000 asiakasta yli 120 ammattilaisen voimin. Edistämme omistaja-asiakkaidemme, asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.

Vastuullisuus on tiivis osa OP Etelä-Karjalan liiketoimintaa ja strategiaa. Asiakasomisteisena pankkina meillä on liiketoiminnallisten tehtävien lisäksi yhteisöllinen rooli, jossa kannamme vastuuta niin omistaja-asiakkaistamme kuin laajemmin paikallisyhteisöistä ja maakunnastamme.

Yksi arvoistamme on yhdessä menestyminen. Sen mukaisesti olemme aktiivisesti mukana kehittämässä paikallista ja alueellista elinvoimaisuutta. Tämä näkyy konkreettisina tekoina mm. siten, että tuemme lasten ja nuorten hyvinvointia, suomalaista koulutusta ja osaamista.