Punkaharju

Kotimaanmatka Järvisydämeen 11.-13.6.2019

Lähde mukaan nauttimaan kotimaan upeista kohteista!

Majoitumme Hotel & Spa Resort Järvisydämen upeissa hotellihuoneissa ja Rinne-huviloissa. Järvisydämessä meille tarjoillaan illalliset ja halukkailla on mahdollisuus nauttia kylpylän tarjonnasta tai vaihtoehtoisesti oman majoituspaikan ylellisistä oloista tai ympäröivästä luonnosta!

Menomatkalla vierailemme Punkaharjulla Lustossa ja Johanna Oraksen kauniissa Taidekartanossa sekä syömme lounasta Harjun Portissa. Matkan varrella käymme myös Kerimäen kirkossa ja Savonlinnan kiertoajelulla. Keskiviikkona teemme retken Varkauteen, jossa vierailemme Mekaanisen Musiikin Museossa ja käymme lounaalla. Kotimatkan varrella piipahdamme Rapion Myllyllä, TeaHouse of Wehmaisissa sekä Tertin kartanossa. Lounasta nautimme Kenkäverossa.

Matkan hinta 565 €/henkilö Rinnehuvilassa (H1-lisä 80 €) ja 639 €/henkilö hotellihuoneessa (H1-lisä 90 €). Hotellihuoneessa on hyvät ja toimivat tilat myös kolmelle hengelle, jolloin hinta on 579 €/henkilö.

Hintoihin sisältyy: bussikuljetukset, majoitus valitussa vaihtoehdossa 2 tai 3 hengen huonees-sa, sisäänpääsyt ja opastukset, aamiaiset, lounaat ja päivälliset sekä matkanjohtajan palvelut.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 18.4.2019.

Varaukset ja lisätiedot:

Saimaa Travel Oy
Puh. (05) 5410 100
saimaatravel@saimaatravel.fi