Hevoset

Omistaja-asiakasmatka Budapestiin 10.-15.9.2019

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Matkan aikana tutustumme Budapestin kaupunkiin ja sen lähiympäristöön. Lähdemme matkaan Etelä-Karjalasta tiistaina iltapäivällä ja lentokenttähotellissa yöpymisen jälkeen lennämme Budapestiin. Majoitumme keskustahotelliin, jossa vietämme kaikki 4 yötä.

Matkan aikana teemme kaupunkikierroksen, jonka aikana näemme tärkeimpiä nähtävyyksiä, kuten Oopperatalon, Pyhän Tapanin basilikan ja Linnavuorella sijaitsevan Kuninkaanlinnan. Retkiohjelmassa on käynti Pustalla, lounas perinteisessä maalaistalossa ja hevosnäytös. Vierailemme myös Hernyakin viinitilalla, missä tutustumme viininvalmistukseen ja maistelemme viinejä. Vapaapäivänä on aikaa vaikkapa ostoksiin Vaci utca -kävelykadulla ja kuuluisassa Vanhassa kauppahallissa. Viimeisenä matkapäivänä tutustumme keisarinna Sissin kartanoon ennen lähtöä lentokentälle. Iltalento Helsinkiin.

Matkan hinta 1 275 €/henkilö (1-hengen huoneen lisämaksu 300 €).

Hintaan sisältyy bussikuljetukset Helsinki-Vantaan lentoasemalle, yöpyminen lentokenttä-hotellissa, Finnairin suorat lennot Budapestiin, majoitus 2-hengen huoneissa, suomenkielinen opas kohteessa, aamiaiset hotelleissa, lounas neljänä päivänä ja illallisristeily Tonavalla, viininmaistajaiset ja pääsymaksut.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.5.2019

Varaukset ja lisätiedot:

Matka-Miettinen
Puh. (05) 453 0110
budapest@matka-miettinen.fi