Kuumailmapallo

Omaan elämään kannattaa sijoittaa

Tavoitteellisella säästämisellä voit tehdä unelmistasi totta – me autamme mielellämme sinua vaurastumisen matkallasi. Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä, mikä monipuolisista säästämisen tai sijoittamisen vaihtoehdoistamme on sopivin juuri sinulle

Emma Hujala

Säästöt ja sijoitukset, Lappeenranta
010 258 5514

Inari Tamski

Säästöt ja sijoitukset, Imatra
010 258 5261

 

Laaja valikoima sijoitusrahastoja

Rahastosäästämisessä yhdistyvät helppous ja joustavuus. Sijoitusrahasto on tuottava, pitkäjänteisen sijoittamisen vaihtoehto. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia sijoitusrahastoja osakerahastoista indeksirahastoihin ja vastuullisen sijoittamisen rahastoihin.

OP Sijoituskumppani on digitaalinen sijoitusneuvojasi OP-mobiilissa. 

Palvelu sopii niin aloittaville kuin kokeneille sijoittajille ja voit ottaa sen käyttöön nopeasti ja helposti vaikka omalta kotisohvaltasi. 

Rahastosäästäjäksi suoraan Säästölippaasta

Kerrytä säästöjä huomaamattoman helposti Säästölippaaseen. Säästä vaivattomasti pankkikortilla maksaessasi. Voit itse määritellä jokaisesta korttimaksusta Säästölippaaseen siirtyvän summan. Säästölipas on kuin sähköinen säästöpossu.

Säästölippaalla voit aloittaa myös rahastosäästämisen ja laittaa rahat tuottamaan tiliä paremmin pidemmällä aikavälillä, kun säästöjä alkaa kertyä yli säästötavoitteesi.