OP Helsinki, Pohjola Sairaala ja Kiekko-Espoo yhteistyöhön

OP Helsinki ja Pohjola Sairaala ovat Kiekko-Espoon yhteistyökumppaneita tulevalla kaudella. Yhteistyön muotoja ovat pelaajien terveyspalveluiden ja junioritoiminnan sekä edustusjoukkueen tuen ohella nuorten taloustaitovalmennus.

- OP Helsingin tavoitteena on edistää lasten ja nuorten sekä lapsiperheiden hyvinvointia pääkaupunkiseudulla. Yhteistyömme kautta pyrimme tukemaan sitä, että mahdollisimman moni jääkiekosta kiinnostunut espoolainen nuori pääsisi mukaan junioritoimintaan. Järjestämme halukkaille myös taloustaitovalmennusta ja vahvistamme samalla nuorten talousosaamista, sanoo OP Helsingin toimitusjohtaja Jarmo Viitanen

- Olemme iloisia siitä, että pääsemme yhteistyöhön Kiekko-Espoon kanssa. Me Pohjola Sairaalassa haluamme tukea ja auttaa junioreita pysymään pelikunnossa. Jääkiekko on laji, jossa sattuu ja tapahtuu. Tapaturmien hoidossa on tärkeää, että vammat tutkitaan huolella ja että hoitavat lääkärit tuntevat lajin erityispiirteet. Näin hoito ja kuntoutus voidaan suunnitella yksilöllisesti, mikä mahdollistaa nopean ja turvallisen toipumisen pelikuntoon, kertoo Pohjola Sairaalan toimitusjohtaja Markus Torkki.

Espoon Metro-Areena on espoolaisten jääkiekkofanien kohtauspaikka ikään ja ammattiin katsomatta. Jääkiekkoharrastus yhdistää espoolaisia vauvasta vaariin. 

- Lähdemme ylpeinä yhteistyöhön OP Helsingin ja Pohjola Sairaalan kanssa. Kiekko-Espoo saa hienot kumppanit, joiden kanssa voimme tukea nuorten kasvatusta ja hyvinvointia. Arvomme ja toimintatapamme sopivat luontevasti yhteen, vastuullisuus nuorten kasvatuksesta ja hyvinvoinnista ovat tärkeitä meille kaikille, sanoo Kiekko-Espoo Oy:n operatiivinen johtaja Antti Manninen
 

OP Helsinki on OP Ryhmän suurin vähittäispankki, jolla on 13 toimipistettä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. OP Helsingillä on yli 400 000 asiakasta, joista yritysasiakkaita noin 35 000. OP Helsinki palvelee asiakkaitaan lähes 600 pankki- ja vakuutusalan ammattilaisen voimin.

Pohjola Sairaala on ortopedisenä yksityissairaalana keskittynyt tuki- ja liikuntaelinten vammojen ja sairauksien hoitoon sekä kuntouttamiseen. Pohjola Sairaalasta löytyy urheilijoiden ja aktiiviliikkujien hoitoon erikoistuneita huippuammattilaisia. Sairaaloita on Helsingin lisäksi Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa. Pohjola Sairaala on Pohjola Vakuutuksen omistama sairaala ja osa OP Ryhmää.

Kiekko-Espoon seurayhteisön muodostavat Kiekko-Espoo Oy:n alaisuudessa Mestiksessä pelaava miesten edustusjoukkue sekä Suomen suurin jääurheiluun keskittynyt seura Kiekko-Espoo Ry, jossa on mahdollisuus harrastaa sekä kilpailla kiekko- ja ringettekouluista aina aikuisten edustusjoukkueisiin asti.