Etukenossa

Paikalliset edut OP Helsingin omistaja-asiakkaille

1000 € alennus OP Koti Helsingin välityspalkkiosta Osuuspankin omistaja-asiakkaille

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat 1000 € (sis. alv 24 %) alennuksen neuvotellusta välityspalkkiosta, kun teet asuntosi myyntitoimeksiannon 1.10.-31.12.2019 OP Koti Helsingin kanssa.

Etu koskee huoneistojen ja rakennettujen kiinteistöjen myyntitoimeksiantosopimuksia Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Etu koskee myös ostotoimeksiantosopimuksia, joiden palkkiot sovitaan samoilla ehdoilla, kuin myyntitoimeksiantosopimusten. Etua ei saa OP Koti Helsingin minimi- tai vuokravälityspalkkiosta, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.

Ota yhteyttä OP Koti Helsingin asiantuntevaan välittäjään ja kysy lisää. Löydät meidät: Op-koti.fi

Asunnot Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa välittää OP Koti Helsinki Oy LKV. Norm. välityspalkkio 3,97 % (sis. alv 24 %) velattomasta kauppahinnasta + asiakirjakulut toteuman mukaan. Minimipalkkio 3720 € (sis. alv 24 %) + asiakirjakulut toteuman mukaan

Vianor Rengashotellin 1. kausi maksutta

Rengashotellipalvelun ensimmäisen kauden säilytys omistaja-asiakkaille maksutta! Veloitetaan vain renkaiden alle vaihto 45 euroa. Säästö rengashotellipalvelusta jopa 100 euroa. Etu on voimassa 1.7. alkaen ja koskee 30.11.2019 mennessä tehtyä talvirenkaiden vaihtoa. Renkaat voi tuoda halutessaan jo kesän aikana.

Palvelu sisältää mm. rengashotellin yhdeksi kaudeksi, renkaiden tarkastuksen, ilmanpaineen tarkistuksen, alumiinivanteiden jälkikiristyksen 100 km:n jälkeen ja säilytyksessä olevien renkaiden vakuutuksen.

Etu on voimassa pääkaupunkiseudun palvelupisteissä. Helsinki: Kallio, Kalasatama, Lauttasaari, Herttoniemi, Konala, Malmi ja Suutarila. Espoo: Juvanmalmi, Olari ja Suomenoja. Vantaa: Airport.

Edun voit lunastaa esittämällä sen OP-mobiilista Vianorin palvelupisteillä, puhelinpalvelu 010 401401.

Etu koskee vain uusia rengashotellisopimuksia.

Vianor Katsastuspalvelu 49 euroa

Kun Vianorin ammattilaiset tekevät tarkastuksen, säästät aikaa, vaivaa ja rahaa – ja voit olla varma, että katsastus tapahtuu ilman yllätyksiä. Katsastuspalvelu omistaja-asiakkaille 49 euroa (norm. 69 euroa). Etu on voimassa 1.7. - 31.12.2019.

Palvelu sisältää ajoneuvon tarkastuksen ennen katsastusta, pakokaasupäästöjen tarkastuksen, Vianor varaa katsastuksen ja käyttää ajoneuvon katsastuksessa, Vianor maksaa katsastuskulut ja huolehtii tarvittavista dokumenteista.

Etu on voimassa pääkaupunkiseudulla. Helsinki: Kallio, Kalasatama, Lauttasaari, Herttoniemi, Konala, Malmi ja Suutarila. Espoo: Juvanmalmi, Olari ja Suomenoja. Vantaa: Airport.

Edun voit lunastaa Vianorin palvelupisteistä, puhelinpalvelu 010 401401 sekä verkkokaupasta vianor.fi. Kampanjakoodin verkkokauppaan saat OP-mobiilista kohdasta "Omistajaedut".

Vianorin Ilmastointihuolto 49 euroa

Kun ilmastointijärjestelmä on kunnossa, se lisää mukavuutta ja turvallisuutta ajomatkoillesi. Voit keskittyä ajamiseen, kun lämpötila ja ilmankosteus ovat miellyttävät.

Vianor tarjoaa ilmastointilaitteiden täyttöhuollon OP Helsingin omistaja-asiakkaille etuhintaan 49 euroa (norm. 79 euroa). Etu on voimassa 1.7. - 31.9.2019.

Palvelu sisältää ilmastoinnin kylmäaineen R134A (200 g), ilmastoinnin väriaineen sekä ilmastoinnin voiteluaineen.

Etu on voimassa pääkaupunkiseudun palvelupisteissä. Helsinki: Kallio, Kalasatama, Lauttasaari, Herttoniemi, Konala, Malmi ja Suutarila. Espoo: Juvanmalmi, Olari ja Suomenoja. Vantaa: Airport.

Edun voit lunastaa Vianorin palvelupisteistä, puhelinpalvelu 010 401401 sekä verkkokaupasta vianor.fi. Kampanjakoodin verkkokauppaan saat OP-mobiilista kohdasta "Omistajaedut".

Vattenfallin Ilmasto Mix-sähkösopimus

Hyödynnä OP Helsingin omistaja-asiakkaan etusi - tee Vattenfallin Ilmasto Mix-sähkösopimus! Omistaja-asiakkaalle ensimmäinen vuosi nyt ilman perusmaksua. Samalla toimit ilmastofiksusti.

Vattenfall tarjoaa edun kaikille, jotka haluavat pienentää taloutensa hiilijalanjälkeä. Ilmastoystävällinen sähkösopimus on helppo valinta, jolla on iso vaikutus.

Edun arvo on noin 30 - 40 euroa / vuosi riippuen perusmaksun suuruudesta.

Etu on voimassa 31.12.2019 saakka. Edun voit lunastaa täältä tai OP-mobiilista kohdasta ”Omistajan edut”.

House of Brandonin etu

House of Brandon tarjoaa OP Helsingin omistaja-asiakkaille -20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Edun saadaksesi syötä verkkokaupan kassalla koodi: OP20.

House of Brandon on suomalainen vaateverkkokauppa, josta löydät tämän päivän trendit suosituilta merkeiltä, useasta eri hintakategoriasta.

Hyödynnä etusi nyt ja hanki tulevan juhlakauden ja kesän vaatteet edullisin hinnoin! Etu on voimassa 31.12.2019 saakka.

Lunastusosoite: www.houseofbrandon.com

DriveNow-etu: maksuton rekisteröityminen ja 30 min maksutonta ajoaikaa

DriveNow on Helsingissä toimiva yhteiskäyttöautopalvelu, jossa maksat vain käyttämiesi minuuttien mukaan. Osuuspankin omistaja-asiakkaana voit nyt rekisteröityä maksutta palvelun käyttäjäksi (norm. 30 €). Lisäksi saat omalle DriveNow-tilillesi 30 ilmaista minuuttia ensimmäistä ajokertaa varten.

Etu on voimassa toistaiseksi. DriveNow-palvelun tarjoaa OP Co-Ride Oy.

Seuraa etuja

Seuraa etukumppaneiden vaihtuvia etuja 

Etuja tarjoavat esimerkiksi Marimekko, Royal Ravintolat, Finlayson, Silja Line, Drive Now, Lomalinja, SuperPark, Flow Festival, Tubecon ja Helsinki Cup.

Omistaja-asiakkaana saat OP:n parhaat edut ja alennukset

Olemme asiakkaidemme omistama yritys ja tehtävämme on tuottaa hyötyä omistaja-asiakkaillemme. Siksi omistaja-asiakkaana saat OP:n parhaat edut ja alennukset.

Hyödyt myös rahanarvoisista OP-bonuksista. Niitä kertyy asioinnistasi ja niillä kuitataan esimerkiksi pankkipalvelu- tai vakuutusmaksujasi, jotka voivat olla sinulle bonusten ansiosta maksuttomia.

Esimerkkejä omistaja-asiakkaan eduista:

  • Saat käyttötilin, OP-verkkopalvelun sekä OP-Visa-kortin 45 % edullisemmin. Hinta on omistaja-asiakkaalle 2,95 €/kk (normaalisti 5,45 €/kk). Kun olet alle 26-vuotias, saat päivittäiset pankkipalvelut maksutta.
  • Saat uuteen asuntolainaasi kiinteän koron koko laina-ajaksi, jopa 25 vuodeksi. Näin varmistat, että asuntolainasi korkokulut säilyvät muuttumattomina koko laina-ajan.
  • Ostat, myyt ja vaihdat lähes kaikkia rahastojamme ilman kuluja.