Etukenossa

Paikalliset edut OP Helsingin omistaja-asiakkaille

OP Koti Helsingin kesäkampanja OP Helsingin omistaja-asiakkaille 1.6.-31.8.2020

Oletko myymässä kotiasi? OP Koti Helsingin kesäkampanja tuo mahtavan edun OP Helsingin omistaja-asiakkaille – voit nyt saada illallisen, siivouksen tai sisustussuunnittelijan konsultoinnin. Kampanjalla haluamme samalla tukea paikallista yrittäjyyttä.

Seuraa etuja

Seuraa etukumppaneiden vaihtuvia etuja 

Omistaja-asiakkaana saat OP:n parhaat edut ja alennukset

Olemme asiakkaidemme omistama yritys ja tehtävämme on tuottaa hyötyä omistaja-asiakkaillemme. Siksi omistaja-asiakkaana saat OP:n parhaat edut ja alennukset.

Hyödyt myös rahanarvoisista OP-bonuksista. Niitä kertyy asioinnistasi ja niillä kuitataan esimerkiksi pankkipalvelu- tai vakuutusmaksujasi, jotka voivat olla sinulle bonusten ansiosta maksuttomia.

Esimerkkejä omistaja-asiakkaan eduista:

  • Saat käyttötilin, OP-verkkopalvelun ja OP-Visa-kortin edullisemmin. Hinta on omistaja-asiakkaalle 3,95 euroa kuukaudessa. Muille asiakkaille hinta on 5,20€-5,65€/kk valitusta kortista riippuen. Kun olet alle 26-vuotias, saat päivittäiset pankkipalvelut maksutta.
  • Saat uuteen asuntolainaasi kiinteän koron koko laina-ajaksi, jopa 25 vuodeksi. Näin varmistat, että asuntolainasi korkokulut säilyvät muuttumattomina koko laina-ajan.
  • Ostat, myyt ja vaihdat lähes kaikkia rahastojamme ilman kuluja.