Etukenossa

Paikalliset edut OP Helsingin omistaja-asiakkaille

Vattenfallin Ilmasto Mix-sähkösopimus

Hyödynnä OP Helsingin omistaja-asiakkaan etusi - tee Vattenfallin Ilmasto Mix-sähkösopimus! Omistaja-asiakkaalle ensimmäinen vuosi nyt ilman perusmaksua. Samalla toimit ilmastofiksusti.

Vattenfall tarjoaa edun kaikille, jotka haluavat pienentää taloutensa hiilijalanjälkeä. Ilmastoystävällinen sähkösopimus on helppo valinta, jolla on iso vaikutus.

Edun arvo on noin 30 - 40 euroa / vuosi riippuen perusmaksun suuruudesta.

Etu on voimassa 31.12.2019 saakka. Edun voit lunastaa OP-mobiilista kohdasta ”Omistajan edut”.

House of Brandonin etu

House of Brandon tarjoaa OP Helsingin omistaja-asiakkaille -20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Edun saadaksesi syötä verkkokaupan kassalla koodi: OP20.

House of Brandon on suomalainen vaateverkkokauppa, josta löydät tämän päivän trendit suosituilta merkeiltä, useasta eri hintakategoriasta.

Hyödynnä etusi nyt ja hanki tulevan juhlakauden ja kesän vaatteet edullisin hinnoin! Etu on voimassa 31.12.2019 saakka.

Lunastusosoite: www.houseofbrandon.com

Vastaanota kevät herkutellen Töölönrannassa

Ravintola Töölönranta tarjoaa omistaja-asiakkaille kaksi Chef’s menuta yhden hinnalla (yhteensä 54 euroa). Tarjous on voimassa arkisin klo 16.00 alkaen ja lauantaisin koko päivän. Etu on voimassa 31.5.2019 asti. Edun voit lunastaa näyttämällä sitä OP-mobiilista tai näyttämällä OP:n pankkikorttia, jossa on teksti ”Omistaja-asiakas". Tee pöytävaraus etukäteen:

www.toolonranta.fi

Etu koskee Chef’s menuta.

Foodin-etu -20 % OP Helsingin omistaja-asiakkaille

Laadukkaita ja vastuullisia superruokia kotimaiselta perheyritykseltä.
Etu on  20 % alennus verkkokaupan tuotteista.
Etu on voimassa 31.5.2019 saakka.
Edun saa verkkokauppaostoksesta koodilla: OPomistaja

DriveNow-etu: maksuton rekisteröityminen ja 30 min maksutonta ajoaikaa

DriveNow on Helsingissä toimiva yhteiskäyttöautopalvelu, jossa maksat vain käyttämiesi minuuttien mukaan. Osuuspankin omistaja-asiakkaana voit nyt rekisteröityä maksutta palvelun käyttäjäksi (norm. 30 €). Lisäksi saat omalle DriveNow-tilillesi 30 ilmaista minuuttia ensimmäistä ajokertaa varten.

Etu on voimassa toistaiseksi. DriveNow-palvelun tarjoaa OP Co-Ride Oy.

Seuraa etuja

Seuraa etukumppaneiden vaihtuvia etuja 

Etuja tarjoavat esimerkiksi Marimekko, Royal Ravintolat, Finlayson, Silja Line, Drive Now, Lomalinja, SuperPark, Flow Festival, Tubecon ja Helsinki Cup.

Omistaja-asiakkaana saat OP:n parhaat edut ja alennukset

Olemme asiakkaidemme omistama yritys ja tehtävämme on tuottaa hyötyä omistaja-asiakkaillemme. Siksi omistaja-asiakkaana saat OP:n parhaat edut ja alennukset.

Hyödyt myös rahanarvoisista OP-bonuksista. Niitä kertyy asioinnistasi ja niillä kuitataan esimerkiksi pankkipalvelu- tai vakuutusmaksujasi, jotka voivat olla sinulle bonusten ansiosta maksuttomia.

Esimerkkejä omistaja-asiakkaan eduista:

  • Saat käyttötilin, OP-verkkopalvelun sekä OP-Visa-kortin 45 % edullisemmin. Hinta on omistaja-asiakkaalle 2,95 €/kk (normaalisti 5,45 €/kk). Kun olet alle 26-vuotias, saat päivittäiset pankkipalvelut maksutta.
  • Saat uuteen asuntolainaasi kiinteän koron koko laina-ajaksi, jopa 25 vuodeksi. Näin varmistat, että asuntolainasi korkokulut säilyvät muuttumattomina koko laina-ajan.
  • Ostat, myyt ja vaihdat lähes kaikkia rahastojamme ilman kuluja.