OP Helsinki 2020 1

Tervetuloa asioimaan

Yhteinen pääkaupunkiseutumme ansaitsee yhteisen pankin. Pankin, joka on asiakkaidensa näköinen ja joka ymmärtää heidän tarpeensa. Yhdessä kehitämme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Merkityksemme näkyy, kuuluu ja tuntuu. Jo nyt asiakkaamme pääkaupunkiseudulla hyötyvät OP:n omistaja-asiakas eduista. Haluamme tarjota lisää etuja, lisää yhdessä tekemistä ja yhä parempia palveluita.

OP Helsinki on pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun pankki

OP Helsingistä saat kumppaniksesi paikallisen ja vastuullisen pankin sekä joukon ammattitaitoisia pankki- ja vakuutusalan asiantuntijoita.

Pankkipalvelut valitset vapaasti eri vaihtoehdoista toiveidesi mukaan. Käytössäsi on laaja pankki- ja vakuutuspalveluja tarjoava konttoriverkosto, edistykselliset mobiili- ja verkkopalvelut sekä OP 0100 0500 puhelinpalvelu, joka palvelee arkisin klo 8-19. OP Koti Helsinki on apunasi asunnon ostossa, myynnissä ja vuokrauksessa.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta. Kulmakivemme muodostuu asiakaslähtöisistä pankki- ja vakuutuspalveluista, joiden jatkuvaan kehittämiseen panostamme

Asiakasomisteinen OP Helsinki

  • Pääkaupunkiseutulaisten pankki OP Helsinki palasi asiakkaittensa omistamaksi vuonna 2016
  • Omistaja-asiakkaaksi liittyminen on helppoa: täytä hakemus verkossa tai lähimmässä konttorissa
  • Liittymisen yhteydessä maksetaan kertaluontoinen jäsenosuusmaksu – erillistä vuosimaksua ei ole
  • Omistaja-asiakkaana voit saada alennuksia palveluistamme ja OP-bonuksia jopa satojen eurojen arvosta vuodessa
  • Omistaja-asiakkaana voit osallistua pankkisi päätöksentekoon ja sitä kautta vaikuttaa asuinalueesi hyvinvointiin.