Helsingin Metropolia (AMK) geronomiopiskelijat järjestävät yhteistyössä Mummodisko ry:n kanssa Työelämäpäivän 22.5.2019 klo 13-16.00 Metropolian Myllypuron kampuksella osoitteessa Myllypurontie 1, 00920 Helsinki. Myös OP Helsinki on mukana tapahtumassa.

Juontajana toimii iloinen ja värikäs näyttelijä Tuija Piepponen ja live-esiintyjänä nähdään improvisaatioräpin pioneerit Jodarok & Särre.

Mummodisko-tapahtumia on järjestetty vuodesta 2017 alkaen eri puolella Suomea. Tapahtumien tavoitteena on ollut tarjota niin mummoille kuin vaareillekin mahdollisuus tanssia ja viihtyä yhdessä mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Tapahtumien tarkoituksena on ennen kaikkea lievittää yksinäisyyttä ja mahdollistaa merkittäviä kohtaamisia yli sukupolvien.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tänä vuonna 43. kerran järjestettävän kilpailun pääteema on "Musiikki herättää tunteita". OP Helsinki kutsuu mukaan kaikki Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan alueiden koulut. Kuvataidekilpailun voittajat kutsutaan OP Vallilaan palkintojenjakotilaisuuteen. Julkaisemme kilpailutöiden parhaimmistoa sosiaalisen median kanavissamme.

Lähde mukaan Mummodiskon pyörteisiin mahdollistamaan erityisesti ikäihmisiä ajatellen onnistuneita kohtaamisia, hyvän olon tunteen tarttumista, maksimoitua hyvinvointia juuri siinä hetkessä, tulevaisuuden voimavaroja ja ennen kaikkea hauskanpitoa yhdessä jaetun ilon äärellä. Täydellinen tunnelma tarvitsee syntyäkseen optimaaliset kehykset, mutta jokainen yksilö huolehtii omalla panoksellaan siitä, millainen kuva tästä hetkestä maalataan. Pidetään yhdessä huolta pienistä, mutta niin merkityksellisistä hetkistä. Tavoitellaan yhdessä kokemusta siitä, että jokainen yksilö tuntisi olevansa yhtä tämän hetken ajan.

"Tanssi, seurustele, pidä hauskaa ja muista, että riität juuri sellaisena kuin olet. Läsnäolosi tapahtumassa on arvokasta."

Tervetuloa mukaan!