Omenat sylissä

Paikalliset edut OP Itä-Uudenmaan omistaja-asiakkaille

Omistaja-asiakkaanamme nautit rahanarvoisista OP-bonuksista, pankkipalvelu- ja vakuutuseduista sekä lukuisista hienoista kumppanieduista.

OP Itä-Uudenmaan omistaja-asiakkaana saat etua erilaisista vapaa-ajan palveluista ja tapahtumista Itä-Uudenmaan seudulla.

Katso kaikki valtakunnalliset ja paikalliset kumppanietumme alta.

Tarjoamme OP Itä-Uusimaan omistaja-asiakkaille lehden digitaalisen tilauksen etuhintaan: valitsemasi lehden digitilaus 3 kuukaudeksi -30 % alennuksella. Tilaus jatkuu etuhinnan jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaan.

Lunasta etusi viimeistään 31.12.2021. Etu koskee vain kotitalouksia, joihin ei ole voimassa olevaa lehden tilausta.

Voit valita seuraavista lehdistämme juuri sinulle mieleisen vaihtoehdon: Uusimaa, Loviisan Sanomat, Sipoon Sanomat.

Kaikki tilaukset sisältävät:

  • verkkopalvelun kaikki sisällöt
  • näköislehden
  • oman mobiilisovelluksen

Porvoon Salibandyseuran liiganaisten kotiotteluihin 50% alennus.

Porvoon Salibandyseuran liiganaiset ovat vakiinnuttaneet paikkansa naisten salibandyliigassa. Kuluneiden vuosien aikana on saavutettu pronssi- ja hopeamitalien lisäksi kaksi Suomen-cupin mestaruutta.

Nyt pääset seuraamaan Liiganaisten kotiotteluita Porvoon Aurorahalliin puoleen hintaan (lippujen hinnat 4 euroa  aikuiset / 2 euroa lapset. Normaalihinnat ovat 8 / 4 euroa.

Edun saa näyttämällä etua OP-Mobiilista tai OP:n maksukorttia, jossa on omistaja-asiakastunnus.

Kylpylähotellissa alk. 118 €/huone (132-188 €) ja Kartanohotellissa alk. 208 €/huone (218-278,-), sis. 1 yön majoitus 2:lle, Kartanoaamiainen, Kylpylän ja kuntosalin käyttö.

Majoitusedun saat vain varaamalla netistä www.haikko.fi

Syötä etusivulla saapumispäivä + tarjouskoodi MEMBER ja klikkaa ”varaa huone”, saat näkyviin vapaana olevat huoneet. Alennuksen saadaksesi todista jäsenyytesi vastaanotossa check innin yhteydessä.

Voimassa 31.12.2021 asti poislukien juhlapyhät.

Kylpylävierailu (1,5 tuntia) ja sunnuntaibrunssi Kartanossa 53 €/hlö (68,-) sis. kylpylän & kuntosalin käytön, sekä runsaan brunssin.

Varaa pöytä haluamallesi sunnuntaille netistä www.haikko.fi / Kartanon sunnuntaibrunssi. Kirjoita yhteystietojesi lisäksi ”jätä viesti ravintolalle” kohtaan OP JÄSENETU. Alennuksen saadaksesi todista jäsenyytesi Kartanon vastaanotossa ennen ruokailun alkua. Varaa myös kylpyläkäynti ennakkoon nettisivuilta; kylpytakin, pyyhkeen ja tossut saat käyttöösi 

kylpylähotellin vastaanotosta.

Voimassa vain sunnuntaisin 31.12.2021 asti poislukien juhlapyhät.

Meat District on ravintola, joka fokusoi toimintansa vahvasti ekologiseen lihaan ja tuotantoon. Ravintola, joka on vahvasti kallellaan italialaisen ruoanlaiton käsityötaitoon skandinaavisilla raaka-aineilla. Meat District käyttää paikallisia orgaanisesti tuotettuja jauhoja, 500 asteista napolilaista puilla lämmitettävää uunia ja taikoo niiden avulla käsityksiä muuttavia tuotteita. MD Experience -menu käsittää aina 7 vaihtuvaa pöytäseurueen kesken jaettavaa annosta. MD Experience on voimakkaiden makujen, eettisen ja vastuullisen tuotannon, maaseututarinoiden ja urbaanisen tunnelman näyttämö.

MD Experience -menu 50€ (norm. 69€) tai Vege Experience -menu 45€ (norm. 55€) omistaja-asiakkaille.

Edun saa näyttämällä etua OP-Mobiilista tai OP:n maksukorttia, jossa on omistaja-asiakastunnus. Edusta tulee mainita varauksen yhteydessä.

SicaPelle Dining & Wining on kunnianosoitus elämänilolle, naurulle, hedonismille, kommelluksille, erinomaiselle viinille ja ruoalle, taiteelle ja ennen kaikkea Villen rakkaalle lemmikkiporsaalle, Sikapellelle. Yli 500 viinin viinilistan omaava high end bistro vaihtaa menua vähintään 13 kertaa vuodessa ja kasvattaa omalta pelloltaan kasvikset keramiikkalautasilleen. Intohimoinen suhtautuminen kaikkeen tekemiseen näkyy historiallisissa maisemissa Vanhan Porvoon sydämessä.

SicaPellen 6 ruuan dinneri 50€ (norm. 69€) omistaja-asiakkaille.

Edun saa näyttämällä etua OP-Mobiilista tai OP:n maksukorttia, jossa on omistaja-asiakastunnus. Edusta tulee mainita varauksen yhteydessä.

BoingBoing-sisäleikkipaikkaan 10% alennus sisäänpääsymaksusta (kertakäynti normaalisti 12 € ja kuukausikortti 35 €). BoingBoing-sisäleikkipaikka on liikunnallinen sisäleikkipaikka Kuninkaanportissa, Porvoossa. Leikkipaikasta löytyy 3-kerroksinen leikkiteline liukumäkineen, pomppulinna ja palloiluareena.

Edun saa näyttämällä etua OP-mobiilista tai OP:n maksukorttia, jossa on omistaja-asiakastunnus.