Omenat sylissä

Paikalliset edut OP Itä-Uudenmaan omistaja-asiakkaille

Omistaja-asiakkaanamme nautit rahanarvoisista OP-bonuksista, pankkipalvelu- ja vakuutuseduista sekä lukuisista hienoista kumppanieduista.

OP Itä-Uudenmaan omistaja-asiakkaana saat etua erilaisista vapaa-ajan palveluista ja tapahtumista Itä-Uudenmaan seudulla.

Katso kaikki valtakunnalliset ja paikalliset kumppanietumme alta.

Omistaja-asiakasetuna -20% alennus VAJA Finlandin verkkokaupassa koodilla OP2020. Etu koskee yli 20 euron ostoja eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin.

VAJA Finland tarjoaa omistaja-asiakkaille -20% alennuksen verkkokaupassa. Valikoimasta löytyy keittiö- ja kattaustuotteita, joista kaikki posliinituotteet valmistetaan VAJA Finlandin omassa tehtaassa Porvoossa.  Alennuskoodi OP2020 on voimassa 31.12.2020 saakka. Etu koskee kaikkia yli 20 euron ostoja, ja sitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Porvoon Salibandyseuran liiganaisten kotiotteluihin 50% alennus.

Porvoon Salibandyseuran liiganaiset ovat vakiinnuttaneet paikkansa naisten salibandyliigassa. Kuluneiden vuosien aikana on saavutettu pronssi- ja hopeamitalien lisäksi kaksi Suomen-cupin mestaruutta.

Nyt pääset seuraamaan Liiganaisten kotiotteluita Porvoon Aurorahalliin puoleen hintaan (lippujen hinnat 4 euroa  aikuiset / 2 euroa lapset. Normaalihinnat ovat 8 / 4 euroa.

Edun saa näyttämällä etua OP-Mobiilista tai OP:n maksukorttia, jossa on omistaja-asiakastunnus.

Kylpylähotellissa alk. 98 €/huone (118-184 €) ja Kartanohotellissa alk. 190 €/huone (198-238 €), sis. 1 yön majoitus 2:lle, Kartanoaamiainen, kylpylän ja kuntosalin.

Majoitusedun saat vain varaamalla netistä www.haikko.fi Syötä etusivulla saapumispäivä + tarjouskoodi MEMBER ja klikkaa ”varaa huone”, saat näkyviin vapaana olevat huoneet. Alennuksen saadaksesi todista jäsenyytesi vastaanotossa check innin yhteydessä. 

Voimassa 31.12.2019 asti poislukien juhlapyhät. 

Päivä kylpylässä ja sunnuntaibrunssi Kartanossa 44 €/hlö (49-52 €) sis. kylpylän & kuntosalin käytön, kylpytakin, pyyhkeen ja tossut sekä runsaan brunssin.

Edun saat varaamalla pöydän haluamallesi sunnuntaille netistä www.haikko.fi / Kartanon sunnuntaibrunssi. Kirjoita yhteystietojesi lisäksi ”jätä viesti ravintolalle” kohtaan OP JÄSENETU. Alennuksen saadaksesi todista jäsenyytesi Kartanon vastaanotossa ennen ruokailun alkua. 

Voimassa vain sunnuntaisin 31.12.2019 asti poislukien juhlapyhät. 

Meat District on ravintola, joka fokusoi toimintansa vahvasti ekologiseen lihaan ja tuotantoon. Ravintola, joka on vahvasti kallellaan italialaisen ruoanlaiton käsityötaitoon skandinaavisilla raaka-aineilla. Meat District käyttää paikallisia orgaanisesti tuotettuja jauhoja, 500 asteista napolilaista puilla lämmitettävää uunia ja taikoo niiden avulla käsityksiä muuttavia tuotteita. MD Experience -menu käsittää aina 7 vaihtuvaa pöytäseurueen kesken jaettavaa annosta. MD Experience on voimakkaiden makujen, eettisen ja vastuullisen tuotannon, maaseututarinoiden ja urbaanisen tunnelman näyttämö.

MD Experience -menu 50€ (norm. 69€) tai Vege Experience -menu 40€ (norm. 54€) omistaja-asiakkaille.

Edun saa näyttämällä etua OP-Mobiilista tai OP:n maksukorttia, jossa on omistaja-asiakastunnus. Edusta tulee mainita varauksen yhteydessä.

SicaPelle Dining & Wining on kunnianosoitus elämänilolle, naurulle, hedonismille, kommelluksille, erinomaiselle viinille ja ruoalle, taiteelle ja ennen kaikkea Villen rakkaalle lemmikkiporsaalle, Sikapellelle. Yli 500 viinin viinilistan omaava high end bistro vaihtaa menua vähintään 13 kertaa vuodessa ja kasvattaa omalta pelloltaan kasvikset keramiikkalautasilleen. Intohimoinen suhtautuminen kaikkeen tekemiseen näkyy historiallisissa maisemissa Vanhan Porvoon sydämessä.

SicaPellen 6 ruuan dinneri 50€ (norm. 69€) tai brunssi 30€ (norm. 39€) omistaja-asiakkaille.

Edun saa näyttämällä etua OP-Mobiilista tai OP:n maksukorttia, jossa on omistaja-asiakastunnus. Edusta tulee mainita varauksen yhteydessä.

BoingBoing-sisäleikkipaikkaan 10% alennus sisäänpääsymaksusta (kertakäynti normaalisti 12 € ja kuukausikortti 35 €). BoingBoing-sisäleikkipaikka on liikunnallinen sisäleikkipaikka Kuninkaanportissa, Porvoossa. Leikkipaikasta löytyy 3-kerroksinen leikkiteline liukumäkineen, pomppulinna ja palloiluareena.

Edun saa näyttämällä etua OP-mobiilista tai OP:n maksukorttia, jossa on omistaja-asiakastunnus.