Omenat sylissä

Paikalliset edut OP Itä-Uudenmaan omistaja-asiakkaille

Omistaja-asiakkaanamme nautit rahanarvoisista OP-bonuksista, pankkipalvelu- ja vakuutuseduista sekä lukuisista hienoista kumppanieduista.

OP Itä-Uudenmaan omistaja-asiakkaana saat etua erilaisista vapaa-ajan palveluista ja tapahtumista Itä-Uudenmaan seudulla.

Katso kaikki valtakunnalliset ja paikalliset kumppanietumme alta.

Osuuspankin omistaja-asiakkaat saavat Horse Shown perjantain 21.10. kokopäivälipun 69 euron hintaan (lippujen normaalihinta 99 euroa).

Nauti ratsastuksen tähtihetkistä! Helsinki International Horse Show'n perjantain 21.10. koko päivä tarjoaa upeita ratsastuksen tähtihetkiä kahdessa näytöksessä. Nyt on hyvä mahdollisuus nähdä ensimmäistä kertaa Helsingissä vierailevat huippuratsastajat ja upeat hevoset ottamassa tuntumaa kilpailuareenaan.

Etuun ovat oikeutettuja kaikki Itä-Uudenmaan Osuuspankin omistaja-asiakkaat, joilla on OP-mobiili-sovellus käytössään. Etu on henkilökohtainen.

Ilmainen vuokramaila padelvuoron yhteydessä Padel Arena Porvoo padelhallilla OP Itä-Uusimaan omistaja-asiakkaalle, sekä hänen perheelleen. Vuokramailat löytyvät hallin aulasta. Etu on omistaja-asiakkaalle 4 €/ vuokramaila (vuokramaila on normaalisti 4 €/henkilö/kerta) joten kokonaisetu per kerta voi olla yhteensä 16 €. Edun käyttöön ei tarvitse erillistä koodia eikä vuokramailaa tarvitse varata etukäteen, riittää että varaa pelivuoron Playtomic-varausjärjestelmän kautta ja tulee pelaamaan. Ovikoodin hallille saa varaamalla vuoron. Padel Arena Porvoo henkilökunta voi pyytää todistuksen, että henkilö on OP Itä-Uusimaan omistaja-asiakas.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Porvoon Salibandyseuran liiganaisten kotiotteluihin 50% alennus.

Porvoon Salibandyseuran liiganaiset ovat vakiinnuttaneet paikkansa naisten salibandyliigassa. Kuluneiden vuosien aikana on saavutettu pronssi- ja hopeamitalien lisäksi kaksi Suomen-cupin mestaruutta.

Nyt pääset seuraamaan Liiganaisten kotiotteluita Porvoon Aurorahalliin puoleen hintaan (lippujen hinnat 4 euroa  aikuiset / 2 euroa lapset. Normaalihinnat ovat 8 / 4 euroa.

Edun saa näyttämällä etua OP-Mobiilista tai OP:n maksukorttia, jossa on omistaja-asiakastunnus.

Majoitusetu -10% päivän hinnasta. Sisältää 1 yön majoitus 2:lle, runsas hotelliaamiainen, sisäänpääsy Kylpylään (1,5 tuntia) ja kuntosalin käyttö. Kartanossa majoittuvilla lisäksi Butler-palvelu ja erikoisaamiainen.

Majoitusedun saat vain varaamalla netistä www.haikko.fi Syötä etusivulla saapumispäivä + tarjouskoodi kenttään PROMEMBER . Jäsenetuhintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Alennuksen saadaksesi todista jäsenyytesi vastaanotossa check-innin yhteydessä.

Voimassa 31.12.2022 asti (poislukien 24.-25.12. ja 31.12.)

Kylpylävierailu (1,5 tuntia) ja sunnuntaibrunssi Kartanossa 57 €/hlö (69,-) sis. kylpylän & kuntosalin käytön, sekä runsaan brunssin.

Varaa pöytä haluamallesi sunnuntaille netistä www.haikko.fi/kartanon-sunnuntaibrunssi . Kirjoita yhteystietojesi lisäksi ”jätä viesti ravintolalle” kohtaan OP JÄSENETU. Alennuksen saadaksesi todista jäsenyytesi Kartanon vastaanotossa ennen ruokailun alkua. Varaa myös kylpyläkäynti ennakkoon Haikon nettisivuilta; kylpytakin, pyyhkeen ja tossut saat käyttöösi kylpylähotellin vastaanotosta.

Voimassa vain sunnuntaisin 31.12.2022 asti poislukien juhlapyhät.

Meat District on ravintola, joka fokusoi toimintansa vahvasti ekologiseen lihaan ja tuotantoon. Ravintola, joka on vahvasti kallellaan italialaisen ruoanlaiton käsityötaitoon skandinaavisilla raaka-aineilla. Meat District käyttää paikallisia orgaanisesti tuotettuja jauhoja, 500 asteista napolilaista puilla lämmitettävää uunia ja taikoo niiden avulla käsityksiä muuttavia tuotteita. MD Experience -menu käsittää aina 7 vaihtuvaa pöytäseurueen kesken jaettavaa annosta. MD Experience on voimakkaiden makujen, eettisen ja vastuullisen tuotannon, maaseututarinoiden ja urbaanisen tunnelman näyttämö.

MD Experience -menu 55 € (norm. 72 €) tai Vege Experience -menu 45€ (norm. 56€) omistaja-asiakkaille.

Edun saa näyttämällä etua OP-Mobiilista tai OP:n maksukorttia, jossa on omistaja-asiakastunnus. Edusta tulee mainita varauksen yhteydessä.

Etu voimassa 31.12.2022 asti.

BoingBoing-sisäleikkipaikkaan 10% alennus sisäänpääsymaksusta (kertakäynti normaalisti 12 € ja kuukausikortti 35 €). BoingBoing-sisäleikkipaikka on liikunnallinen sisäleikkipaikka Kuninkaanportissa, Porvoossa. Leikkipaikasta löytyy 3-kerroksinen leikkiteline liukumäkineen, pomppulinna ja palloiluareena.

Edun saa näyttämällä etua OP-mobiilista tai OP:n maksukorttia, jossa on omistaja-asiakastunnus.