Pankin Pääkonttori 2020

Tervetuloa asioimaan

OP Itä-Uusimaa (viralliselta nimeltään Itä-Uudenmaan Osuuspankki) on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueen johtavia pankkeja. Olemme lähellä asiakasta - pankillamme on 3 toimipistettä kolmen kunnan alueella sekä kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

Saat pankistamme kaikki finanssipalvelut:

  • päivittäisten raha-asioiden hoidon maksuliikkeestä kortteihin
  • luotot ja lainat eri tarpeisiin
  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • OP Kodin tarjoamat kiinteistönvälityspalvelut
  • lakipalvelut riidattomissa perhe- ja perintöoikeutta koskevissa tilanteissa, kiinteistö- ja asuntokaupoissa sekä erilaisissa sopimus- ja varallisuusoikeutta koskevissa toimeksiannoissa. Lisäksi kaupanvahvistajan palvelut 
  • yksilöllistä varallisuudenhoitoa OP Privatessa
  • kattavat yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

Palkitsemme asiakkaitamme

OP Itä-Uusimaa on jäsentensä omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten.

Tarjoamme alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. Bonuksilla voi maksaa esimerkiksi pankin palvelumaksuja ja Pohjolan vakuutuksia.

Pankillamme on yhteensä lähes 53 000 asiakasta. Omistaja-asiakkaita heistä on noin 28 500.  Asiakkaita palvelemme noin 80 finanssialan ammattilaisen voimin.

Toimimme vakaalla perustalla

Toimintaamme ohjaa vakaa arvopohja: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Perustehtävämme on vahvan vakavaraisuutemme ja tehokkuutemme avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme.

Toimimme eettisesti kestävästi ja vastuullisesti. Tämä näkyy päivittäisissä asiakaskohtaamisissa, vastuullisissa päätöksissä sekä pitkäjänteisessä osallistumisessamme elinvoimaisen Itä-Uudenmaan kehittämiseen.
Porvoon Osuuspankin ja Itä-Uudenmaan Osuuspankin fuusio astui voimaan 1.8.2015.