Yhteistyön periaatteet

OP Kainuu tukee monella tavalla omalla toimialueellaan (Kajaani, Sotkamo, Hyrynsalmi, Ristijärvi ja Vaala) sen yhteisöjen ja ihmisten parempaa arkea ja tulevaisuutta. Osallistumme aktiivisesti elinvoimaisuuden ja hyvinvoinnin kehittämiseen. Painopisteemme on lasten ja nuorten monipuolisen harrastustoiminnan tukemisessa.

Kumppanuus on aina molemminpuolista

Tavoittelemme yhteistyökumppanuuksia, jotka hyödyttävät yhteistyön molempia osapuolia vastavuoroisesti sekä myös omistaja-asiakkaitamme. Tähtäämme kokonaisvaltaiseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön paikallisesti merkittävien toimijoiden kanssa. Mieluiten lähdemme mukaan hankkeisiin, joista myös omistaja-asiakkaamme voivat saada hyötyä.

Yhteistyökumppaneiltamme odotamme, että he jakavat kanssamme samansuuntaisen arvomaailman: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhteisöllisyys ovat keskiössä kaikessa toiminnassamme. Lisäksi olemme linjanneet, ettemme ole mukana valtakunnallisissa tapahtumissa. Valtakunnallisiin hankkeisiin osallistumme osana OP Ryhmää.

Mikä vaikuttaa tuen saamiseen?

  • Yhdistyksen, järjestön, seuran toiminnan tarkoitus ja kohderyhmän määrä.
  • Toiminnan alueellinen kattavuus ja laatu.
  • Yhteistyön hyöty OP Kainuulle ja omistaja-asiakkaille. Arvostamme aitoja kumppanuussuhteita, emme pelkkää logo-näkyvyyttä.
  • Edellytyksenä tuen saamiseksi on asiakkuus OP Kainuussa.
  • Pääpainomme yhteistyösopimuksissa on paikallisessa lasten ja nuorten harrastustoiminnassa.

Kun haluat kumppaniksemme - täytä tukihakemuspyyntö -lomake

Edellytämme kaikissa yhteistyöhakemuspyynnöissä oheisen tukihakemuspyynnön täyttämistä, mikäli tiedot eivät tule muutoin esille seuran, järjestön ym. muussa esittelyaineistossa. Yhteistyökumppanuus voi olla lyhytaikainen tai pitkäaikainen kumppanuus yhdistys-, järjestö- tai seuratasolla tai haluat meidät mukaan paikallisen tilaisuuden tai tapahtuman järjestämiseen. Tapahtumia- ja tilaisuuksia varten on erillinen tukihakemuspyyntö lomake tässä alapuolella.

Lähetä yhteistyöehdotuksesi ja liitteeksi täytetty tukipyyntöhakemus -lomake sähköpostitse OP Kainuun markkinointiasiantuntijallemme Jenni Tuikalle (sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@op.fi).

Pyydämme tarvittaessa lisätietoja hakemukseen liittyen ja ilmoitamme päätöksistä aina hakijoille henkilökohtaisesti. Huomioithan, että vastaanotamme paljon erilaisia hakemuksia. Jos päätöksemme yhteistyölle on kielteinen, se ei tarkoita, ettemme arvostaisi tekemistänne ja pitäisi sitä tärkeänä.

  

Muutamme 2021 vuonna tukihakemusten käsittelyä

Olemme uudistaneet yhteistyöhakuprosessiamme ja keskitämme yhdistysten, järjestöjen ja seurojen sponsoriyhteistyöhaun neljään kertaan vuodessa kvartaaleittain. Tällä muutoksella varmistamme yhteistyöhakemusten tasapuolisen käsittelyn.

Hakemusten saapumisen ajankohta:

Hakemusten käsittelyn ajankohta:

tammi - maaliskuu maaliskuussa
huhti - kesäkuu kesäkuussa 15.6.2021
heinä - syyskuu syyskuussa 14.9.2021
loka - joulukuu joulukuussa 14.12.2021

 

Vuonna 2022 jatkamme hakemusten käsittelyä neljä kertaa vuodessa kvartaaleittain. 

Yhdessä hyvä tulee.

OP Kainuu

#yhdessähyvätulee

 

OP Kainuu hoitaa omalta osaltaan yhteiskuntavastuullista rooliaan toteuttaessaan paikallista sponsoriyhteistyötä.