Keskusta kyllä kiinnostaa – OP Keski-Suomi solmi Jyväskeskukseen pitkät jatkosopimukset

OP Keski-Suomi on tehnyt pitkät jatkosopimukset Finnkinon ja McDonald’sin kanssa omistamiinsa kiinteistöihin Jyväskeskuksessa. Elokuvia nähdään ja pikaruokaa syödään uudistetuissa ja laajennetuissa tiloissa Jyväskylän ydinkeskustassa jatkossakin.

Finnkinon ja OP Keski-Suomen uusima vuokrasopimus varmistaa Suomen ensimmäisen, edelleen toiminnassa olevan monisaliteatteri Finnkino Fantasian jatkon Jyväskeskuksessa. Sa-malla Finnkino ja pankki ovat sopineet Fantasian herkkumyymälän sijoituksesta uusiin, isompiin tiloihin, minne myymälä siirtyy remontin valmistuttua myöhemmin syksyllä. Remontin jälkeen teatterin vierailla on lähes kolminkertainen tila asioida uusitussa herkkumyymälässä, jonka kattavaa valikoimaa tullaan täydentämään entisestään odotetuilla uutuuksilla.

– On hienoa, että saamme jatkaa pitkäaikaista yhteistyötä OP Keski-Suomen kanssa ja samalla vahvistaa uudistuvaa Jyväskeskusta asiointipaikkana. Myös lisätila mahdollistaa elokuvavieraidemme entistä paremman sekä kattavamman palvelun, kommentoi Finnkino Fantasian teatteripäällikkö Mikko Vehmas.

Elokuvissakävijöitä jo vuodesta 1993 asti palvellut Finnkino Fantasia jatkaa elokuvaelämysten tarjoamista turvallisesti ja monipuolisella ohjelmistolla. Finnkinon valkokankailla nähdään vuosittain noin 200 uutta ensi-iltaa, ja tavoitteena on luoda elokuvakäynnistä kokonaisvaltainen elämys tarjoamalla laadukkaiden elokuvien lisäksi paras mahdollinen katselumukavuus sekä monipuoliset oheispalvelut.

McDonalds aloitti toimintansa Jyväskeskuksessa vielä Finnkinoakin aikaisemmin.  

– Minulla on Jyväskeskukseen erityinen suhde, sillä ravintolan avaus oli alku kohta jo 30 vuotta kestäneelle ”Mäkkäriuralleni”. Avasimme ravintolamme heinäkuussa 1993 ensimmäisenä yrityksenä koko kauppakeskuksessa. Nyt toukokuussa valmistui ravintolamme mittavin uudistus koko toiminta-aikanamme. Remontissa uudistettiin niin asiakas- kuin keittiötilat täydellisesti. Asiakkaat ovat ottaneet uudistuksen hienosti vastaan. Investoinnit ovat edellytys, että kaupunkikeskusta pysyy elinvoimaisena, kommentoi yrittäjä Ari Taivalsaari McDonald’s Jyväskeskuksesta. 

– Olemme tyytyväisiä, että voimme näin omalta osaltamme tukea Jyväskylän keskustan kehittämistä ja tehdä siitä houkuttelevamman. Uskomme keskustan vetovoimaan. Jyväskeskuksen kehittämiselle on tulossa myös jatkoa. Meillä on tälläkin hetkellä useita neuvotteluita meneillään, kertoo hallintojohtaja Toni Ruokanen OP Keski-Suomesta.
 
Lisätiedot:

OP Keski-Suomi: hallintojohtaja Toni Ruokanen, toni.ruokanen@op.fi, p. 050 517 7673.

Finnkino Fantasia: teatteripäällikkö Mikko Vehmas, mikko.vehmas@finnkino.fi, p. 040 820 9292.

McDonald’s: yrittäjä Ari Taivalsaari, ari.taivalsaari@fi.mcd.com, p. 040 715 9900 tai
liiketoimintajohtaja Petri Linninen, petri.linninen@fi.mcd.com, p. 040 715 6900.