Yhteisöllisyys

Olemme monessa mukana - kumppanihakemukset linkin kautta

Jos siis kumppanuus kanssamme kiinnostaa - kannattaa hakemuksen sisältöön tutustua ennakkoon ja täyttää hakemus huolellisesti hyvissä ajoin.

Asiakasomisteisena pankkina meillä on liiketoiminnan lisäksi yhteisöllinen rooli, eli kannamme vastuuta omalta osaltamme niin omistaja-asiakkaistamme, kuin laajemmin paikallisyhteisöistä ja yhteiskunnasta. Olemme tukeneet vuosittain monella tavalla oman toimialueemme, sen yhteisöjen ja ihmisten parempaa arkea ja tulevaisuutta.

Saamme vuosittain yli sata kumppanuuspyyntöä. Asioiden tarkentamiseen, käsittelyyn, neuvotteluihin, päätöksentekoon vastaamiseen ja täytäntöönpanoon menee ymmärrettävästi paljon aikaa.

Selkeytämme nyt toimintatapaamme ja luovumme kokonaan sähköpostitse tai puhelimitse tulevien kumppanuushakemusten käsittelystä. Otamme siis jatkossa hakemukset vastaan vain verkkosivultamme löytyvän hakemuslinkin kautta.

  • Hakemuslinkki on kaikille sama on sitten kyseessä pienempi tai isompi yhteistyö, kuten esim. pitkäaikainen seurayhteistyö, yksittäinen käsiohjelmamainos, kannatusilmoitus, tapahtumakumppanuus, tuote- tai rahalahjoitus. Käytännössä siis ihan kaikki yhteistyökumppanuusasiat.

Hakemusten käsittelyä ja päätöksen tekoa helpottaa, kun hakemukset sisältävät heti kaikki tarvittavat tiedot, toimintatapa on kaikille sama ja käsittelyssä on selkeä aikataulu.

Tavoittelemme tällä muutoksella siis myös parempaa suunnitelmallisuutta ja riittävää ennakointia.

  • Käsittelemme hakemukset jatkossa kahdesti vuodessa, eli 31.5. mennessä jätetyt hakemukset käsitellään kesä-heinäkuussa ja 30.11. mennessä jätetyt hakemukset käsitellään joulu-tammikuussa.
  • Päätökset teemme täällä paikallisesti. Siirtymäajalla, eli pääasiassa loppuvuoden 2018 aikana käsittelemme hakemuksia kuukausittain.

Tavoitteenamme on aina win-win-tilanne eli molempia osapuolia hyödyntävä kumppanuus. Mieluiten lähdemme mukaan hankkeisiin, joista myös omistaja-asiakkaamme voivat hyötyä ja saada etuja.

Haluamme olla läsnä siellä, missä asiakkaammekin ovat. Haluamme tehdä sellaisia tekoja, joilla on merkitystä ja jotka edustavat kestäviä arvoja yhteiskunnassamme. Kiitos, että olet tekemässä hyvää kanssamme.

Lisätietoja tarvittaessa antaa viestintäasiantuntija Katri Tynkkynen p. 010 256 5503 tai keski-suomen.viestinta@op.fi.

Yhdessä hyvä tulee.
Terveisin
OP Keski-Suomi

#opkeskisuomi #yhdessähyvätulee #hyväkiertämään #OPolemmeme