Webinaarikutsu: Naisten sijoitusilta ke 10.3.

OP Keski-Suomen sijoittamisen asiantuntijat kertovat, mikä on ajankohtaista sijoittamisessa, mitä eri vaihtoehtoja ja etuja on tarjolla sijoittajalle juuri nyt. Tule mukaan linjoille!

Naistenviikolla tapahtuu ke 10.3. klo 17.30-18.30

Naisille suunnatut sijoitusiltamme ovat olleet erittäin suosittuja. Valitettavasti emme ole voineet kutsua ketään tilaisuuksiin luoksemme pitkään aikaan. Nyt kokeilemmekin uudenlaista toteutusta ja järjestämme Naisten sijoitusillan etänä webinaari-tyyppisenä toteutuksena. 

OP Keski-Suomen sijoittamisen asiantuntijat Emma Mäkinen, Maija Ruopas ja Riina Kinnunen juontaja Mira Berlinin johdolla paneutuvat ajankohtaisiin aiheisiin

  • Sijoittamisen markkinakatsaus
  • Sijoittamisen 2021 trendit
  • Mitä on vastuullinen sijoittaminen?
  • Vinkit osakesijoittamiseen
  • Mitä sinun sijoittajana kannattaa seurata?
  • OP:n edut ja palvelut sijoittajalle

Mukaan linjoille, kuuntelemaan ja oppimaan, pääset omalla tietokoneellasi tai älylaitteella. Lisäksi tarvitset internet-yhteyden sekä pääsyn omaan sähköpostiisi. Jos haluat osallistua tilaisuuteen kumppanisi tai ystäväsi kanssa, riittää yksi ilmoittautuminen ja voitte seurata webinaaria yhdessä.

Tilaisuus on maksuton ja turvallinen. Jokainen etukäteen ilmoittautunut osallistuja osallistuu etätilaisuuteen lähettämämme kutsulinkin kautta nimimerkkiä käyttäen. Lähetämme tarkemmat osallistumisohjeet ilmoittautuneille muutama päivä ennen tilaisuutta.

Tilaisuuden tallenne saatavilla

Tilaisuuden tallenne on kaikkien saatavilla OP Keski-Suomen Youtube -tilillä.

Video avautuu uudessa selainikkunassa Youtubessa klikkaamalla linkkiä. Katsomalla näitä videoita annat YouTubelle suostumuksen evästeiden käyttöön. 

 

Tervetuloa oppimaan uutta kanssamme!

Emma, Maija, Riina ja Mira
OP Keski-Suomi