Pääkonttorin vuokralaisneuvottelut loppusuoralla – Taco Bell -pikaruokaravintola avaa ovensa entisessä pankkisalissa

OP Keski-Suomen pääkonttorin tiloista käytävät neuvottelut ovat useamman kahvila- ja ruokaravintola-alan toimijan kanssa loppusuoralla. Tiloja on tarjottu ensisijaisesti entisille, mutta myös uusille vuokralaisille. Remontti on edennyt suunnitellusti, vaikka joidenkin materiaalien kohdalla on ollut saatavuusongelmia. Kiinteistöön on tehty laajasti peruskunnostusta ja talotekniikka on uusittu.

– Remontti liittyy OP Keski-Suomen tilakäytön tehostamisohjelmaan, jossa tavoitteena on ollut vähentää omassa käytössä olevien tilojen määrää. Olemme myös halunneet olla mukana vaikuttamassa keskustan kiinnostavuuteen ja palveluiden houkuttelevuuteen tarjoamalla kiinteistöjämme vuokralle. Neuvotteluita eri toimijoiden kanssa on käyty lähes vuosi. Nyt olemme siinä vaiheessa, että voimme laittaa nimiä papereihin, kertoo hallintojohtaja Toni Ruokanen OP Keski-Suomesta. 

Remontin valmistuttua entinen pankkisali 1.kerroksessa siirtyy vuokralaisten käyttöön. Yksi tiloissa toimintansa aloittavista ravintoloista on Restel-ketjuun kuuluva Taco Bell-ruokaravintola, joka tarjoaa meksikolaistyylistä pikaruokaa. Arvioitu aika ravintolan avaamiselle on marraskuu.  – Olemme todella iloisia, että pääsemme vihdoin avaamaan Taco Bell-ravintolan Jyväskylään. Päätöksentekoon vaikutti luonnollisesti ravintolan tuleva sijainti, joka ei Jyväskylässä voisi keskeisempi olla, kommentoi ketjujohtaja Sarita Lehtinen Restel Oy:stä.   

Muista pankkisalin ja OP Kodin entisen tilan vuokralaisista kerromme lisää lähiaikoina. 

Pankin ja OP Kodin toimintojen fyysiset sijainnit muuttuvat monelta osin. OP Koti Keski-Suomi avaa syksyn aikana kiinteistön 2.kerrokseen uudenlaisen asuntokaupan keskuksen. Pääkonttorin 3. ja 4.kerroksessa ovat jatkossa pankin hallintoon liittyvät toiminnot sekä Pohjola Vakuutuksen palvelut. Yrityspankki ja OP Private -yksikkö muuttaa syksyn aikana pääkonttorilta omistaja-asiakaspalveluiden jo käytössä oleviin tiloihin Taulumäelle, osoitteeseen Kankaankatu 17. 

Forumin tiloissa sijainnut ja nyt remontin takia suljettu Mummin Pullapuoti jatkaa toimintaansa samoissa tiloissa remontin valmistuttua. – Mummin Pullapuodista on tullut paljon kyselyitä. Iloksemme voimme todeta, että jatkamme entisellä paikallamme päivitetyllä ilmeellä ja konseptilla, toteaa Elonen Oy:n toimitusjohtaja Jari Elonen.

Lisätiedot:
OP Keski-Suomi, hallintojohtaja Toni Ruokanen, toni.ruokanen@op.fi, p. 050 517 7673.
Restel Oy, ketjujohtaja Sarita Lehtinen, sarita.lehtinen@restel.fi, p. 040 527 6899.
Elonen Oy, toimitusjohtaja Jari Elonen, jari.elonen@elonen.fi, p. 020 7070 201.