Reppukeräys

Hope Jyväskylän ja OP Keski-Suomen reppukeräys tuotti 370 reppua

Reppu joka selkään -koulureppukeräys vähävaraisten perheiden koululaisille tuotti 370 reppua ja 172 penaalia.

HOPE – Yhdessä ja yhteisesti ry. keräsi yhteistyössä OP Keski-Suomen kanssa koulureppuja vähävaraisten perheiden koululaisille ajalla 2.-31.7. Reppukeräyksen tavoitteena oli, että jokaisella koululaisella olisi edes kerran elämässään koulun alkaessa uusi reppu. Reppujen lisäksi tänä vuonna kerättiin myös penaaleja. Kuka tahansa pystyi osallistumaan keräykseen ja OP Keski-Suomi oli mukana Keski-Suomen keräyksessä paikallisen HOPE Jyväskylän kumppanina. Valtakunnallisesti reppukeräys toteutettiin 52:lla paikkakunnalla. 

Keski-Suomessa toteutettu keräys tuotti loistavan tuloksen. Reppuja lahjoitettiin 370 kpl ja penaaleja noin 172 kpl. Lisäksi lahjoitettiin iso määrä koulutarvikkeita. Yksityishenkilöiden lisäksi lahjoittajina oli yrityksiä ja yhdistyksiä, joista suurin yksittäinen lahjoittaja oli Mini-Laukku Oy. Reput luovutettiin keskiviikkona 1.8. HOPE ry:lle, joka lajittelee ja välittää reput ennen koulujen alkua Jyväskylän alueella eskaria ja koulutietään aloittaville lapsille. Ensimmäiset reput jaetaan jo to 2.8.

Lisätietoja:
Pia Saikkonen, viestintäpäällikkö, OP Keski-Suomi, p. 010 256 5610
HOPE ry, Jyväskylän toimisto, Susanna Sandberg, jyvaskyla@hopeyhdistys.fi
Valtakunnalliset haastattelupyynnöt ja lisätietoja OPn viestintä: viestinta@op.fi, p. 050 523 9904.
===
Hope ry on vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi toimiva järjestö. HOPE jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä. 

https://www.facebook.com/HopeJKL/

Reppu joka selkään -tempaus järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017 osana OPn lahjaa satavuotiaalle Suomelle. Osana lahjaa OP avasi vapaaehtoistyön välityspalvelun Hiiop100.fi. OP jatkaa kampanjaa osana yhteiskuntavastuutaan.

https://www.facebook.com/Hiiop/

OP Keski-Suomi toimii paikallisesti, ollen ihmisläheinen ja yhteiskuntavastuullinen pankki toimialueellaan. Kesällä 2018 olemme tukeneet 50 yhdistystä 15-17-vuotiaiden nuorten työllistämisessä Nuorten kesätyökampanjan kautta. Heinäkuinen Reppu joka selkään -tempaus toteutettiin yhteistyössä HOPE Jyväskylän kanssa.

https://www.facebook.com/OP.keskisuomi/