Reppukeräys

Reppu joka selkään - koulureppukeräys vähävaraisten perheiden lapsille

HOPE ry ja OP keräävät yhteistyössä heinäkuun ajan 2.-31.7. koulureppuja. OP Keski-Suomi on mukana viime vuotiseen tapaan. Keräyksen tavoitteena on lahjoittaa jokaisen vähävaraisen perheen koulutietä aloittavalle lapselle koulureppu. Keski-Suomessakin kuka tahansa voi osallistua keräykseen. Keräyspaikkana toimii OP Keski-Suomen pääkonttori osoitteessa Kauppakatu 22, Jyväskylä.

Vähävaraisissa perheissä tavarat kiertävät lapselta toiselle, ja esimerkiksi kuopuksen on usein tyytyminen moneen kertaan käytettyyn. Reppukeräyksellä pyritään siihen, että jokaisella koululaisella olisi koulujen alkaessa upouusi reppu. Lahjoitettavan repun tulee olla käyttämätön ja uusi, jotta lapsi voi tuntea samanarvoisuutta ikäistensä parissa. 

Vuonna 2018 kerätään sekä reppuja että penaaleja

Oman reppu ja/tai penaali lahjoituksen voi toimittaa ajalla 2.-31.7.
* OP Keski-Suomen pääkonttorille aukioloaikoina maanantaista perjantaihin klo 10-16.30 välillä tai
* postitse osoitteella OP Keski-Suomi, "Reppukeräys”, Kauppakatu 22, 40100 Jyväskylä.

Reppuja ja penaaleja voi tarvittaessa jättää myös muihin OP Keski-Suomen toimipisteisiin, joista ne toimitetaan edelleen pääkonttorille. Penaaliin voi halutessaan valikoida myös koulutarvikkeet kuten kynän, kumin ja viivoittimen.

Onnea koulutielle! -kortti

Pääkonttorin pankkisalista löytyvällä lahjoituspisteellä lahjoittaja voi kirjoittaa avunsaajalle terveisensä reppuun sujautettavalle Onnea koulutielle! -kortille. Myös muista toimipisteistämme löytyy kortteja.

Vuonna 2017 keräyksemme tuotti 151 reppua

Reppukeräys on valtakunnallinen ja alkoi vuonna 2017, jolloin reppuja kerättiin tuhansia 19 paikkakunnalla. Ensimmäisenä vuonna OP Keski-Suomen keräyksen kautta 151 reppua tavoitti vähävaraisen perheen koululaisen Keski-Suomessa.

Tänä vuonna reppukeräys on laajentunut 52 paikkakunnalle: Espoo, Eurajoki, Hamina, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Ii, Imatra, Joensuu, Juupajoki, Jyväskylä, Kaarina, Kangasala, Kankaanpää, Kempele, Keuruu, Kiiminki, Kirkkonummi, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Merikarvia, Mikkeli, Muhos, Mänttä-Vilppula, Naantali, Orivesi, Oulu, Parainen, Pori, Porvoo, Pälkäne, Raisio, Rauma, Riihimäki, Rusko, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turku, Ulvila, Vaasa, Vantaa, Vehmaa, Vihti ja Ylivieska.

Kiitos!

Jokainen on tervetullut mukaan tekemään hyvää. Kiitos sinulle, kun osallistut!
#reppujokaselkään #reppukeräys #yhdessähyvätulee #opkeskisuomi #hopery
Terveisin
OP Keski-Suomi ja HOPE ry

 

Hope ry on vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi toimiva järjestö. HOPE jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.