OP:n ja Hope ry:n yhteisellä keräyksellä koulureppuja vähävaraisille lapsiperheille – Keski-Suomessa lahjoitettiin 190 reppua

OP Ryhmän ja Hope ry:n Reppu joka selkään -keräys järjestettiin osuuspankeissa ympäri Suomen 11.-29.7. Keräykseen sai osallistua kuka tahansa. Reput lahjoitetaan kouluvuotensa aloittaville vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille. OP Keski-Suomen ja Hope Jyväskylän yhteistyössä organisoituun keräykseen lahjoitettiin 190 reppua. Reput jaetaan keskisuomalaisille lapsille ja nuorille elokuun ensimmäisellä viikolla.

Ensimmäinen tai muuten vaan uusi koulureppu on tärkeä kaikenikäisille koululaisille. Varsinkin ensimmäisen luokan aloittaville se jättää usein pitkäaikaisen muistijäljen. Viime vuodet ovat olleet haasteellisia monille meistä, ei vähiten vähävaraisille lapsiperheille. HOPE ry:n toiminnan piirissä oleville lapsiperheille kaikki apu on tervetullutta. 

Reput jaetaan tällä viikolla HOPE Jyväskylän toimesta suoraan koulutietään aloittaville. Keski-Suomen keräyksen avulla saimme kerättyä yhteensä 190 reppua sekä paljon muita koulutarvikkeita kuten penaaleja.  

 – Lasten ja nuorten hyvinvointi on meille tärkeä asia ja osa vastuullisuustyötämme. On hienoa, että auttamisen halu on edelleen suuri. Lämmin kiitos vielä kaikille lahjoittajille, sanoo OP Keski-Suomen viestintäpäällikkö Pia Saikkonen

Hope ry:n tavoite tasa-arvoisesta, hyvästä arjesta kaikille lapsille on tärkeä ja myös OP Ryhmä haluaa olla edistämässä yhdenvertaisten mahdollisuuksien toteutumista kaikkialla Suomessa. Reppukeräys järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017. Keräys on Keski-Suomessa toteutettu siitä lähtien vuosittain lukuun ottamatta viime vuotta. Vuonna 2020 Keski-Suomen keräys tuotti ennätykselliset 420 reppua.

Hope - yhdessä ja yhteisesti ry on vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi toimiva järjestö. HOPE jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.


Lisätietoja:

OP Keski-Suomi
viestintäpäällikkö Pia Saikkonen, pia.saikkonen(at)op.fi, p.010 256 5610.

Hope Jyväskylä 
jyvaskyla(at)hopeyhdistys.fi