Teemme yhdessä hyvää -lahjoitushaku jo kolmatta kertaa – hakuaikaa 13.2. saakka

OP Keski-Suomi myöntää jälleen Teemme yhdessä hyvää -lahjoituksia. Kampanjan lahjoituspotti on 25 000 euroa ja se jaetaan useamman toimijan kesken. Lahjoituksen hakijan ei tarvitse olla pankin asiakas.

Lahjoitusta voi hakea pankin toimialueella Keski-Suomessa toimiva poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen rekisteröity yhdistys tai säätiö tai muu vastaava yleishyödyllinen toimija. Hakuaika on 17.1-13.2.2022. Pankin toimialue sisältää paikkakunnat: Jyväskylä, Hankasalmi, Joutsa, Karstula, Laukaa, Pihtipudas, Saarijärvi, Viitasaari ja Äänekoski sekä Kivijärvi, Kinnula, Muurame ja Uurainen. Lahjoitusta voi hakea myös aikaisemmin pankilta lahjoituksia saaneet tahot. Lahjoitusta ei myönnetä yksityishenkilöille eikä pankin lähipiiriin kuuluville tahoille.

Lahjoituskampanja on osa pankin vastuullisuutta ja yhteisöllistä toimintaa. Lahjoitukset myönnetään kohteille, jotka sopivat pankin arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen. Tavoitteena on jatkaa paikallisen toiminnan tukemista ja siten mahdollistaa keskisuomalaisten hyvinvointia. 

- Huomioimme lahjoituksissa lokakuussa 2021 toteutetun Kaikkien aikojen tekoja -asiakaskyselyn tulokset. Osana OP:n omistaja-asiakasohjelmaa kutsuimme silloin ensimmäistä kertaa omistaja-asiakkaamme osallistumaan tulevien vastuullisuustekojen valintaan. Kysyimme heiltä, mihin teemaan paikallisia vastuullisuustekoja tulisi kohdistaa. Teemat kyselyyn johdettiin OP:n vastuullisuusohjelmasta. Keski-Suomessa ykköseksi vastuullisuuden aihealueista nousi ”Nuorten työllistymisen ja koulutuksen tukeminen” ja toiseksi ”Teot ympäristön ja luonnon hyväksi”, kertoo viestintäpäällikkö Pia Saikkonen OP Keski-Suomesta

Vastuullisuustekojen valintaan osallistaminen on osa omistaja-asiakkuutta ja tulee toistumaan vuosittain. Valtakunnallisesti vastaajia syksyllä 2021 oli yli 40 000.

Täytä hakemus huolellisesti su 13.2. mennessä 

Yksilöi lahjoituksen käyttökohde ja kerro meille perustelut, mitä hyvää juuri te pystyisitte lahjoituksin turvin tekemään. Täytä hakulomake viimeistään sunnuntaina 13.2. klo 23.59.

Hae lahjoitusta - tästä hakulomakkeelle

Teemme yhdessä hyvää -lahjoituksen saajista päättää OP Keski-Suomen hallitus helmikuun lopussa.

#teemmeyhdessähyvää #lahjoitus #opkeskisuomi

Lisätiedot: viestintäpäällikkö Pia Saikkonen, p.010 256 5610 tai pia.saikkonen(ät)op.fi.