Opiskelijoiden yhteyshenkilö Jaana

Opiskelijoiden pankki- ja vakuutuspalvelut

Moi opiskelija! Minä olen Jaana, sinun oma yhteyshenkilösi täällä Jyväskylässä.

Sinun tärkeimpänä tehtävänä on panostaa opintoihin ja huolehtia, että ne etenevät hyvällä mallilla. Paljon on muutakin mistä täytyy opiskeluiden ohella hoitaa, joten minä haluan auttaa sinua varmistaen, että pankki- ja vakuutusasioissa käytössäsi on kaikki opiskelijoille kuuluvat palvelut ja edut.

Minuun voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Odotan yhteydenottoasi!

Jaana Balk
jaana.balk@op.fi
puh. 010 256 6024 

 


 

 

Muutama asia mitkä sinun on opiskelijana hyvä tietää:

  • Korkeakouluopiskelijana voit hakea luotollista korttia. Se kannattaa olla lompakossa, sillä toimintavarmuus on huomattavasti parempi kuin debit-kortissa, matkojen varaukset ja muut verkko-ostokset ovat huomattavasti turvallisimpia tehdä luottokortilla. Mikä parasta luotollinen kortti voidaan myöntää heti opintojen alkaessa eikä sille ole opintopistevaatimusta. Luottoa voit hakea 2000 € saakka. Alle 26-vuotiaalle debit-credit-yhdistelmäkortti on myös maksuton.
  • Jos olet alle 26-vuotias, saat meiltä maksutta kaikki tarpeelliset peruspankkipalvelut: käyttötilin, OP-verkkopalvelun ja OP-Visa Debit-Creditin (tai OP-Visa Debitin).
  • Saat koti- ja matkavakuutuksen -21 %.
  • Omistaja-asiakkaanamme saat opintolainan ilman toimitusmaksua, kun teet opintolainahakemuksen verkossa.
  • Meillä on myös paljon loistavia paikallisia etuja, jotka löydät ja saat käyttöösi omasta OP-mobiilistasi. Esimerkiksi 18-28-vuotiaille omistaja-asiakkaille Keskisuomalaisen digilehden erikoishintaan 9€/3 kk eli vain 3€/kk. Tilaus on määräaikainen 3 kuukautta. Loistava tilaisuus pysyä kartalla mitä kaupungissa tapahtuu!