Hippo kesä

Hanna Hippo kutsuu mukaan!

OP Keski-Suomen Hippo-tapahtumissa on suurta urheilujuhlan tuntua. Ilmoittaudu ennakkoon - tervetuloa mukaan!

Vuoden mittaan OP Keski-Suomen toimialueella järjestetään useita erilaisia lasten Hippo-tapahtumia yhteistyössä eri urheiluseurojen kanssa. Liikutamme näin yhdessä tuhansia keskisuomalaisia lapsia perheineen.

Hippo-tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia tilaisuuksia, joihin osallistuakseen on ilmoittauduttava ennakkoon. Urheiluseurojen järjestämien useamman päivän Hippo-leirien, -koulujen tai -turnausten osallistujilta seura perii erillisen osallistumismaksun.

Nämä tapahtumavinkit kannattaa laittaa korvan taakse:

* Hippo-hiihtoja järjestetään yleensä helmi-maaliskuulla - ilmoittautuminen alkaa yleensä heti tammikuun alussa.
* Hippo-kesäkisoja järjestetään yleensä kesä-syyskuulla - ilmoittautumiset alkaa yleensä kesäkuun alussa / heinäkuun aikana.

Kaikista Hippo-tapahtumista pysyt helposti ajan tasalla, kun seuraat pankin Facebook-sivua. Julkaistuamme ensin tällä sivulla uudet Hippo-tapahtumat ilmoittautumisineen, kerromme niistä heti myös Facebookissa.

Mutkaton mukanaolo ja liikunnan ilo on tärkeää. Kisaaminen on kivaa ja kannustusjoukoissa viihtyy koko perhe. Tulemalla mukaan jokainen voi halutessaan päästä ihka oikean Hipon pehmeään kainaloon.

Liikutaan iloisesti yhdessä - tervetuloa mukaan!
Terveisin Hanna Hippo ja OP Keski-Suomen väki

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Hippo-suunnistuskoulu kesä 2018, Saarijärvi

Saarijärven Pullistuksen järjestämä Hippo-suunnistuskoulu on päättynyt tältä kesältä Kauden päättäjäiset pidetään pe 26.10. Kukonhiekassa.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

OP-Kortteliliiga touko-syyskuu 2018, Jyväskylä

JJK Junioreiden OP-Kortteliliiga on tarkoitettu 2013-2006 syntyneille pojille. Aikaisempaa kokemusta lajin parissa ei tarvitse olla. Ohjatut jalkapalloharjoitukset lähikentillä toukokuusta syyskuuhun kerran viikossa. Kesätauko vkot 26-29 eli 25.6.-22.7. Aloitus vko 20 eli 14.5.-18.5. Harjoitukset päättyvät viikolla 37. Harjoituspäivät ma-to klo 17 tai 18 alkaen.

OP-Kortteliliigan vauhdikkaat turnauspäivät järjestetään Jyväskylän keskustassa Viitaniemen liikuntapuistossa la 26.5., la 16.6., la 11.8., su 2.9. ja su 16.9.

Tervetuloa mukaan - myös katsomaan ja kannustamaan!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Jess - yhdessä on kiva liikkua!