OP Keski-Uusimaa kuva

Tervetuloa asioimaan

OP Keski-Uusimaa on tarjonnut pankkipalveluja toimialueellaan yli 113 vuoden ajan. Pankin ensimmäinen konttori perustettiin Hyvinkäälle vuonna 1904.

OP Keski-Uusimaa on OP Ryhmään kuuluva kannattava ja vakavarainen pankki, joka toimii Järvenpään, Keravan, Tuusulan, Hyvinkään ja Nurmijärven kasvualueella. Pankilla on yli 101 000 asiakasta ja asiakasliiketoiminnan määrä on 3,8 miljardia euroa.

Kuudessa toimipisteessämme työskentelee 169 henkilöä. Toimipisteiden lisäksi pankilla on oma OP Private pankki, joka tarjoaa vaativia varallisuudenhoitopalveluja sekä OP-Yrityspankki, joka tarjoaa palveluja keskisuurille yrityksille. Pankkipalvelujen lisäksi tarjoamme kattavat OP Vakuutuksen vakuutuspalvelut. Pankin omistama OP-Kiinteistökeskus Uusimaa Oy LKV on toimialueemme merkittävä kiinteistönvälitystoimisto, jolla on kuusi toimipistettä pankin toimipisteiden yhteydessä.

Toimintamme henkilöasiakkaita ja pk-yrityksiä palvelevana pankkina on menestyksellistä. Markkinaosuutemme toimialueemme henkilö- ja yritysasiakkaista on noin kolmannes. Asiakaskunnasta 90 prosenttia on henkilöasiakkaita ja 10 prosenttia yritysasiakkaita.

Pankin liikevoitto vuodelta 2017 oli 10,8 miljoonaa euroa ja vakavaraisuus 49 %. Kehitämme voimakkaasti toimintaamme omistaja-asiakkaidemme ja asiakkaittemme eduksi. Omistaja-asiakkaita on lähes 50 000 ja määrä kasvaa voimakkaasti pankin tarjoamien merkittävien keskittämisetujen myötä.

Olemme aidosti paikallinen ja suomalainen pankki. Pankin edustajiston, hallintoneuvoston ja hallituksen jäsenet ovat kaikki pankin omistaja-asiakkaita. Osuustoiminnallisena pankkina emme pyri voiton maksimointiin, vaan merkittävä osa pankin tuloksesta maksetaan omistaja-asiakkaille OP-bonuksina, joita annettiin vuonna 2017 yli 6,4 miljoonaa euroa.

Yhdessä hyvä tulee.