OP Kitee, asiakkaiden omistama jo 100 vuotta

Kiitos hakemuksistanne. Yhteistyökumppanuushaku on päättynyt ja olemme olleet kaikkiin hakijoihin yhteydessä.


OP Kitee on satavuotias paikallinen pankki - ihan tässä lähellä. Olemme olleet historiamme aikana mukana elämän eri käänteissä niin yksityis- kuin yritysasiakkaidenkin kanssa. Lisäksi OP Kitee on ollut mukana monella tavalla tukemassa oman toimialueensa, sen yhteisöjen ja ihmisten parempaa arkea ja tulevaisuutta. Tästä esimerkkeinä ovat kulttuurin, urheilun ja senioritoiminnan tukeminen sekä nuorten taloustaitojen lisäämiseen liittyvät hankkeet. 

Ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen ovat keskeiset arvomme, johon yhteisöllinen toimintamme vahvasti perustuu. Haluamme edustaa positiivista ja ihmisläheistä muutosvoimaa yhteisöissämme. Kannamme vastuuta niin omistaja-asiakkaistamme kuin laajemmin yhteiskunnasta ja paikallisyhteisöistä. Näin meillä kaikilla on mahdollisuus menestyä - yhdessä.

Yhteistyökumppanuushaku 23.11.-31.12.2020

OP Kitee viettää 100-vuotisjuhlavuotta vuonna 2021. Haluamme olla juhlavuotenakin läsnä siellä, missä asiakkaammekin ovat. Kumppanuushaku tulevalle vuodelle on nyt ajankohtaista. Yhteistyökumppanuuksia valittaessa annamme painoarvoa sille, että voimme tehdä asioita, jotka ovat yhteiskunnallisesti merkittäviä, alueellisesti tai valtakunnallisesti vaikuttavia, kohderyhmäänsä kiinnostavia sekä korkeatasoisia ja kehityskelpoisia. Olennaista on myös, että yhteistyökumppanimme toimivat vastuullisesti ja kestävien arvojen pohjalta. Hakemuskäsittelyssä kunnioitamme perusteltuja ehdotuksia kaksisuuntaisesta yhteistyöstä yhteisösi ja OP Kiteen välillä. Minkälaisia 100v-erikoisetuja teillä olisi tarjota omistaja-asiakkaillemme mahdollisen yhteistyösopimuksemme perusteella? Edut toteutetaan OP-Mobiilissa etukuponkeina. Millaisen etukupongin tarjoaisitte omistaja-asiakkaillemme?

Keskitymme tukemaan alueellista kulttuuria ja urheilua sekä tuemme eri nuorisoryhmiä ja tapahtumajärjestäjiä. OP Ryhmän linjauksen mukaisesti emme tee kumppanuussopimuksia yksityishenkilöiden kanssa.

Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja lähetä se meille 31.12.2020 mennessä, niin seurasi/yhdistyksesi on mukana vuoden 2021 sopimuskäsittelyssä.

Pyydämme tarvittaessa lisätietoja ja ilmoitamme päätöksistä sähköpostitse tammikuussa 2021.

Lisätiedot hakemusprosessista OP Kitee/Minna Väkeväinen (minna.vakevainen(a)op.fi).

Yhteistyöterveisin
OP KITEE