Arvoisa yhteistyökumppani!

Hakuaika OP Kiteen yhteistyökumppanuuteen v. 2019 on päättynyt

Hakuaika OP Kiteen yhteistyökumppanuuteen v. 2019 on päättynyt. Olemme olleet yhteydessä hakemuksen lähettäneisiin tahoihin. Seuraava yhteistyökumppanuushaku vuodelle 2020 alkaa vuoden 2019 lopussa.

OP Kitee on paikallinen pankki - ihan tässä lähellä. Olemme mukana elämän eri käänteissä niin yksityis- kuin yritysasiakkaidenkin kanssa. Lisäksi olemme kumppanina vahvasti mukana seurojen, yhteisöjen ja tapahtumajärjestäjien toiminnassa.

Haluamme olla läsnä siellä, missä asiakkaammekin ovat. Yhteistyökumppanuuksia valittaessa annamme painoarvoa sille, että voimme tehdä asioita, jotka ovat yhteiskunnallisesti merkittäviä, alueellisesti tai valtakunnallisesti vaikuttavia, kohderyhmäänsä kiinnostavia sekä korkeatasoisia ja kehityskelpoisia. Olennaista on myös, että yhteistyökumppanimme toimivat vastuullisesti ja kestävien arvojen pohjalta.

Keskitymme tukemaan alueellista kulttuuria ja urheilua sekä tuemme eri nuorisoryhmiä ja tapahtumajärjestäjiä. OP Ryhmän linjauksen mukaisesti emme tee kumppanuussopimuksia yksityishenkilöiden kanssa.

Hakuaika vuoden 2019 kumppanuussopimuksille on nyt alkanut. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja lähetä se meille 30.11.2018 mennessä, niin seurasi/yhdistyksesi on mukana vuoden 2019 sopimuskäsittelyssä.

Hakemuskäsittelyssä kunnioitamme perusteltuja ehdotuksia kaksisuuntaisesta yhteistyöstä yhteisösi ja OP Kiteen välillä. Minkälaisia erikoisetuja teillä olisi tarjota omistaja-asiakkaillemme mahdollisen yhteistyösopimuksemme perusteella? Edut toteutetaan Pivo-etukuponkeina. Millaisen etukupongin tarjoaisitte omistaja-asiakkaillemme?

Pyydämme tarvittaessa lisätietoja ja ilmoitamme päätöksistä sähköpostitse tammikuussa 2019.

Otamme mielellämme vastaan kehitysideoita yhteistyöhömme, joten kerrothan myös tästä mahdollisessa hakemuksessasi.

Lisätiedot hakemusprosessista OP Kitee/Minna Väkeväinen (minna.vakevainen(a)op.fi)

Yhteistyöterveisin

OP KITEE