OP Kitee, asiakkaiden omistama jo yli 100 vuotta

Yhteistyökumppanuushaku on päättynyt ja kaikkiin hakijoihin ollaan oltu yhteydessä. Kiitos hakemuksistanne, seuraava haku vuoden 2023 alussa.

OP Kitee on jo satavuotias paikallinen pankki - ihan tässä lähellä. Olemme olleet historiamme aikana mukana elämän eri käänteissä niin yksityis- kuin yritysasiakkaidenkin kanssa. Lisäksi OP Kitee on ollut mukana monella tavalla tukemassa oman toimialueensa, sen yhteisöjen ja ihmisten parempaa arkea ja tulevaisuutta. Tästä esimerkkeinä ovat kulttuurin, urheilun ja senioritoiminnan tukeminen sekä nuorten taloustaitojen lisäämiseen liittyvät hankkeet. 

Ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen ovat keskeiset arvomme, johon yhteisöllinen toimintamme vahvasti perustuu. Haluamme edustaa positiivista ja ihmisläheistä muutosvoimaa yhteisöissämme. Kannamme vastuuta niin omistaja-asiakkaistamme kuin laajemmin yhteiskunnasta ja paikallisyhteisöistä. Näin meillä kaikilla on mahdollisuus menestyä - yhdessä.

Yhteistyökumppanuushaku 3.1.-31.1.2022

Kumppanuushaku tulevalle vuodelle on nyt ajankohtaista. Yhteistyökumppanuuksia valittaessa annamme painoarvoa sille, että voimme tehdä asioita, jotka ovat yhteiskunnallisesti merkittäviä, alueellisesti tai valtakunnallisesti vaikuttavia, kohderyhmäänsä kiinnostavia sekä korkeatasoisia ja kehityskelpoisia. Olennaista on myös, että yhteistyökumppanimme toimivat vastuullisesti ja kestävien arvojen pohjalta. Hakemuskäsittelyssä kunnioitamme perusteltuja ehdotuksia kaksisuuntaisesta yhteistyöstä yhteisösi ja OP Kiteen välillä. 

Keskitymme tukemaan alueellista kulttuuria ja urheilua sekä tuemme eri nuorisoryhmiä ja tapahtumajärjestäjiä. OP Ryhmän linjauksen mukaisesti emme tee kumppanuussopimuksia yksityishenkilöiden kanssa.

Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja lähetä se meille 31.1.2022 mennessä, niin seurasi/yhdistyksesi on mukana vuoden 2022 sopimuskäsittelyssä.

Pyydämme tarvittaessa lisätietoja ja ilmoitamme päätöksistä sähköpostitse helmikuussa 2022.

Lisätiedot hakemusprosessista OP Kitee/Minna Väkeväinen (minna.vakevainen(a)op.fi).

Yhteistyöterveisin
OP KITEE