Maria Morfin Venäläinen

Tervetuloa Osuuspankkiviikon Elämän kaarella -konserttiin Kotkaan 6.11.

Omistaja-asiakkaanamme olet tervetullut Elämän kaarella -konserttiin Kotkan kirkkoon tiistaina 6.11. klo 19. Konserttiin on vapaa pääsy ja voit ottaa ystäväsikin mukaan.

Elämän kaarella on klassisen sellomusiikin konsertti, jossa kuullaan Richard Straussin, Joseph Haydnin, Armas Järnefeltin ja Zoltan Kodályn musiikkia 15-vuotiaan sellistin Maria Morfin Venäläisen tulkitsemana. Se on myös tanssiteatteria ja capoeira-laulua yhdistelevä koskettava kertomus, jossa punaisena lankana läpi esityksen kulkee Arvo Pärtin meditatiivinen Spiegel im Spiegel -teos. Mistä tulemme, minne palaamme ja mitä on sillä välillä -  halutessaan katsoja ja kuuntelija voi nähdä esityksessä erään elämän kaaren. Tai vain sukeltaa nauttimaan sävelten ja liikkeen virrasta.

Aika: Tiistai 6.11.2018 klo 19.00 - n. 19.45
​Paikka: Kotkan kirkko, Kirkkokatu 26

Esiintyjät:
Maria Morfin Venäläinen, sello
Anna Venäläinen, tanssi ja capoeira-laulu
Niina Kotro, piano

15-vuotias kotkalainen Maria Morfin Venäläinen on opiskellut syksystä 2016 Sibelius-Akatemian sellon nuorisokoulutuksessa Hannu Kiiskin johdolla. Hän soittaa OP Ryhmän Taidesäätiön omistamalla John Terry -sellolla, jonka hän sai kolmivuotiseen lainaan helmikuussa 2018 säätiön tähänastisen historian nuorimpana arvosoittimen haltijana.

Anna Venäläinen on työskennellyt freelance-koreografina ja tanssijana nykytanssin ammattikentällä vuodesta 2010, jolloin hän valmistui Outokummun kansainväliseltä ammattitanssijalinjalta.

Niina Kotro, Marian äiti ja Annan käly, on valmistunut pianonsoitonopettajaksi Helsingin konservatoriosta ja kirkkomuusikoksi Tampereen ammattikorkeakoulusta. Hän toimii tällä hetkellä kanttorina Haminan seurakunnassa.