Tyttö Hippohiihdoissa

Yhteistyökumppanihaku vuodelle 2018

Tiedotamme valinnoista helmikuun puoleenväliin mennessä.

Me OP Kymenlaaksossa haluamme luoda kotiseutumme ihmisille arvokkaita tarinoita ja yhteisiä hetkiä. Etsimme nyt yhteistyökumppaneita, jotka haluavat vuonna 2018 olla kanssamme mahdollistamassa tätä samaa. Jaamme valituksi tuleville yhdistyksille ja yhteisöille yhteensä 100 000 euroa.

Voimme olla mukana rahoittamassa esimerkiksi erilaisia tapahtumia, kulttuuria, urheilua tai harrastustoimintaa. Haluamme yhteistyökumppaniemme avulla tukea eri ikäisten ihmisten henkistä ja fyysistä hyvinvointia, olla mukana luomassa hyvää arkea ja toisaalta myös iloisia juhlahetkiä. Tukea hakevan yhteisön on oltava OP Kymenlaakson asiakas. Tuen saajat valitaan vuosittain, joten mikään yhteisö ei ole automaattisesti saajien joukossa.

Haku on jaettu kolmeen eri kategoriaan, jotka ovat:

Pääyhteistyökumppanuus

Hippo-kumppanuus

Kumppanuus ja hyväntekeväisyys

Yhdestä yhteisöstä otetaan käsittelyyn vain yksi hakemus. Hakuaika on 17.12.2017 – 14.1.2018 ja päätökset tuettavista kohteista tehdään tammikuun loppuun mennessä.

Lisätiedot: markkinointi- ja viestintäpäällikkö Satu Temonen, satu.temonen@op.fi, puh. 010 257 7570.

Pääyhteistyökumppanimme ovat merkittäviä toimijoita Kymenlaaksossa. Yhteistyökumppanimme toimivat vastuullisesti ja kestävien arvojen pohjalta. Pääyhteistyökumppanimme tarjoavat omistaja-asiakkaillemme ainutlaatuisia ja yllättäviä etuja tai elämyksiä esimerkiksi Pivo-sovelluksen kautta. Arvostamme aktiivista ja rohkeaa vuorovaikutusta sekä läsnäoloa digitaalisissa kanavissa. Kehitämme kumppanuuksia pitkäjänteisesti ja yhteistyöhyötyjen varmistamiseksi sopimuksemme voivat olla monivuotisia. Pyrimme myös hyödyntämään yhteistyösuhteita ympärivuotisesti.

Hippo-klubi on osuuspankkien alle 13-vuotiaille lapsille suunnattu kerho. Klubi innostaa lapsia tekemään, kokemaan ja oppimaan aina hauskalla tavalla. Hippo-kumppanimme osallistuvat joko Hippo-yleisurheilukisojen tai Hippo-hiihtojen järjestämiseen yhdessä OP Kymenlaakson kanssa tai järjestävät itse tapahtumia Hippo-nimen alla. Hippo-tapahtumat voivat olla kertaluonteisia tai jatkuvaa toimintaa. Hippo-kumppanimme voivat tarjota omistaja-asiakkaillemme etuja järjestämiinsä tapahtumiin liittyen.

Kumppanimme luovat kotiseutumme ihmisille arvokkaita tarinoita, yhteisiä elämyksiä ja merkityksellisiä hetkiä arkeen. Tukemamme toiminta voi olla esimerkiksi erilaisia tapahtumia, kulttuuria, urheilua tai muuta harrastustoimintaa. Tuemme myös erilaisia hyväntekeväisyyskohteita, joilla on yhteisöllinen tai yhteiskunnallinen tavoite alueella. Tukisumma on 300-500 euroa/yhdistys tai yhteisö.