Haemme asiakkuusasiantuntijaa Varallisuudenhoito-tiimiimme Raumalle

Etsimme nyt Varallisuudenhoito-tiimiimme Raumalle asiakkuusasiantuntijaa tekemään asiakkaidemme unelmista totta.

Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti vaativan varallisuudenhoidon finanssipalveluista. Päivittäisessä työssäsi neuvottelet ja toteutat monipuolisia ja onnistuneita palveluratkaisuja. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset rohkeaa aktiivisuutta, vahvaa osaamista sekä kokemusta säästämis- ja sijoitustuotteiden myynnistä. Tehtävänkuvaan sisältyy oma asiakassalkku ja uusasiakashankinta. Kannat myös vastuuta asiakastyytyväisyydestä ja pankin näkyvyydestä toimialueellamme.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi) sekä APV 1- ja mielellään myös APV 2 -tutkinto suoritettuina. Tehtävässä edellytetään aktiivista, myynnillistä ja itsenäistä työotetta.  Arvostamme positiivista asennetta uuden oppimiseen ja uusiin haasteisiin. Työssäsi osaat priorisoida ja olet hyvä hallitsemaan omaa ajankäyttöäsi. Toimit joustavasti kaikissa palvelukanavissa: niin puhelimessa, verkossa kuin konttorilla kasvotusten. Paineensietokyky ja yhteistyötaidot ovat lähtökohtia tehtävässä menestymiselle.

Me haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden jättää kädenjälkesi Länsi-Suomen Osuuspankin toimintaan. Saat aidon mahdollisuuden vaikuttaa, kehittää ja hyödyntää omaa osaamistasi. Meiltä saat tuen myös omaan ammatilliseen kehittymiseesi ja myös OP-ryhmä tarjoaa kattavat kehittymismahdollisuudet.  Lisäksi saat pankin henkilökuntaedut.

Kuulostiko tämä sinulta? Haluamme kuulla lisää sinusta, osaamisestasi, onnistumisistasi sekä palkkatoiveestasi www.op-careers.fi –sivuston kautta (alla oleva linkki) 1.4.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja Hanna Vähä-Pesola, puh. 044 714 1487.