Kutsu Muutoksen lokakuu -tapahtumaan 11.10.

Haluamme kutsua sinut terveyden ja hyvinvoinnin iltaan OP Länsi-Suomen kokoustiloihin BEPOPiin torstaina 11.10.2018 klo 17.00 alkaen! Illan aikana Fightbackin perustaja, Pekka Hyysalo kertoo livestriimin välityksellä inspiroivan tarinansa, miten vakavan lasketteluonnettomuuden jälkeen hän kuntoutui takaisin itsenäiseen elämään. Lisäksi Duunikunto – ohjelman valmentaja ja seikkailu-urheilija Jukka Viljanen ja valmennuksessa mukana oleva Petra Kosonen tarjoavat kotiin viemisiksi vinkkejä, miten elämänmuutos startataan ja kuulemme, mitä Petralle kuuluu nykyään. Tule inspiroitumaan kanssamme ja viettämään mukava ilta yhdessä!

Illan ohjelma

Klo 17.00 Tervetulosanat Johanna Satuli | OP Länsi-Suomi

Klo 17.15 Webinaari alkaa

Pekka Hyysalo
Freeskilaskija Pekka Hyysalo (s. 1990) oli ammattilaisuransa alkuvaiheessa, kun yksi sekunti muutti kaiken. Huhtikuussa 2010 hän joutui Ylläksellä vakavaan hyppyonnettomuuteen, sai hengenvaarallisen aivovamman ja oli koomassa kolmisen viikkoa. Vastoin synkkiä ennusteita, hän kuntoutui sisun ja periksi antamattomuuden voimalla itsenäiseen elämään.

Haastattelussa Duunikunto-ohjelman Jukka Viljanen ja duunikuntolainen, Petra Kosonen
Jos Suomessa järjestettäisiin ”The Most Interesting Man in the World” -tyylinen mainoskampanja, seikkailujuoksija Jukka Viljanen olisi takuuvarmasti pääosassa. Maapallolta ei yksinkertaisesti löydy paikkaa, jota hän ei olisi kolunnut juosten lävitse – tai ainakin yrittänyt… tai suunnitellut yrittävänsä.

Petra on elämänsä supersankari, joka nauttii työstään asiantuntijatehtävässä ja sen tuomista haasteista, mutta ymmärtää samalla sekä itsestään huolehtimisen että arjen tasapainon ylläpitämisen tärkeyden. Petra on löytänyt jälleen liikkumisen ilon pitkän tauon jälkeen, mm. Duunikunto-projektin myötä.

18.15 Arjen hyvinvointivinkit, Ilkka Santahuhta | Ilkka Santahuhta Coaching

18.25 Pohjola Terveys - koko sydämellä, Kristiina Kauppi | OP

18.35 Iltapalaa ja Kauneusakatemian hemmotteluja

#OPfiilis #Yhdessähyvää

IImoittaudu pian – paikkoja rajoitetusti! Voit ilmoittautua BEPOPn tilaisuuteen 7.10. mennessä osoitteessa

 

Mikäli et pääse paikan päälle Porin tilaisuuteen, niin voit seurata tilaisuutta webinaarin välityksellä kotisohvaltasi.

Ilmoittaudu webinaariin: