OP Länsi-Suomi on Kettu-liigan pääyhteistyökumppani

Vuosikymmenten perinteet omaava Rauman Lukon pienimpien kiekkoilijoiden korttelikiekko, tänä päivänä Kettu-liiga -nimellä kulkeva toiminta, sai keväällä uuden pääyhteistyökumppanin, Länsi-Suomen Osuuspankin.
Lukon Kettu-liigatoiminta liikuttaa vuosittain toista sataa Lukon ja Lukon sateenvarjoseuroista, lähipaikkakunnilta tulevia 6-7 -vuotiaita lapsia perheineen.

- Meillä OP:ssa on tärkeää olla mukana oman paikkakunnan asukkaiden arjessa. Yhteistyö niin Lukon kuin muidenkin seurojen ja yhdistysten kanssa antaa mahdollisuuden tehdä vastuullisesti tekoja, jotka saavat aikaan hyvää mieltä ja iloisia elämyksiä. Pitkäaikainen yhteistyö Lukon kanssa ja nyt Kettu-liigan pääyhteistyökumppanuus on hyvä esimerkki tästä, toteaa Esa Sainio OP Länsi-Suomesta.
Länsi-Suomen Osuuspankki ja Lukko toivottavat lämpimästi kaikki seudun lapsiperheet mukaan toimintamaksujen osalta veloituksettomaan kiekkokoulu- ja Kettu-liigatoimintaan.
Kiekkokouluun 6.9. mennessä mukaan ilmoittautuneiden kesken arvotaan nimikirjoituksilla varustetut Ville Heinolan maila sekä Lukko-pelipaita.