Varmuutta verkkoon -tilaisuudet senioreille 8.-14.10. vietettävällä Vanhustenviikolla

Tule mukaan kuulemaan, miten voit helpottaa arkeasi sähköisten palveluidemme ja mobiilin avulla. OP Länsi-Suomen toimialueella digiasiointia voi harjoitella Kankaanpäässä, Raumalla, Porissa ja Eurajoella 9. ja 11.10.

Digitaalisten palveluiden käyttö yleistyy kaikissa ikäryhmissä jatkuvasti, ja esimerkiksi jo kolmasosa OPn yli 65-vuotiaista asiakkaista käyttää op.fi-verkkopalvelua pankkiasioidensa hoitamiseen. Myös OP-mobiilia käyttää nyt kaksinkertainen määrä vuoteen 2016 verrattuna. Seniorit käyttävät konttoreiden kassapalveluita ja suoramaksua vain jonkin verran enemmän kuin muut asiakasryhmät, ja suurimmalla osalla yli 65-vuotiaista asiakkaista on käytössään maksukortti.

OP Länsi-Suomen Kankaanpään, Rauman, Porin ja Eurajoen konttoreissa opastusta Vanhusten viikolla saa seuraavasti.
Opastuksiin kannattaa ilmoittautua etukäteen konttoreiden kassoilla tai infoissa.

  • Kankaanpäässä (Torikatu 11) tiistai 9.10. klo 14.30 ja torstai 11.10. klo 14.30
  • Raumalla (Kauppakatu 1) tiistai 9.10. klo 14.30 ja torstai 11.10. klo 14.30
  • Porissa (BEPOP, Yrjönkatu 22) tiistai 9.10. klo 14.00 ja torstai 11.10. klo 11.00
  • Eurajoella (Kirkkotie 3) tiistai 9.10. klo 14.30 ja torstai 11.10. klo 14.30

Tilaisuudessa juttelemme digiasioista ja -asioinnista sekä autamme palveluiden käyttöönotossa. Aiempaa kokemusta ei tarvita – harjoittelemme yhdessä. Mukaan voi ottaa oman älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen.

OP on lanseerannut pelkistetyn verkkopalvelun edistämään kaikkien asiakasryhmien yhdenvertaista pankkiasiointia. OP Saavutettavan selkeä käyttöliittymä on ulkoasultaan pelkistetty ja yksinkertainen. Verkkopalvelua voi käyttää näppäimistön avulla ilman hiirtä ja se soveltuu asiakkaiden käyttöön, joilla on esimerkiksi näkö- ja kuulorajoitteita, motorisia haasteita tai muita toimintarajoitteita.

Vanhusten viikolla järjestettävät opastukset ovat kaikille avoimia. Ennakkoon voi ilmoittautua Kankaanpään, Porin BEPOPn, Rauman Kauppakadun sekä Eurajoen konttorin kassoilla tai infossa. Järjestämme opastuksia myös myöhemmin eli kannattaa kysyä rohkeasti, milloin opastuksia on tarjolla.

Lisätietoja:
OP Länsi-Suomi
Kankaanpää: Hannu Kyrövaara, hannu.kyrovaara@op.fi
Pori: Hanna-Riikka Taipalmaa, hanna-riikka.taipalmaa@op.fi
Rauma: Janita Jalonen, janita.jalonen@op.fi
Eurajoki: Paula Saarivuori, paula.saarivuori@op.fi

Kaikki OPn tilaisuudet ympäri Suomea Vanhustenviikon kunniaksi voit katsoa tästä  https://uusi.op.fi/-/vanhustenviikon-kunniaksi-70-digitilaisuutta-senioreille.