Kesätyö

Kesäduuni OP:n piikkiin - nuoret kesätöissä yhdistyksissä

Kesän 2020 kampanjan avulla 50 OP Länsi-Suomen toimialueelta 15-17-vuotiasta nuorta työllistyy yhdistyksissä pankin tarjoaman palkkaustuen turvin.

Yhdessä hyvä tulee
Ensikosketus työelämään on nuorelle tärkeä juttu. Kesällä 2020 mahdollistamme 50 nuoren työllistymisen Länsi-Suomessa, toimialueemme yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Toteutamme kampanjaa yhteistyössä yhdistysten kanssa nyt jo kuudetta kesää.

Emme ole tällä hyvällä asialla yksin, sillä tänäkin vuonna kymmenet osuuspankit ympäri Suomen ovat edesauttamassa nuorten työllistymistä. Kesällä noin 2100 nuorta pääsee kesätöihin osuuspankin piikkiin!

Kesällä 2020 tuemme yhdistyksiä poikkeusoloista huolimatta
OP Länsi-Suomen toimialueella (Eurajoki, Kankaanpää, Merikarvia, Noormarkku, Panelia, Pomarkku, Pori, Pyhäranta, Rauma, Siikainen ja Ulvila) toimivat yleishyödylliset yhdistykset ovat voineet hakea tukea palkatakseen 15-17-vuotiaan nuoren kesätöihin kahdeksi viikoksi pankin piikkiin. Pankki lahjoittaa yhdistyksille nuorten palkanmaksuun 400 euroa/nuori. Tuen saavat yhdistykset hoitavat nuoren työllistämisen - sopivat palkasta ja hoitavat palkanmaksun, sekä lisäksi kaikki lakisääteiset kulut ja velvoitteet.

OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Hakiessaan palkkaustukea, yhdistykset ovat sitoutuneet noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita.

Olemme tukeneet nuorten työllistymistä jo monena kesänä niin kesäduuni-kampanjan kuin kesäharjoittelija-haun kautta. Yhteistyö yhdistysten kanssa on tärkeää ja siitä iso kiitos kaikille tähän mennessä mukana olleille yhdistyksille ja nuorille! Uskomme vahvasti, että nuorten työllistäminen on arvokas yhteiskunnallinen teko.

Kiitos kaikille kesäduuni-kampanjassa mukana oleville!

#kesäduuniOPnpiikkiin #oplänsisuomi #kesätyö

Lisätietoja OP Länsi-Suomen kesäduuni-kampanjasta antaa:
asiakkuusasiantuntija Marko Jylli, p. 040 6325 360 tai marko.jylli (a) op.fi
markkinointipäällikkö Satu Salminen, p. 040 768 7580 tai satu.salminen (a) op.fi