Kesärekry 2018

OPn kesätyöhaku on jälleen auki - hae mukaan jo tänään!

Tarjoamme vuosittain maanlaajuisesti sadoille nuorille tulevaisuuden ammattilaisille mahdollisuuden kehittää osaamistaan ja kartuttaa arvokasta työkokemusta ammattilaistemme tukemana. Haemme tulevalle kesälle Länsi-Suomen Osuuspankkiin kymmentä kesätyöntekijää ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilökuntamme kesää.

Haemme nyt kesätyöntekijöitä Porin, Rauman ja Kankaanpään alueille.

Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä info- ja kassapalveluissamme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia pankki- ja vakuutuspalveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin. Työtehtäviisi voi kuulua myös messuilla tai tapahtumissa työskentelyä.

Menestyksen avaimet
Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, minkä me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä tuen avulla. Parhaassa tapauksessa olet ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä. Toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi.
Meillä on siis haussa positiivisia ja tavoitteellisia tulevaisuuden finanssialan ammattilaisia, joilla on innostunut asenne finanssialaa kohtaan ja halu tarjota loistavaa asiakaspalvelua.

Monta hyvää syytä hakea! 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä tilaisuuden kartuttaa arvokasta finanssialan työkokemusta. Kollegaksi saat alan ammattilaisia jotka tukevat, antavat palautetta ja sparraavat sinua arjessa. Pääset samalla verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!

Käy tutustumassa myös kesäkampanjasivustoomme josta löydät lisätietoja OPn tarjoamista kesätyömahdollisuuksista sekä aikaisempien kesätyöntekijöidemme uratarinoita. Katso myös OP Länsi-Suomen terveiset hakijoille.

Hae tehtävään 11.2.2018 mennessä, kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Ethän aikaile, sillä aloitamme haastattelut välittömästi sopivien hakemusten saavuttua. Haemme kesätyöntekijöitä pääsääntöisesti touko-elokuulle, ilmoitathan hakemuksessasi sinulle soveltuvan työskentelyajankohdan sekä millä alueella (Pori, Rauma, Kankaanpää) olet kiinnostunut työskentelemään ja onko sinulla auto käytössäsi.

Olemme yhteydessä jatkoon valittuihin hakijoihin helmikuussa ja ilmoitamme kaikille hakijoille prosessin päättymisestä viimeistään maalis-huhtikuun aikana. Tarkastamme alan normaalin käytännön mukaisesti valituilta kesätyöntekijöiltä luottotiedot sekä suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot. Kesätyöntekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Länsi-Suomen Osuuspankki on OP Ryhmään kuuluva seudullinen pankki. Pankkitoimintamme volyymi on reilut viisi miljardia euroa. Palvelemme yli 200 työntekijän voimin n. 142 000 asiakasta Porin, Rauman ja Kankaanpään alueella.