OP Länsi-Suomen omistaja-asiakasmatkat

Ennakkovarauksen voit jättää Matkapoikien Porin tai Rauman toimistoon tai soittamalla numeroon 010 2323 104.

Palautteenne matkoista on meille tärkeää ja siksi toivoisimme, että vastaisitte muutamaan kysymykseen koskien Omistaja-asiakasmatkoista. Linkin palautteeseen löydät sivun alaosasta. Kiitos etukäteen!

TAMMIKUU

MA-TI 27.-28.1. TANSSIVIIKON TEEMARISTEILY  VIKING GRACELLA TURUSTA TUKHOLMAAN

Viking Gracen vuorokauden risteilyt Turusta ovat täynnä shoppailua, herkuttelua ja huvittelua. Vietä ainutlaatui-nen ilta tanssin ja viihteen pyörteissä. Parketti kutsuu!

Laivalla tähtiesiintyjänä vuoden tanssiorkesteri-kilpailun mestari NEITOSET sekä Finlanders (sitoumuk-setta) ja erilaista risteilyohjelmaa. Viking Gracella voit myös nauttia hyvistä löylyistä ja vaikka hieronnasta Spa & Wellness -osastolla.

Hinta alk. 26€/hlö B-luokan hytissä

Sisältää kuljetuksen Kankaanpää-Pomarkku-Noormarkku-Pori-Rauma reitiltä sekä risteilyn valitussa hyttiluokassa. Lisämaksusta laivaruokai-lut edulliseen ennakko-ostohintaan varauksen yhteydessä!

MAALISKUU

KE-PE 18.-20.3. LAIVA-HOTELLIMATKA PÄRNUUN JA GEORG OTS 100 –OOPPERAGAALA PÄRNUN KONSERTTISALISSA

Tervetuloa juhlimaan Georg Ots 100 -oopperagaalaa Pärnuun. Maaliskuussa 2020 tulee kuluneeksi 100 vuotta Viron rakastetun ja monipuolisesti lahjakkaan ooppera- ja operettisolistin, ohjaajan ja näyttelijän Georg Otsin syntymästä. Juhlavuotta juhlistetaan torstaina 19.3. Pärnun konserttitalossa Georg Ots 100 –oopperagaalan merkeissä.

Samalla ehdit nauttia Silja Europa -laivan viihdetar-jonnasta ensimmäisenä iltana – yö laivalla, Pärnun jo ehkä keväisestä tunnelmasta ja ostosmahdollisuuk-sista.

Toisena yönä majoittuminen Viiking SPA Hotell ***+ Viiking SPA Hotell sijaitsee ranta-alueella historialli-sen Vallikraavin vieressä, muutaman minuutin käve-lymatkan päässä Pärnun keskustasta ja rannasta.

Hotellissa on ruokasali, baari, myymälä, kauneussa-lonki, apteekki, hammaslääkäri ja kokoustiloja. Ei sovi liikuntaesteisille. C-talon saunakeskuksessa 6 x 14 m uima-allas, höyrysauna, suolasauna ja suomalainen sauna. Viiking Saaga vesi-ja saunakeskuksessa on 6 erilaista saunaa, iso uima-allas erilaisilla rentouttavil-la vesihierontapisteillä (n. 250m2), vastavirtajoki, po-realtaita, Japanilainen allas ja lasten allas. Keskuksen katolla viikinkien kotasauna.

Hinta alk. 199€/hlö B-luokan hytissä/2hh

Sisältää kuljetuksen Kankaanpää-Pomarkku-Noormarkku-Pori-Rau-ma reitiltä - sama bussi mukana koko matkan ajan – menomatkan hyttipaikalla Silja Europalla, paluun kansipaikoin, aamiaisen Tal-linnassa tuloaamuna, Georg Ots 100 -gaalalipun Pärnun konsert-titaloon, majoituksen Viiking Spa Hotelissa aamiaisella, sauna- ja vesikeskuksen käyttö.

OMISTAJA-ASIAKKAANA PÄÄSET MATKAPOIKIEN MATKOILLE EDULLISEMMIN!

Euroopan kiertomatkat, kaukomatkat ja elämysristeilyt, etusi jopa 100€/hlö.

Tutustu tarjontaan toimistoissamme tai matkapojat.fi ja mainitse varatessasi jäsenyydestäsi! Edut koskevat 2020 matkoja.

Etusi jopa 100€ /hlö!