Omistaja-asiakasyhteiso-op-lansisuomi2018

Vaikuta OP Länsi-Suomen omistaja-asiakasyhteisössä

Digitaalisessa yhteisössä omistaja-asiakkaat pääsevät vaikuttamaan pankkinsa toimintaan erilaisten tehtävien ja kyselyiden kautta.

Digitaalisessa yhteisössä omistaja-asiakkaat pääsevät vaikuttamaan pankkinsa toimintaan erilaisten tehtävien ja kyselyiden kautta. Ei haittaa, vaikket olekaan vielä omistaja-asiakas. Voit silti kertoa, millaisia odotuksia sinulla on meille nyt ja tulevaisuudessa.

Uudenlainen yhteisö antaa omistaja-asiakkaille mahdollisuuden vaikuttaa oman osuuspankkinsa toimintaan mahdollisimman vaivattomasti. Yhteisössä pankki pyytää omistaja-asiakkailtaan ideoita ja mielipiteitä pankin toimintaa koskeviin asioihin ja haastaa heitä keskusteluun.

Milloin ja miten osallistun?

Omistaja-asiakasyhteisössä vastaat erilaisiin kyselyihin, ideoit ja osallistut keskusteluihin. Näihin tehtäviin kutsutaan vastaamaan yhteisöön rekisteröityneitä omistaja-asiakkaita muutamia kertoja vuodessa. Yhteisöön pääsee rekisteröitymällä itse sen jäseneksi, ja siitä voi halutessaan myös erota.

Näin liityt – ja vaikutat:

  • Liity yhteisöön tältä sivulta löytyvän linkin kautta. Valitse lomakkeella alueeksi Länsi-Suomi ja pankiksi Länsi-Suomen Osuuspankki. Sen jälkeen täytä loput tiedot.
  • Jatkossa saat kutsun yhteisöön sähköpostitse, kun on aika vastata kyselyyn tai osallistua keskusteluun. Voit itse valita, mihin keskusteluihin haluat osallistua ja vaikuttaa.

Toimi nopeasti ja osallistu arvontaan

Kaikkien 25.4. mennessä yhteisön jäseneksi liittyneiden kesken arvomme syksyn Lukko-Ässät paikallistaistoon aitiolippuja.