Nuorten haku

Kesäduuni OP:n piikkiin nuorten haku 18.3.-18.4.2019

Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu. OP Liperi etsi helmikuun ajan yhdistyksiä, jotka ovat kiinnostuneita tulevana kesänä tarjoamaan 15–17-vuotiaille nuorille kesätyön. Maaliskuun alussa OP Liperi valitsi hakemusten perusteella 7 tuen saavaa yhdistystä. Nyt on aika hakea kesätyötä. Haku kesäduuneihin jatkuu 18. huhtikuuta asti. Kesätyöpaikat löydät sivulla olevan linkin kautta.

Hae kesätöitä N.Y.T. - viimeistään to 18.4.

Tee vapaamuotoinen hakemus ja lähetä se suoraan yhdistykselle sähköpostiin, jonka löydät yhdistysten tiedoista. Tiedoista löydät myös yhteystiedot mikäli sinulla on kysyttävää kyseiseen kesätyöpaikkaan liittyen. Voit halutessasi hakea useampaa työtä kampanjamme kautta, mutta työllistyä vain yhteen tuettuun kesätyöhön. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään to 18.4.2019 klo 24.
 
Kesätyöhakemuksessa on hyvä tulla esille mm.
 
  • henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti
  • mitä paikkaa haet ja miksi juuri sinut tulisi valita
  • koulu tai opiskelupaikka, kielitaito
  • aiempi työkokemus ja työnantajat

Hakemuksessa on lisäksi hyvä kertoa lyhyesti itsestä ja avata myös, millaisen työntekijän yhdistys sinusta saisi.

Toivotamme sinulle menestystä kesätyön hakuun ja aurinkoista kevättä!

Kampanja lyhyesti

Pankki lahjoittaa yhdistykselle nuoren palkan, 400 euroa/nuori, ja yhdistys hoitaa nuoren rekrytoinnin sekä käytännön palkanmaksun ja lisäksi lakisääteiset kulut. Yhdistys (kuten urheiluseura, kylä-, luonnonsuojelu- tai vanhainkotiyhdistys) voi palkata nuoren esimerkiksi kesäkerhon apuohjaajaksi, kahvitukseen ja lipunmyyntiin tai vaikka hoito- ja kunnossapitotoimiin.
 
OP Liperi on valinnut yhdistykset, joille tuki myönnetään. Yhdistys vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta ja käytännön palkanmaksusta, sekä vastaa työnantajavelvoitteista. OP on mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa. Työllistäessään nuoren yhdistys sitoutuu noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita.