kuviskisa2020

Lasten ja nuorten kuvataidekilpailu 3.2.-19.3.

Maailman suurin kuvataidekilpailu kutsuu mukaan paikallisesti

Kansainvälinen kuvataidekilpailu Jugend Creativ viettää 2020 vuonna 50-juhlavuottaan! Suomessakin osuuspankkien kuvataidekilpailu järjestetään jo 44. kertaa. Tervetuloa mukaan meidän järjestämään paikalliseen kilpailuun!

Kilpailu on avoin koululle; 6-13 -vuotiaille lapsille ja nuorille

OP Lounaismaan toimialueella; Salo, Somero, Forssa, Tammela, olevat koulut ja kuvataideopettajat kutsutaan mukaan paikalliseen kilpailuun, jossa kunkin sarjan kolme parasta palkitaan. Sarjojen voittajatyöt lähetetään edelleen valtakunnalliseen loppukilpailuun, jossa jokaisen sarjan viisi parasta nuorta taiteilijaa palkitaan rahapalkinnoilla toukokuussa Helsingissä järjestettävässä palkintojenjakojuhlassa.

Muut Suomen paikalliset kilpailut ja mukana olevat osuuspankit löydät tästä.

 

Osallistuminen on helppoa

* Kilpailuaika on 3.2.-19.3.2020.
* Kilpailusarjoja on kolme: 6–8-vuotiaat, 9–10-vuotiaat ja 11–13-vuotiaat.
Kilpailutyöt tulee toimittaa meille OP Lounaismaan toimipisteeseen viimeistään to 19.3. Huom. Töiden palautusaikaa on jatkettu 27.3. asti.

Opettajat ovat avainasemassa lasten ja nuorten ohjaajina ja innostajina tässä kilpailussa, jossa voi saada menestystä sekä paikallisella, valtakunnallisella että kansainvälisellä tasolla.

Hyvä opettaja - tässä ohjeita

Kukin toimialueemme koulu voi itse päättää osallistuuko kilpailuun. Opetushallituksen ohjeen mukaan kuvataidekilpailuun osallistuminen edellyttää, että oppilaiden huoltajilta pyydetään lupa kilpailuun osallistumiseen. Jokaisen kilpailutyön taakse tuleekin liittää täytetty vuoden 2020 kilpailua koskeva OP:n suostumuslomake, jota ilman kilpailuun ei voi osallistua.

Ohessa myös kilpailun esite ja ohjeet.

Nimilappu ja suostumus – liitettävä täytettynä kilpailutyön taakse. (pdf)

 Tehtävänkuvaukset sekä säännöt -esite.