OP Lounaismaa tarjoaa Kesäduunin 100 nuorelle OP:n piikkiin

Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu. OP Lounaismaa etsii helmikuun ajan Salon, Forssan, Someron ja Tammelan alueelta yleishyödyllisiä yhdistyksiä, jotka ovat kiinnostuneita tulevana kesänä tarjoamaan 15–17-vuotiaille nuorille kesätyön. Kesäduuni OP:n piikkiin –kampanjassa yhdistys tarjoaa nuorelle työpaikan kahdeksi viikoksi. Nuoren palkan lahjoittaa yhdistykselle OP Lounaismaa.

Yleishyödyllinen yhdistys voi palkata nuoren työskentelemään esimerkiksi urheiluseuran tai kyläyhdistyksen kesätapahtumissa, luonnonhoitotehtävissä tai seuralaisena senioreille. OP Lounaismaa lahjoittaa yhdistykselle nuoren palkan. Yhdistys puolestaan hoitaa käytännön palkanmaksun ja vastaa työnantajavelvoitteista.

Tukea on tarjolla yhteensä 100 nuoren työllistämiseksi. Maaliskuun alussa OP Lounaismaa valitsee tukea saavat yhdistykset ja on yhteydessä kaikkiin tukea hakeneisiin yhdistyksiin.

Valtakunnallisesti OP tarjoaa kesällä 2019 yhteensä 1700 kesätyöpaikkaa 15-17-vuotialle nuorille OP:n piikkiin yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Kyseessä on kuudes kesä, jolloin osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja alkoi vuonna 2014, kun OP Lounaismaa ja OP Valkeakoski haastoivat muut osuuspankit mukaan palkkaamaan nuoria kesätöihin.

Yhdistykset voivat hakea OP Lounaismaan Kesäduuni OP:n piikkiin –tukea helmikuun ajan tästä 

Nuoret voivat hakea Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kesätyöpaikkoihin 18.3.-18.4. välisenä aikana tässä myöhemmin ilmoitettavasta linkistä.

Lisätietoja kesäduuni-kampanjasta antaa markkinointipäällikkö Tarja Heino, tarja.heino(a)op.fi, puh. 010 256 1323.