Kesatyo

Kesäduuni OP:n piikkiin 30 nuorelle kesällä 2019

Kesällä 30 nuorta työllistyy yhdistyksissä OP Lounaisrannikon piikkiin. Yhdistyshaku on käynnissä koko helmikuun. Vinkkaa omille verkostoillesi tukihakemuksesta!

OP Lounaisrannikko tarjoaa Kesäduunin 30 nuorelle OP:n piikkiin

Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu. OP Lounaisrannikko etsii helmikuun ajan Uudenkaupungin, Laitilan, Maskun ja Kustavin yleishyödyllisiä yhdistyksiä, jotka ovat kiinnostuneita tulevana kesänä tarjoamaan 15–17-vuotiaille nuorille kesätyön.
 
Kesäduuni OP:n piikkiin –kampanjassa yhdistys tarjoaa nuorelle työpaikan kahdeksi viikoksi. Nuoren palkan lahjoittaa yhdistykselle Lounaisrannikon Osuuspankki.
 
Yleishyödyllinen yhdistys voi palkata nuoren työskentelemään esimerkiksi urheiluseuran tai kyläyhdistyksen kesätapahtumissa, luonnonhoitotehtävissä tai seuralaisena senioreille. Lounaisrannikon Osuuspankki lahjoittaa yhdistykselle nuoren palkan. Yhdistys puolestaan hoitaa käytännön palkanmaksun ja vastaa työnantajavelvoitteista.
 
Tukea on tarjolla yhteensä 30 nuoren työllistämiseksi. Maaliskuun alussa Lounaisrannikon OP valitsee tuen saavat yhdistykset ja on yhteydessä kaikkiin tukea hakeneisiin yhdistyksiin.
 
Valtakunnallisesti OP tarjoaa kesällä 2019 yhteensä lähes 1700 kesätyöpaikkaa 15-17-vuotialle nuorille OP:n piikkiin yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Kyseessä on kuudes kesä, jolloin osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja alkoi vuonna 2014, kun OP Lounaismaa ja OP Valkeakoski haastoivat muut osuuspankit mukaan palkkaamaan nuoria kesätöihin.
 
Yhdistykset voivat hakea OP Lounaisrannikon Kesäduuni OP:n piikkiin –tukea 1.-28.2.2019.
 
Nuoret voivat hakea Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kesätyöpaikkoihin 18. maaliskuuta alkaen jatkuen 18. huhtikuuta asti.
 
Nuorten työpaikkojen hakulinkki sivun alalaidassa aukeaa 18.3.2019.
 
Tutustu tarjolla oleviin työpaikkoihin ja valitse listalta yhdistys, joka tarjoaa juuri sinua kiinnostavan kesäduunin. Täytä vapaamuotoinen hakemus ja lähetä se suoraan yhdistyksen yhteyshenkilölle.

Lisätietoja: OP Lounaisrannikko, Erja Niemi, markkinointipäällikkö, erja.niemi@op.fi, p. 010 253 9990