Skeittaajat

Nuorten kesätyöpaikat haussa!

Nivalan OP lahjoittaa Nivalaisille yhdistyksille 30 nuoren kesätyöpalkat.

Yhdistys palkkaa 15 - 19 vuotiaan nuoren kesätöihin 2 viikoksi ja Nivalan Osuuspankki maksaa yhdistykselle 330,-/nuori. Yhdistys maksaa nuorelle 330 euroa lyhentämättömänä ja vastaa itse palkan sivukuluista.

Nuorten hakuaika on 2 - 25.5.2018 (paitsi Kyösti Kallion koulun vanhempainyhdistys 2-16.5). Nuori lähettää vapaamuotoisen hakemuksen suoraan yhdistykseen.

 

Haettavat kesätyöpaikat:

FC 92 ry, jalkapalloseura

• 2 työpaikkaa

*Työt ajoittuvat ajalle 4.6 - 24.8 ja työtä on 5 tuntia viikossa 12 viikon aikana. Tehtäväkuvaan kuuluu ohjaustyö pelikerhon parissa 2 tuntia/viikko.

Pelikerho on ilmainen jalkapallovuoro 1-6 lk tytöille ja pojille. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu ohjaustyö kikkakoulussa tunnin viikossa sekä toimiminen lasten ryhmien ohjauksessa jalkapallon parissa mm. päiväkoti-ikäisten lasten tutustumishetkiä jalkapalloon leikin kautta.

Hakemukset: zazce85@gmail.com

Järvikylän koulun vanhempainyhdistys ry

• 2 työpaikkaa

* leikkikenttätoiminnan ohjaaja ja 18-vuotias vastuuohjaaja, leikkikenttätoimintaa järjestetään 2-15.6. Työaika on maanantaista perjantaihin 10-14 välissä. Hakijalle katsotaan eduksi, jos hän on suorittanut ensiapukoulutuksen.

Lisätiedot: Heini Alpua puh. 044-3681573

Hakemukset: jarvikylanvy@gmail.com

Karvoskylän kyläyhdistys ry

• 1 työpaikka

Kyläyhdistys työllistää kesäaikaisin yhden nuoren vakituisen kesätyöntekijän, tilojemme vuokraustoiminnan hoitamiseen, siivoukseen ja nurmikon leikkaukseen. Kyläyhdistyksellä on vuokrattavana kaksi eri kohdetta, Karvoskylän kylätalo ja Rantahovin alue, jossa on vuokra-mökki ja sauna.  Majoittumispaikkoja on kahdessa rakennuksessa yhteensä 30 hengelle.

Tulevana kesänä kyläyhdistyksen omistuksessa olevia rakennuksia ja rannan aluetta kunnostetaan. Näihin töihin voimme palkata yhden nuoren. Työtä ohjaamassa ja valvomassa on kyläyhdistyksen puolesta vastuuhenkilö.

Hakemukset: kylayhdistys@karvoskyla.fi

Lisätietoja: puheenjohtaja Markku Isoniemi, puh. 044 541 6859

Kyösti Kallion koulun vanhempainyhdistys ry

• 2 työpaikkaa

Kesälle 2018 ollaan toteuttamassa kerho kolmen viikon ajalle (4. – 21.6.2018) arkipäivisin klo 10-14 välisenä aikana Peltotiellä ja kerhoon otetaan maksimissaan 28 lasta. Kesäkerhon ohjelma koostuu ulkoilusta, yhdessäolosta, peleistä, leikeistä ja pienistä retkistä. Kesäkerhoon lapset tuovat omat eväät. Haemme kesäkerhon toteuttamiseksi tukea nuorten palkkaukseen.

Haemme kesäkerhoon kahta kerho-ohjaajaa, joiden tehtävänä on osallistua kerho-ohjelman suunnitteluun yhdessä muiden ohjaajien kanssa sekä kerhon päivittäiseen toteuttamiseen. Kerhossa lapset jaetaan ajoittain ryhmiin ja kerho-ohjaajat saavat toimia myös pienryhmässä ohjaajana. Kerho-ohjaajien kanssa pidetään ennen kerhon alkua yhteinen tapaaminen, jossa käydään läpi kerhon toiminta ja tavoitteet. Ohjaajien työaika voi vaihdella eri päivinä, mutta paikalla tulee olla aina sovitusti ennen kerhon alkua ja työpäivä päättyy aikaisintaan kerhon päätyttyä. Kerho-ohjaajien kanssa tehdään työsopimukset ennen työn alkua.

Valitsemme kerho-ohjaajat hakemusten perusteella. Kerro hakemuksessa lyhyesti itsestäsi, aikaisemmasta ohjaajakokemuksestasi sekä yhteystietosi. Kerho kestää kolme viikkoa, toisen ohjaajan työ painottuu kerhon alkuun ja toisen kerhon loppuun. Kerro hakemuksessasi kumpaan haet.
Hakemukset: kyosti.kallio.vanhempainyhdistys@gmail.com 16.5.2018 mennessä!

Nivalan 4H-yhdistys

• 4 työpaikkaa + 1 työpaikka

Haemme Kesätoiminnan ohjaajia

Osaat suunnitella ja toteuttaa mielenkiintoista toimintaa lapsille ja nuorille.
Hakijan tulee olla oma-aloitteinen sekä lasten -ja nuorten kanssa toimeentuleva. 2vko leiritoimintaa järjestetään eri sivukylien kouluilla sekä keskustassa, joten plussana katsotaan, että pääset liikkumaan eri kylillä.

MoottoriKlubi-ohjaaja

Haemme ohjaajaa MoottoriKlubille. Otat vastuun tilojen siisteydestä, osaat kunnostaa polkupyöriä sekä huoltaa pienkoneita. Työaika on 2vko päivä/ilta työtä, tapahtuman järjestelyä ja toiminnan suunnittelua.

Hakemukseen:
-Lyhyt kuvaus itsestäsi, jossa kerrot taustastasi sekä motivaatiostasi sekä hieman avaat osaamisiasi, yhteystiedot ja mahdolliset muut rajoitteet esim. kulkeminen.

Lisätietoa: Toiminnanohjaaja Sanna Ojalehto 044-2824428

hakemukset: nivala@4h.fi ”kesätyö”

Nivalan Saukot ry, uimaseura

• 3 työpaikkaa

Nivalan Saukkojen uintipainotteinen kesäleiri 2018 on tarkoituksena toteuttaa
2-8.8.2018 (leiripäivät ovat torstai, perjantai, maanantai, tiistai ja keskiviikko). Kesäleirillä harjoitellaan uimataidon perusteita sekä nautitaan yhdessäolosta pelaten ja leikkien. Viiden päivän kesäleiri koostuu uintien lisäksi muusta urheilullisesta toiminnasta, kuten suunnistuksesta, golfista ja jalkapallosta. Leirille kaikki ovat tervetulleita ja on tarkoitettu kouluikäisille uimataitoisille lapsille ja nuorille. Päivittäinen ohjelma on klo 9.30 - 14.30 välisenä aikana. Leiriin kuuluu lounasruoka.

Yksi 18 vuotta täyttänyt vastuuohjaaja, jolla on hyvä uintitausta ja hyvä kokemus lapsien ja nuorten ohjaamisesta.
2 apuohjaajaa 15 - 17 vuotiasta, joilla on uintitausta ja kokemusta ohjaajatoiminnasta. Ohjaajille tehdään työsopimus. Ohjaajien tulee olla iloisia ja lasten ja nuoren kanssa toimeen tulevia.

Ohjaajien työtehtäviin kuuluu 2 viikon aikana suunnitella leirin päivittäinen ohjelma. Ohjaajat tekevät heti leirin alussa leiriläisten kanssa pelisäännöt. Lisäksi työtehtäviin kuuluu Nivalan Saukkojen saukkokaapin siistiminen, peseminen ja puhdistaminen. Vastuu ohjaaja saapuu ½ tuntia aikaisemmin paikalle ja lähtee viimeisenä paikalta. Leiriin kuuluu lounasruokailu Liikuntakeskus Uikossa, jonka ohjaajat myös valvovat. Ohjaajien kanssa pidetään yhteinen info heinäkuun lopussa. Infossa käydään läpi leirin toiminnan tarkoitus ja tavoitteet. Käydään yhdessä läpi Nivalan saukkojen saukkokaappi.

Kerro hakemuksessasi lyhyt kuvaus itsestäsi ja yhteystietosi. Hakemuksesta tulee ilmetä uinti- ja ohjaustaustasi.

Hakemukset: puheenjohtaja@nivalansaukot.fi

Nivalan Seudun Golf ry

• 5 työpaikkaa

3 kpl kahvioapulainen
*osa-aikainen ja ajoittuu kesä-elokuulle, tuntimäärä sopimusaikana väh. 75h
*mahdollisuus myös ilta- ja viikonlopputyöhön huhti-touko + syys-loka välisenä aikana

2 kpl golfkerhon apuohjaaja
*osa-aikainen ja ajoittuu kesä-elokuulle, tuntimäärä sopimusaikana väh. 75h

Lisätietoja: Mika Takanen 0503643095
hakemukset: toimisto@nivalanseudungolf.fi

Nivala Seura ry

• 2 työpaikkaa

Nivala-Seura ry. on monipuolisesta kotiseutu- ja kulttuurityöstä vastaava yhdistys, joka huolehtii kotiseutumuseosta, kotiseutuarkistosta sekä erilaisista tapahtumista. Vuosittain Kapinaviikko ja kotieläinpiha kokoavat tuhansittain ihmisiä yhteen. Kotiseutuyhdistyksen tavoitteena on kotiseututietouden ja viihtyvyyden lisääminen niin, että se vahvistaa kotiseutuidentiteettiä ja -rakkautta.

Nivala-Seura ry tarjoaa kesätyötä kahdelle nuorelle kahdeksi viikoksi heinäkuussa 2018. Tehtäviin kuuluu kotieläinpihan ja museoalueen erilaiset työt.

Hakemukset: hanna.jarviluoma@nivalaseura.fi

Nivalan Vanhustenkotiyhdistys ry

• 8 työpaikkaa

Vuonna 1969 perustetun Nivalan Vanhustenkotiyhdistys. ry:n toiminta-ajatuksena on parantaa vanhusten, eläkeläisten ja vammaisten elämänlaatua tarjoamalla asuntoja sekä järjestämällä erilaista ohjelmaa hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Nuoren tehtävänä on tutustua vanhustyöhön, ulkoiluttaa, lukea ja järjestää erilaista virkistystoimintaa ikäihmisille. Työparina ja ohjaajana toimivat koulutetut hoitajat.

Jaamme nuoret eri vuokrataloihin; Mattilaan, Suvantokotiin, Niittykotiin ja Niva-Onniin.

Teemme työsopimukset nuoren kanssa ja sovimme kesätyön ajankohdan kesä – elokuulle.

hakemukset: esa.pekkarinen@nivala.fi