Arvoisa yhteistyökumppani

Arvoisa yhteistyökumppani!

Hakuaika OP Orimattilan vuoden 2021 yhteistyökumppanuuteen on alkanut.

OP Orimattila on paikallinen pankki. Olemme mukana elämän eli käänteissä niin yksityis- kuin yritysasiakkaidenkin kanssa. Lisäksi olemme kumppanina vahvasti mukana seurojen, yhteisöjen ja yhdistysten toiminnassa.

Haluamme olla läsnä siellä, missä asiakkaammekin ovat. Yhteistyökumppanuuksia valittaessa annamme painoarvoa sille, että voimme tehdä asioita, jotka ovat paikallisesti merkityksellisiä ja vaikuttavia, kohderyhmäänsä kiinnostavia sekä korkeatasoisia ja kehityskelpoisia. Olennaista on myös, että yhteistyökumppanimme toimivat vastuullisesti ja kestävien arvojen pohjalta.

Keskitymme tukemaan paikallista lapsi- ja nuorisotoimintaa sekä -liikuntaa. OP Ryhmän linjauksen mukaisesti emme tee kumppanuussopimuksia yksityishenkilöiden kanssa.

Hakuaika vuoden 2021 kumppanuussopimuksille on nyt alkanut. Täytä hakemus ja lähetä se meille viimeistään 28.2.2021, niin seurasi/yhdistyksesi on mukana sopimuskäsittelyssä. Pyydämme tarvittaessa lisätietoja ja ilmoitamme päätöksistä sähköpostitse, kun olemme käsitelleet hakemukset.

Otamme mielellämme vastaan kehitysideoita yhteistyöhömme, joten kerrothan myös tästä mahdollisessa hakemuksessasi.

Yhteistyöterveisin,

OP ORIMATTILA