Tervetuloa asioimaan

Oripään Osuuspankki on täyden palvelun pankkitalo kaikille asiakasryhmille. Sinulle asiakkaana se merkitsee sitä, että voit hoitaa kaikki pankki- ja vakuutuspalvelut - niin pienet kuin suuretkin - omassa osuuspankissasi tuttujen ihmisten kanssa sekä käyttäen verkko- ja mobiilipalveluita. Osuuspankkisi on aina lähellä ja tavoitettavissa.

  • täyden palvelun pankkitalo kaikille asiakasryhmille
  • asumisen, rahoittamisen, sijoittamisen, vakuuttamisen, lainopillisten ja päivittäispankkipalvelujesi asiantuntija
  • turvallinen kumppani elämän eri käänteissä
  • olemme sinua varten
  • yhdessä hyvä tulee

Täyden palvelun pankkina voimme tarjota Sinulle parhaimmat palvelut liittyivätpä tarpeesi sitten asumiseen, rahoitukseen, sijoittamiseen, vakuutuksiin, lainopillisiin tai päivittäisiin raha-asioihin. Keskittämällä kaiken pankki- ja vakuutusasiointisi meille, saat parhaat edut käyttöösi.

Oripään Osuuspankin kotipaikka on Oripään kunta, jossa kahdeksan kymmenestä oripääläisestä pitää osuuspankkia pääpankkinaan. Pankilla on asiakkaita paljon myös muualla Suomessa. Monella on jäänyt kiinteä yhteys Oripään Osuuspankkiin ja haluaa käyttää ihmisläheisiä ja asiantuntevia palveluita edelleen omissa talousasioissaan. Oripään pieni, mutta monella tavalla poikkeuksellinen kunta, on yksi Suomen yritysintensiivisimmistä kunnista. Kunnan asukasluku on koko kuluvan vuosisadan ollut nousussa. Nämä seikat ovat mahdollistaneet myös Oripään Osuuspankin jatkuvan kasvun. Oripään Osuuspankin pankkitoiminta on kasvanut viiden viimeisen vuoden aikana yli 70 %.

Asiakasmäärän jatkuva kasvu on paras osoitus palvelujemme kilpailukyvystä. Asiakkaidemme määrä on jo lähes 3000  ja kasvaa edelleen bonusten ja keskittäjäetujen vauhdittamana. Pankin tuloskunto ja vakavaraisuus ovat hyvässä mallissa, kuten OP Ryhmän pankeilla muutenkin.

Oripään Osuuspankki on turvallinen kumppani elämäsi eri käänteissä!

Oripään Osuuspankki on palveluiltaan, osaamiseltaan ja tuloskunnoltaan valmis täyttämään tehtävänsä, joka on ollut sama jo vuodesta 1908 lähtien: Edistää asiakkaan taloudellista onnistumista ja hyvinvointia!

Tervetuloa, yhdessä hyvä tulee!