Hope reppukeräys

Reppu joka selkään - koulureppukeräys vähävaraisten perheiden lapsille

HOPE ry ja OP Ryhmä keräävät yhteistyössä heinäkuun ajan koulureppuja. Keräyksen tavoitteena on lahjoittaa jokaisen vähävaraisen perheen koulutietä aloittavalle lapselle koulureppu.

Oulun Osuuspankin toimialueella kuka tahansa voi osallistua keräykseen tuomalla uuden, käyttämättömän koulurepun tai penaaliin OP Oulun toimipaikkoihin niiden aukioloaikoina.

Vähävaraisissa perheissä tavarat kiertävät lapselta toiselle, ja esimerkiksi kuopuksen on usein tyytyminen moneen kertaan käytettyihin koulutarvikkeisiin. Uusi reppu varmistaa, että lapsi voi tuntea samanarvoisuutta ikäistensä parissa.

Lahjoitus voi olla joko koulureppu tai penaali, tai vaikka molemmat. Penaaliin voi valikoida koulutarvikkeita kuten kynän, kumin ja viivoittimen.

Lahjoitukset voi toimittaa 2.-31. heinäkuuta OP Oulun toimipaikkoihin seuraavasti:

  • Isokatu 14 arkisin klo 9.30-16.30
  • Kaakkuri (K-citymarket) ja Ideapark Oulu arkisin klo 10.00-17.00
  • Haukipudas, Ii, Kempele, Kiiminki, Muhos ja Pyhäntä arkisin klo 9.30-12.30
  • tai postitse osoitteella OP Oulu, ”Reppukeräys”, Isokatu 14, 90100 Oulu.

Toimipaikoista löytyvällä lahjoituspisteellä lahjoittaja voi kirjoittaa avunsaajalle terveisensä reppuun sujautettavalle kortille. OP Oulu toimittaa reput HOPE Oululle, joka lajittelee ja jakaa lahjoitukset elokuussa suoraan koulutietään aloittaville lapsille.

Reppukeräys alkoi vuonna 2017, jolloin reppuja kerättiin tuhansia 19 paikkakunnalla. Tänä vuonna keräys laajenee 52 paikkakunnalle. Reppuja kerätään seuraavilla paikkakunnilla: Espoo, Eurajoki, Hamina, Haukipudas, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Ii, Imatra, Joensuu, Juupajoki, Jyväskylä, Kaarina, Kangasala, Kankaanpää, Kempele, Keuruu, Kiiminki, Kirkkonummi, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Merikarvia, Mikkeli, Muhos, Mänttä-Vilppula, Naantali, Orivesi, Oulu, Parainen, Pori, Porvoo, Pyhäntä, Pälkäne, Raisio, Rauma, Riihimäki, Rusko, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turku, Ulvila, Vaasa, Vantaa, Vehmaa, Vihti ja Ylivieska.