Yhtenäistämme kassapalveluiden aukioloaikoja 1.3.2018 alkaen

Oulun Osuuspankki yhtenäistää kassapalveluiden aukioloajat 1.3.2018 alkaen. Tämä ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä vaan palvelut säilyvät entisellään. 

Kassapalveluita ovat mm. käteisen nosto ja talletus, laskunmaksu, tilisiirrot, shekin asettaminen ja lunastus, maksuosoituksen lunastus ja matkavaluutan ostaminen, myynti ja tilaus.

Kassapalveluita tarjoamme samoissa Oulun Osuuspankin toimipaikoissa kuin nykyisinkin, mutta jatkossa kassapalveluiden aukioloaika on kaikissa toimipaikoissamme arkisin klo 9.30–12.30.

Sinulla on oikeus irtisanoa tilisopimuksesi päättymään 1.3.2018 mennessä, mikäli et hyväksy muutosta.

Käteistä helposti

Otto.-automaattien lisäksi voit nostaa kortillasi käteistä ostotapahtuman yhteydessä K-ruokakauppojen, R-kioskien, Tokmannin ja Neste-palveluasemien kassoilta ympäri Suomen. Tunnistat nostopaikan Osta & Nosta -tunnuksesta. Lisätietoja nostomahdollisuuksista saat ketjuliikkeiden omilta verkkosivuilta.

OttoPlus.- ja TalletusOtto.-automaateilla voi käteisen nostamisen lisäksi myös tallettaa käteistä.

Kerromme mielellämme lisää käteisen nostomahdollisuuksista ja tavoista maksaa laskuja myös ilman verkkopankkitunnuksia. Puhelinpalvelumme OP 0100 0500 palvelee sinua ma-pe klo 8–22 sekä la klo 10-16 (pvm/mpm).