Muhoslaisille uuden ajan osuuspankki

Oulun Osuuspankin Muhoksen toimipaikka muuttaa osoitteeseen Valtatie 17 ja avaa ovensa uusissa tiloissa maanantaina 11.2.2019. Avajaisia juhlistetaan kakkukahvien merkeissä Ystävänpäivänä torstaina 14.2.2019.

Digitalisaatio on muuttanut ja muuttaa jatkuvasti elämäämme. Viestintäyhteydet ovat kehittyneet vauhdilla ja yhteydenpito ihmisten välillä on helpottunut merkittävästi. Myös finanssiala kehittyy kovaa kyytiä.
 
–Vaikka sähköiset kanavat valtaavat jalansijaa, uuden ajan kivijalkapankilla on edelleen tärkeä tehtävänsä, Oulun Osuuspankin toimitusjohtaja Timo Levo kertoo. –Henkilökohtaisen palvelun uudistaminen vaatii aivan uusia toimintatapoja. Se edellyttää myös nyt avattavan konttorin kaltaisia uudenlaisia tiloja ja työkaluja, jotka tukevat yhteydenpitoa asiakkaiden kanssa. Asiantuntijamme tärkein tehtävä onkin tuottaa asiakkaille finanssialan parhaat ratkaisut ja paras asiakaskokemus.
 
Osuuspankkimme on jo yli sadan vuoden ajan toiminut siellä, missä asiakkaammekin elävät ja liikkuvat, olipa kyse palvelusta kasvotusten, mobiilissa, verkossa tai puhelimessa. Se on muhoslaisille tuttu kumppani.
 
–Muhoksen kunnan asukasmäärä omalta osaltaan puoltaa vahvaa läsnäoloa ja toimivaa uuden ajan konttoria alueella, Levo painottaa.
 
Osuuspankin perustehtävänä on luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkailleen ja toimintaympäristölleen. Siihen yhdistyy myös aito halu ratkaista asiat asiakkaan eduksi. 
 
–Kun omistaja-asiakkaamme menestyvät, menestyy myös pankki. Haluamme olla toimialueemme ihmisille enemmän kuin pankki: luotettava ja vastuullinen kumppani, joka löytää asiakkailleen parhaat ja kilpailukykyisimmät ratkaisut jokaiseen pankki- ja vakuutusasiaan, Levo muistuttaa. – Oulun Osuuspankille jokainen asiakas on tärkeä. Kun pankki on yksi Suomen suurimmista osuuspankeista, pankin kyky palvella kaiken kokoisia asiakkaita on erinomainen.
 
Avajaispäivänä 14.2.2019 pannu on kuumana klo 9.30 - 16.30. Kahvien lomassa vieraat voivat tutustua henkilö- ja yrityspuolen rahoituksen, varallisuudenhoidon, maksamisen, vakuuttamisen sekä kiinteistönvälityksen asiantuntijoihin.
 
Toimitusjohtaja Levo toivottaa kaikki muhoslaiset tervetulleiksi tutustumaan oman osuuspankkinsa uuteen toimipaikkaan.
 
–Se on rakennettu muhoslaisia lähelle ja teitä varten, hän muistuttaa.