Oulun Osuuspankin Tuotto-osuusanti 2019-2020 käynnistyy

Sijoita omaan osuuspankkiisi – menestytään yhdessä!

OP Oulun Tuotto-osuus-annin merkintäaika on 1.3.2019-31.12.2020. Osuuspankin hallituksella on kuitenkin oikeus milloin tahansa merkintäajan kuluessa keskeyttää anti.

Tuotto-osuutta voivat merkitä vain Oulun Osuuspankin omistaja-asiakkaat. Jos et vielä ole omistaja-asiakkaamme, voit tehdä jäsenhakemuksen verkossa tai toimipaikassamme.

Yhden Tuotto-osuuden nimellisarvo ja siitä merkintähintana osuuspankin sääntöjen mukaan maksettava Tuotto-osuusmaksu on sata (100 euroa). Omistaja-asiakaskohtainen vähimmäismerkintä on yksi Tuotto-osuus. 

Näin Tuotto-osuus toimii

Pankkimme omistaja-asiakkaana voit merkitä Tuotto-osuuksia Tuotto-osuus-annin voimassaoloaikana. Tuotto-osuus on sijoitus oman osuuspankin pääomaan. Menestyvä ja vakavarainen osuuspankki on vahva paikallinen toimija, joka tarjoaa sinulle monenlaisia etuja ja voi maksaa Tuotto-osuudellesi reilun koron.

Tuotto-osuuden tuottotavoite voi muuttua vuosittain, mutta tavoitteena on maksaa sijoitukselle reilua vuosittaista korkoa. Tuotto-osuudelle tavoitellaan 3,25 prosentin korkoa vuonna 2019. Koron maksaminen ja sen määrä vahvistetaan vuosittain jälkikäteen Oulun Osuuspankin edustajiston kokouksessa. Korko edelliseltä kalenterivuodelta maksetaan seuraavan vuoden kesäkuussa.

Mukaan pääset jo 100 eurolla. Merkintöjen enimmäismäärä on pankkikohtainen. Voit tarkistaa enimmäismäärän pankkimme Tuotto-osuus-annin sivulta (linkki alalaidassa) tai kysyä meiltä. Sijoitus Tuotto-osuuteen ei ole talletus eikä sillä ole talletussuojaa.

Jos haluat luopua Tuotto-osuuksistasi, voit irtisanoa ne. Tuotto-osuuksien takaisinmaksuaika on 12 kk irtisanomisvuoden päättymisestä. On hyvä varautua vähintään kolmen vuoden sijoitusaikaan.