Osuuspankki yleiskuva

Paikalliset kumppanuusedut omistaja-asiakkaillemme

OP Oulun omistaja-asiakkaana saat monipuolisesti paikallisia etuja yhteistyökumppaneiltamme Oulun alueelta.

Yhteistyökumppaniemme edut saadaksesi esitä "Omistaja-asiakas"-tekstillä varustettu OP-Visa-korttisi tai OP Oulun jäsenkorttisi ennen maksutapahtumaa. Muistathan, että omistaja-asiakaskortti löytyy myös Pivo-älylompakosta!

Omistaja-asiakkaanamme saat 5 euron alennuksen aikuisten normaalihintaisesta pääsylipusta. Etu koskee matkoja 42,2 km, 21,1 km, 10 km ja 4 km. Etu voimassa 13.5. saakka.

Etukoodin saat käyttöösi OP-mobiilissa > omistajaedut > edut ja tapahtumat > OP Oulu ja ilmoittautumaan pääset osoitteessa www.terwamaraton.fi

Oulun Floorball Club järjestää jo perinteeksi muodostuneen suositun salibandyn kesäleirin Värtön palloiluhallissa. Leiri on suunnattu 7-12-vuotiaille tytöille ja pojille. Leirillä on myös monenlaista muuta liikuntaa ja yhdessäolon riemua. Leirit järjestetään maanantaista perjantaihin klo 9:00 - 15:00.

Hippo Salibandyleiri 1: ma-pe 3.-7.6.2019 

Hippo Salibandyleiri 2: ma-pe 10.-14.6.2019 

Hinta OP Oulun omistaja-asiakkaille 115 euroa  (norm. 125 euroa), sisältää lounaan ja välipalan, mukavan leirifiiliksen ja laadukkaan valmennuksen. 

Tanssiurheiluseura Dance Sport Club, DSC Oulu ry, järjestää sekä kilpatanssin valmennusta että monipuolista tanssiliikuntaa eri-ikäisille harrastajille ammattitaitoisten tanssinopettajien johdolla.

OP Oulun omistaja-asiakastarjous

Lapsille: 

Muksudance 3¬–4-vuotiaille maanantaisin klo 17.00–17.30 (Toppila)
Tanssitähdet 5–6-vuotiaille maanantaisin klo 17.30–18.00 (Toppila)
Lasten ja junioreiden kilpatanssin alkeet maaanantaisin klo 18.00-18.45 (Metsokangas) ja torstaisin klo 17.30-18.15 (Toppila)

Aikuisille:

Aikuisten kilpatanssin alkeet tiistaisin klo 20.15–21.15 (Toppila) ja sunnuntaisin klo 14.00–14.45 (Haapalehto)
Kevään 2019 ajan OP Oulun omistaja-asiakkaat saavat tutustua näille kursseille edullisesti kertamaksulla: Muksudance/Tanssitähdet 2 €/krt ja Lasten alkeet/Aikuisten alkeet 5 €/krt. Syksyllä 2019 kursseille ilmoittautuneet saavat kurssimaksusta 15 % alennuksen. 

Muut lisätiedot:

Ryhmiin voi kevään 2019 aikana tulla tutustumaan ilman ennakkoilmoittautumista. Ilmoittaudu ryhmän ohjaajalle ennen ryhmän alkua. DSC Oulu laskuttaa käynnit jälkikäteen, kun jätät sähköpostiosoitteesi ohjaajalle. Lisätietoja ryhmistä www.dscoulu.fi sekä tiedotus.dsc@gmail.com

Omistaja-asiakkaana saat 2 euron alennuksen Oulu Naisfutis ry:n (ONS) edustusjoukkueen kotipelien lipuista. 

 

Tarjoamme nyt OP Oulun omistaja-asiakkaille huimia Qstock-etuja! Lippuja on rajoitetusti, joten toimi heti.

31.3. saakka kahden päivän festarilippu 107 euroa (norm. 117 euroa) ja
1.4. eteenpäin kahden päivän festarilippu 115 euroa (norm. 125 euroa)

Lippuja voi ostaa Ticketmasterin myyntipisteistä kautta maan. Omistaja-asiakasedun saat käyttöösi esittämällä ennen maksutapahtumaa omistaja-asiakkuuden osoittavan OP-Visa-korttisi tai todentamalla sen OP-mobiililla. Huom! Etu on saatavilla vain Ticketmasterin myyntipisteissä, ei verkossa ostettaessa.  Hintaan lisätään Ticketmasterin palvelumaksu. Etua ei ole mahdollista yhdistää muihin alennuksiin. 
 
Lisätietoa Qstockissa esiintyvistä artisteista ja bändeistä löydät osoitteesta www.qstock.fi ja tietoa Ticketmasterin myyntipisteistä osoitteesta www.ticketmaster.fi.

OP Oulun omistaja-asiakas saa 2 euron alennuksen normaalihintaisesta pääsylipusta OLS:n edustusjoukkueiden (salibandy, jääpallo) runkosarjaotteluihin.

Esitä omistaja-asiakastekstillä varustettu OP-Visa-korttisi tai OP Oulun jäsenkorttisi ennen maksutapahtumaa.
Muistathan, että omistaja-asiakaskortti löytyy myös Pivo-älylompakosta!

Kaksi lippua yhden hinnalla Oulun Kärppien peleihin
 
OP Oulun omistaja-asiakkaana saat kaksi lippua yhden hinnalla seuraaviin peleihin:

to 15.11.2018 Kärpät – Jukurit
ke 27.2.2019 Kärpät – HPK
 

Omistaja-asiakaslippujen myynti ennakkoon vain Kärppä-toimistolta (Urheilukatu 5 A, 90130 Oulu) tai pelipäivänä 1,5 h ennen peliä Oulun Energia Areenan Lipunmyyntipisteestä. Omistaja-asiakkuus tarkistetaan ennen lipunmyyntiä.

Oulun Osuuspankin omistaja-asiakkaalle seuraavat näytökset etuhintaan

Peppi Pitkätossu
la 23.3.2019 klo 18.00, suuri näyttämö
Omistaja-asiakkaan etuhinta 20,00 € (norm. 35,00 €)

Pohjoisesta tuulee
to 9.5.2019 klo 19.00, pieni näyttämö (LOPPUUNMYYTY!)
Omistaja-asiakkaan etuhinta 15,00 € (norm. 29,50 €)

Nämä etuliput vain Oulu10-palvelupisteistä ja Teatterin myyntipalvelusta. Etulippuja rajoitettu määrä. Omistaja-asiakkuus osoitettava lippua lunastettaessa.

Elokuvateatteri Star sijaitsee Tuirassa. Star on perheyritys ja ainoa oululainen kaupallinen elokuvateatteri, joka ei ole Finnkinon omistuksessa. Ohjelmisto koostuu pääasiassa valtavirtaelokuvista. Starissa pyörii kerrallaan aina 12–25 elokuvaa. Idyllisessä viiden salin teatterissa on myös kahvila. 

Kalliotie 6, Oulu, puh. (08) 554 2711.

Omistaja-asiakkaille normaalihintaisesta lipusta 1 euron alennus.

OP Oulu GP -ravit lauantaina 8.9.2018 klo 14.00 alkaen. Pitkät perinteet omaavan Oulun Osuuspankki Grand Prix'n ovat voittaneet lukuisat aikansa legendat. Kilpailu ajetaan molempien rotujen ykkössarjalaisille täyden matkan ryhmäajona. 

Omistaja-asiakkaille ilmainen sisäänpääsy!
Raveihin on vapaa pääsy myös alle 16-vuotiaille.

Tervetuloa osallistumaan myös Kalevan Ookko nää hevostellu -tapahtumaan klo 10.30-13.00.

Klo 14 alkavissa kisoissa kaviouralla nähdään laadukasta raviurheilua ja pelipuolella suurten mahdollisuuksien Toto76 -finaalit nousee ravien pääkohteeksi.

Täyttä ravia Äimärautiolle!

Äimäraution Ravikeskuksessa ravataan yli 40 ravikilpailua vuodessa.
OP Oulun omistaja-asiakkaille sisäänpääsy raveihin 40 %:n alennuksella.

Keilailu on hauska harrastus, joka sopii kaikenikäisille ja sitä voi harrastaa ympäri vuoden.

Oulun Keilahalli on yksi Suomen suurimmista halleista. Keilailun lisäksi voit harrastaa biljardia ja nauttia samalla maukkaan aterian. Hallissa on myös viihtyisät neuvottelutilat.

Oulun Osuuspankin omistaja-asiakkaille vuokrakengät keilailuun ilman veloitusta.

LVI-Palvelu Pitkälä Oy tarjoaa OP Oulun omistaja-asiakkaille maksuttoman arviokäynnin, tuntiveloitustöissä tarvikkeista 20 %:n alennuksen sekä remonteista 5 %:n hyvityksen.
Remonttifirma Remontti-Idea Oy on oululainen remonttialan erikoisliike, jonka ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa avaimet käteen -periaatteella kaikki kodin remontit - takuutyönä! Omistaja-asiakkaille 7 %:n alennus remonteista, ilmainen suunnittelukäynti.

Martela-konserniin kuuluva Muuttopalvelu Grundell Oy hoitaa kotimuutot ammattitaidolla. Huolellinen suunnittelu takaa onnistuneen ja tarpeisiisi räätälöidyn kotimuuton.

Helpotamme muuttoasi ja teemme muuton sinulle nopeasti sovitussa aikataulussa ammattitaitoisesti ja luotettavasti.

Valmiit muuttopaketit OP Oulun asiakkaalle kotimuuttoihin (arkisin klo 7.00-17.00)

  • 1h+k     498,00 €
  • 2h+k     675,00 €
  • 3h+k     909,00 €
  • 4h+k   1089,00 €

Hinnat sisältävät muuttopalvelun lisäksi muutto-ohjeet ja muuttolaatikot 14 vuorokaudeksi, laatikoiden toimituksen ja noudon klo 8-16.00 arkena!

Kiinteiden hintojen ehtona on, että asiakas on pakannut, irrottanut, purkanut ja suojannut irtaimiston pakkausohjeiden mukaisesti.

Tarjous on voimassa kaupunkialueilla: Oulu, pääkaupunkiseutu, Tampere, Turku, Lappeenranta, Kuopio sekä Jyväskylä. Jos kohde sijaitsee muualla, tai olet vaihtamassa paikkakuntaa, niin ota reilusti yhteytä; räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva palvelukokonaisuus.

Lisäpalvelut

  • Pakkaustarvikkeet edullisesti (esim. riippuvaatelaatikot, teipit, pahvilaatikot, kuplamuovi, suojamuovi ym.)
  • Pianon siirto muuton yhteydessä 170,00 € + tuntiveloitus
  • Varastointipalvelu 0,50 €/m3/vrk. Varastoidaan kahdeksan kuutiometrin konteissa.
  • Muuttosiivous
    Mikäli haluat apua edellisen asuntosi siivouksessa, olemme valmiina auttamaan myös tässä asiassa. Sovimme  palvelun laajuudesta tapauskohtaisesti. Muistathan, että voit hyödyntää muuttosiivouksesta kotitalousvähennyksen? Vähentää saa 45 % arvonlisäverollisesta työkorvauksesta.

Toteutuksesta ja laskutuksesta vastaa Martela-konserniin kuuluva Muuttopalvelu Grundell Oy.

Ota yhteyttä!

Mainitse tilatessasi tarjouskoodi OP Oulu -asiakas
Martela Oyj/Palvelukeskus p. 010 345 7100
palvelukeskus@martela.fi

Rahoitustarjous Oulun Energian aurinkopaneelien kokonaistoimituspakettiin ja lämmönjakokeskusten saneeraukseen

Korko on kiinteä 2,25 %.

Toimitusmaksu vain 100 € (norm. min. 300 €).

Todellinen vuosikorko esimerkiksi 10 000 € luottopääomalle ja 5 vuoden laina-ajalle on 3,30 %.

Luotto edellyttää normaalien luotonmyöntökriteerien täyttymistä.

Tarjous on voimassa 31.12.2018 saakka. Se edellyttää OP Oulun omistaja-asiakkuutta ja koskee vain Oulun Energian aurinkopaneelien kokonaistoimituspaketin ja lämmönjakokeskusten saneerauksen rahoitusta.

Hae rahoitusta täyttämällä verkkoluottohakemus op.fi:ssä. Merkitse Lisätietoja-kohtaan tunnus: OP Oulu/Oulun Energia. Voit myös soittaa ja varaa neuvotteluajan numerosta 010 2535 014. Mainitse aikaa varatessasi, että kyse on Oulun Energian aurinkopaneelien hankinnasta tai lämmönjakokeskuksen saneerauksesta.


Kotivakuutustarjous Oulun Energian Lämpöturva-asiakkaille

Jos olet jo Oulun Energian Lämpöturva-asiakas, sinulla on mahdollisuus saada -10 %: n alennus OPn kotivakuutuksesta yhden vuoden ajalle. Tarjous on voimassa 31.12.2018 saakka.

Soita ja varaa tapaamis-, verkkoneuvottelu- tai soittoaika vakuutusneuvojallemme numerosta 010 2535 014. Mainitse aikaa varatessasi, että kyse on Lämpöturva-asiakkaan alennuksesta.

Soita ja varaa tapaamista, verkkoneuvottelua tai soittoa varten aika OP Oulun Puhelinpalvelusta 010 2535 014 tai soita suoraan vakuutusasiantuntijoillemme. Suorat numerot asiantuntijoillemme löydät tästä.

OP Oulun omistaja-asiakkaan Vaihtoturva-etu

OP Oulun omistaja-asiakkaana ja Pohjoista voimaa -etuasiakaskortilla saat 24 kk määräaikaiseen sähkösopimukseen kaupan päälle Vaihtoturvan (arvo 84 €), jolloin voit tehdä yhden uuden 24 kk määräaikaisen sopimuksen kanssamme, jos sähkön hinta laskee sopimuskauden aikana.
Alennuskoodin saat Oulun Sähkönmyynnin asiakaspalvelusta puh. 08 558 43100 tai sähköpostitse etuasiakas[at]oulunenergia.fi

K-rauta Välivainio Oulu tarjoaa Oulun Osuuspankin omistaja-asiakkaille 5 % jäsenedun suoraan kassalla. 

Etua ei voi yhdistää muihin sopimusasiakas- tai hintaetuihin.

K-rauta Äimärautio Oulu tarjoaa Oulun Osuuspankin omistaja-asiakkaille 5 % jäsenedun suoraan kassalla. 5 %:n etu tulee myös kaupassa tarjouksessa olevista tuotteista. Etua ei kuitenkaan saa erikseen tarjotuista tarjouskauppatuotteista eli jos rakentaja esim. pyytää perustustarjouksen - silloin tämä tarjous on netto.

ARTo on Oulun ydinkeskustassa sijaitseva Oulun taiteilijaseura 63 ry:n ylläpitämä taidelainaamo ja myymälä. Tarjolla on laaja valikoima Oulun alueen taiteilijoiden teoksia, joista voit lainata tai hankkia itsellesi sopivaa taidetta helposti ja pienin kustannuksin. Voit lainata teoksen kuukausimaksua vastaan. Jos laina-ajan jälkeen päätät lunastaa teoksen itsellesi, vähennetään ostohinnasta maksamasi kuukausivuokrat.
Omistaja-asiakkaille 5 % alennusta verottomista taidelainaus- ja ostohinnoista.

ARTo Taidelainaamo ja -myymälä, Hallituskatu 5, Oulu, Puh. 044 0545727,  Lisätietoja:

Omistaja-asiakkaana saat OP-Kiinteistökeskuksen myyntipalkkiosta 250 euron alennuksen (ei vähimmäispalkkiosta). Isokatu 14, Oulu, puh. 010 2535 400

Lentopalloseura Etta ry on 15.3.1990 perustettu oululainen lentopalloseura, jonka tavoite on pelata lentopalloa Suomen korkeimmalla sarjatasolla. Ettan toimintaa ohjaa laatutietoisuus. Seuran valmennus on korkeatasoista ja toiminta luotettavaa.

OP Oulun omistaja-asiakkaille sisäänpääsylipusta 2 euron alennus.

Rakennusliike Eskola Oy on pitkät perinteet omaava oululainen korjausrakentamisen erikoisliike. Hoidamme ammattitaidolla isot ja pienet remonttityöt kiinteistöissä, liiketiloissa ja asuinhuoneistoissa. Laadun takaa Eskolan puumerkki.

OP Oulun omistaja-asiakkaille maksuton kustannusarvio sekä 7 %:n alennus voimassa olevasta hinnastostamme.

puh. 0400 583 769 / 0400 611 700
tyotilaukset(a)eskolaoy.fi