Osuuspankki yleiskuva

Paikalliset kumppanuusedut omistaja-asiakkaillemme

OP Oulun omistaja-asiakkaana saat monipuolisesti paikallisia etuja yhteistyökumppaneiltamme Oulun alueelta.

Yhteistyökumppaniemme edut saadaksesi esitä "Omistaja-asiakas"-tekstillä varustettu OP-Visa-korttisi tai OP Oulun jäsenkorttisi ennen maksutapahtumaa. Muistathan, että omistaja-asiakaskortti löytyy myös Pivo-älylompakosta!

Aatonaaton joulukonsertti Mieskuoro Pohjan Laulu 23.12. klo 19
Oulun Osuuspankki tarjoaa omistaja-asiakkailleen perinteisen Mieskuoro Pohjan Laulun joulukonsertin Oulun tuomiokirkossa sunnuntaina 23.12.2018 klo 19.
 

Oulun tuomiokirkko su 23.12. klo 19.00
Mieskuoro Pohjan Laulu, johtaa Mihkel Koldits
Solistina pop-kanteletar Ida Elina
Mukana myös Ynnin Pojat

OP Oulun omistaja-asiakas voi varata oman lippunsa maanantaista 10.12.2018 klo 9.30 alkaen alalaidan linkistä.

Varaukseen tarvitaan matkapuhelinnumero. Mikäli käytössäsi ei ole nettiä tai matkapuhelinta, tule käymään lähimmässä OP Oulun toimipaikassa 10.12. klo 9.30 jälkeen, ja teemme varauksen puolestasi.

 

Paikkoja on rajoitetusti ja ne jaetaan varausjärjestyksessä. 

 

Emme vastaanota ennakko- emmekä puhelinvarauksia.
 
Paikan varanneille pääsylippu lähetetään viikolla 51 tekstiviestinä/mobiililippuna ilmoittautumisessa ilmoittamaasi kännykkänumeroon. Konserttiin pääsee sisään näyttämällä tekstiviestiä/mobiililippua puhelimestasi. Lippu on henkilökohtainen eikä ole siirrettävissä edelleen.

 

Ida Elina on moderni popkanteletar ja kultaisella lauluäänellään hurmaava laulaja-lauluntekijä. Hän on uudistanut kanteleensoittotyyliinsä perkussiivisuuden ja hallitsee niin räväkän popin kuin arkaaisen perinnemusiikin. Hänen vuonna 2016 julkaisema albuminsa Valoisaa Joulua Bright Christmas valittiin radioiden Vuoden 2016 joululevyksi. Ahkerasti ulkomaillakin keikkaileva Ida Elina valittiin valittiin viime vuonna Vuoden esiintyjäksi ammattilaisille tunnustusta antavassa Evento Awardseissa.

Oulun Osuuspankki on konsertti-isäntänä Oulun Musiikkijuhlien konsertissa:

Oulu Sinfonia & Ismo Alanko: Taiteilijaelämää
Jaakko Kuusisto kapellimestari
Perjantaina 22.3.2019 klo 19
Madetojan sali (Leevi Madetojan katu 1-3, Oulu)
 
Konserttilippu OP Oulun omistaja-asiakaalle 27 € (Norm. 32 €)

Omistaja-asiakkaan etulippu ilman palvelumaksua Oulu10-palvelupisteet ja Valveen lippumyymälä. Ticketmasterin myymälät kautta maan (palvelumaksu lisätään hintaan). Etulippu ei ole ostettavissa netistä. Omistaja-asiakkuus todennettava ostohetkellä (Omistaja-asiakas-teksti pankkikortissasi).

Karismaattinen muusikko Ismo Alanko astui suomalaiseen musiikkielämään ryminällä vuonna 1980 Hassisen Koneen laulajana. Alanko on tehnyt noin kolmannesvuosisadassa monipuolisen uran uteliaana ja uusiutumiskykyisenä taiteilijana. Hassisen Kone vaihtui legendaariseksi kollektiivisen tekemisen laboratorioksi Sielun Veljet -yhtyeessä ja 1990-luvulle tultaessa Alanko siirtyi menestyksekkäästi sooloartistiksi. Ismo Alanko Säätiö venyi rock-kohkaamisesta jopa etnosävyihin ja sitä seurannut Ismo Alanko Teholla siirsi painopisteen etnomusiikin puolelle. Konsertissa kuullaan läpileikkaus Alangon tuotannosta ja aivan uutta sinfoniaorkesterille viime vuosina sävellettyä materiaalia. Konsertin monipuolisesta sovituskirjosta vastaa joukko maamme eturivin säveltäjiä ja sovittajia.

www.omj.fi 

 

OP Oulun omistaja-asiakas saa 2 euron alennuksen normaalihintaisesta pääsylipusta OLS:n edustusjoukkueiden (salibandy, jääpallo) runkosarjaotteluihin.

Esitä omistaja-asiakastekstillä varustettu OP-Visa-korttisi tai OP Oulun jäsenkorttisi ennen maksutapahtumaa.
Muistathan, että omistaja-asiakaskortti löytyy myös Pivo-älylompakosta!

Keilailu on hauska harrastus, joka sopii kaikenikäisille ja sitä voi harrastaa ympäri vuoden.

Oulun Keilahalli on yksi Suomen suurimmista halleista. Keilailun lisäksi voit harrastaa biljardia ja nauttia samalla maukkaan aterian. Hallissa on myös viihtyisät neuvottelutilat.

Oulun Osuuspankin omistaja-asiakkaille vuokrakengät keilailuun ilman veloitusta.

Kaksi lippua yhden hinnalla Oulun Kärppien peleihin
 
OP Oulun omistaja-asiakkaana saat kaksi lippua yhden hinnalla seuraaviin peleihin:

to 15.11.2018 Kärpät – Jukurit
ke 27.2.2019 Kärpät – HPK
 

Omistaja-asiakaslippujen myynti ennakkoon vain Kärppä-toimistolta (Urheilukatu 5 A, 90130 Oulu) tai pelipäivänä 1,5 h ennen peliä Oulun Energia Areenan Lipunmyyntipisteestä. Omistaja-asiakkuus tarkistetaan ennen lipunmyyntiä.

Oulun Osuuspankin omistaja-asiakkaalle seuraavat näytökset etuhintaan

Näköala sillalta
to 1.11.2018 klo 19.00, suuri näyttämö
Omistaja-asiakkaan etuhinta 17,50 € (norm. 35,00 €)

Ihmisellinen mies
to 29.11.2018 klo 19.00, suuri näyttämö
Omistaja-asiakkaan etuhinta 17,50 € (norm. 28,00 €)

Nämä etuliput vain Oulu10-palvelupisteistä ja Teatterin myyntipalvelusta. Omistaja-asiakkuus osoitettava lippua lunastettaessa.

LVI-Palvelu Pitkälä Oy tarjoaa OP Oulun omistaja-asiakkaille maksuttoman arviokäynnin, tuntiveloitustöissä tarvikkeista 20 %:n alennuksen sekä remonteista 5 %:n hyvityksen.
Kuntokartoittaja Talotutkimus Kairitek Oy on rakennusten kunnonarviointiin ja sisäilmaongelmien ratkaisuun erikoistunut konsulttitoimisto. Yritys on perustettu vuonna 1997. Kokenut henkilöstö  on työskennellyt pitkään rakennustekniikan ja korjausrakentamisen parissa.
Omistaja-asiakkaille 10 %:n alennus kuntotarkastuksesta ja kosteusmittauksesta.
Remonttifirma Remontti-Idea Oy on oululainen remonttialan erikoisliike, jonka ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa avaimet käteen -periaatteella kaikki kodin remontit - takuutyönä! Omistaja-asiakkaille 7 %:n alennus remonteista, ilmainen suunnittelukäynti.

Martela-konserniin kuuluva Muuttopalvelu Grundell Oy hoitaa kotimuutot ammattitaidolla. Huolellinen suunnittelu takaa onnistuneen ja tarpeisiisi räätälöidyn kotimuuton.

Helpotamme muuttoasi ja teemme muuton sinulle nopeasti sovitussa aikataulussa ammattitaitoisesti ja luotettavasti.

Valmiit muuttopaketit OP Oulun asiakkaalle kotimuuttoihin (arkisin klo 7.00-17.00)

 • 1h+k     498,00 €
 • 2h+k     675,00 €
 • 3h+k     909,00 €
 • 4h+k   1089,00 €

Hinnat sisältävät muuttopalvelun lisäksi muutto-ohjeet ja muuttolaatikot 14 vuorokaudeksi, laatikoiden toimituksen ja noudon klo 8-16.00 arkena!

Kiinteiden hintojen ehtona on, että asiakas on pakannut, irrottanut, purkanut ja suojannut irtaimiston pakkausohjeiden mukaisesti.

Tarjous on voimassa kaupunkialueilla: Oulu, pääkaupunkiseutu, Tampere, Turku, Lappeenranta, Kuopio sekä Jyväskylä. Jos kohde sijaitsee muualla, tai olet vaihtamassa paikkakuntaa, niin ota reilusti yhteytä; räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva palvelukokonaisuus.

Lisäpalvelut

 • Pakkaustarvikkeet edullisesti (esim. riippuvaatelaatikot, teipit, pahvilaatikot, kuplamuovi, suojamuovi ym.)
 • Pianon siirto muuton yhteydessä 170,00 € + tuntiveloitus
 • Varastointipalvelu 0,50 €/m3/vrk. Varastoidaan kahdeksan kuutiometrin konteissa.
 • Muuttosiivous
  Mikäli haluat apua edellisen asuntosi siivouksessa, olemme valmiina auttamaan myös tässä asiassa. Sovimme  palvelun laajuudesta tapauskohtaisesti. Muistathan, että voit hyödyntää muuttosiivouksesta kotitalousvähennyksen? Vähentää saa 45 % arvonlisäverollisesta työkorvauksesta.

Toteutuksesta ja laskutuksesta vastaa Martela-konserniin kuuluva Muuttopalvelu Grundell Oy.

Ota yhteyttä!

Mainitse tilatessasi tarjouskoodi OP Oulu -asiakas
Martela Oyj/Palvelukeskus p. 010 345 7100
palvelukeskus@martela.fi

Rahoitustarjous Oulun Energian aurinkopaneelien kokonaistoimituspakettiin ja lämmönjakokeskusten saneeraukseen

Korko on kiinteä 2,25 %.

Toimitusmaksu vain 100 € (norm. min. 300 €).

Todellinen vuosikorko esimerkiksi 10 000 € luottopääomalle ja 5 vuoden laina-ajalle on 3,30 %.

Luotto edellyttää normaalien luotonmyöntökriteerien täyttymistä.

Tarjous on voimassa 31.12.2018 saakka. Se edellyttää OP Oulun omistaja-asiakkuutta ja koskee vain Oulun Energian aurinkopaneelien kokonaistoimituspaketin ja lämmönjakokeskusten saneerauksen rahoitusta.

Hae rahoitusta täyttämällä verkkoluottohakemus op.fi:ssä. Merkitse Lisätietoja-kohtaan tunnus: OP Oulu/Oulun Energia. Voit myös soittaa ja varaa neuvotteluajan numerosta 010 2535 014. Mainitse aikaa varatessasi, että kyse on Oulun Energian aurinkopaneelien hankinnasta tai lämmönjakokeskuksen saneerauksesta.


Kotivakuutustarjous Oulun Energian Lämpöturva-asiakkaille

Jos olet jo Oulun Energian Lämpöturva-asiakas, sinulla on mahdollisuus saada -10 %: n alennus OPn kotivakuutuksesta yhden vuoden ajalle. Tarjous on voimassa 31.12.2018 saakka.

Soita ja varaa tapaamis-, verkkoneuvottelu- tai soittoaika vakuutusneuvojallemme numerosta 010 2535 014. Mainitse aikaa varatessasi, että kyse on Lämpöturva-asiakkaan alennuksesta.

Soita ja varaa tapaamista, verkkoneuvottelua tai soittoa varten aika OP Oulun Puhelinpalvelusta 010 2535 014 tai soita suoraan vakuutusasiantuntijoillemme. Suorat numerot asiantuntijoillemme löydät tästä.

OP Oulun omistaja-asiakkaan Vaihtoturva-etu

OP Oulun omistaja-asiakkaana ja Pohjoista voimaa -etuasiakaskortilla saat 24 kk määräaikaiseen sähkösopimukseen kaupan päälle Vaihtoturvan (arvo 84 €), jolloin voit tehdä yhden uuden 24 kk määräaikaisen sopimuksen kanssamme, jos sähkön hinta laskee sopimuskauden aikana.
Alennuskoodin saat Oulun Sähkönmyynnin asiakaspalvelusta puh. 08 558 43100 tai sähköpostitse etuasiakas[at]oulunenergia.fi

K-rauta Välivainio Oulu tarjoaa Oulun Osuuspankin omistaja-asiakkaille 5 % jäsenedun suoraan kassalla. 5%:n etu tulee myös kaupassa tarjouksessa olevista tuotteista.

Etua ei voi yhdistää muihin sopimusasiakas- tai hintaetuihin.

K-rauta Äimärautio Oulu tarjoaa Oulun Osuuspankin omistaja-asiakkaille 5 % jäsenedun suoraan kassalla. 5 %:n etu tulee myös kaupassa tarjouksessa olevista tuotteista. Etua ei kuitenkaan saa erikseen tarjotuista tarjouskauppatuotteista eli jos rakentaja esim. pyytää perustustarjouksen - silloin tämä tarjous on netto.

ARTo on Oulun ydinkeskustassa sijaitseva Oulun taiteilijaseura 63 ry:n ylläpitämä taidelainaamo ja myymälä. Tarjolla on laaja valikoima Oulun alueen taiteilijoiden teoksia, joista voit lainata tai hankkia itsellesi sopivaa taidetta helposti ja pienin kustannuksin. Voit lainata teoksen kuukausimaksua vastaan. Jos laina-ajan jälkeen päätät lunastaa teoksen itsellesi, vähennetään ostohinnasta maksamasi kuukausivuokrat.
Omistaja-asiakkaille 5 % alennusta verottomista taidelainaus- ja ostohinnoista.

ARTo Taidelainaamo ja -myymälä, Hallituskatu 5, Oulu, Puh. 044 0545727,  Lisätietoja:

Omistaja-asiakkaana saat OP-Kiinteistökeskuksen myyntipalkkiosta 250 euron alennuksen (ei vähimmäispalkkiosta). Isokatu 14, Oulu, puh. 010 2535 400

Elokuvateatteri Star sijaitsee Tuirassa. Star on perheyritys ja ainoa oululainen kaupallinen elokuvateatteri, joka ei ole Finnkinon omistuksessa. Ohjelmisto koostuu pääasiassa valtavirtaelokuvista. Starissa pyörii kerrallaan aina 12–25 elokuvaa. Idyllisessä viiden salin teatterissa on myös kahvila. 

Kalliotie 6, Oulu, puh. (08) 554 2711.

Omistaja-asiakkaille normaalihintaisesta lipusta 1 euron alennus.

OP Oulu GP -ravit lauantaina 8.9.2018 klo 14.00 alkaen. Pitkät perinteet omaavan Oulun Osuuspankki Grand Prix'n ovat voittaneet lukuisat aikansa legendat. Kilpailu ajetaan molempien rotujen ykkössarjalaisille täyden matkan ryhmäajona. 

Omistaja-asiakkaille ilmainen sisäänpääsy!
Raveihin on vapaa pääsy myös alle 16-vuotiaille.

Tervetuloa osallistumaan myös Kalevan Ookko nää hevostellu -tapahtumaan klo 10.30-13.00.

Klo 14 alkavissa kisoissa kaviouralla nähdään laadukasta raviurheilua ja pelipuolella suurten mahdollisuuksien Toto76 -finaalit nousee ravien pääkohteeksi.

Täyttä ravia Äimärautiolle!

Äimäraution Ravikeskuksessa ravataan yli 40 ravikilpailua vuodessa.
OP Oulun omistaja-asiakkaille sisäänpääsy raveihin 40 %:n alennuksella.

Lentopalloseura Etta ry on 15.3.1990 perustettu oululainen lentopalloseura, jonka tavoite on pelata lentopalloa Suomen korkeimmalla sarjatasolla. Ettan toimintaa ohjaa laatutietoisuus. Seuran valmennus on korkeatasoista ja toiminta luotettavaa.

OP Oulun omistaja-asiakkaille sisäänpääsylipusta 2 euron alennus.

Oulun Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat käyttöösi Mopin siivouspalveluedut. Siivouspalveluetua voit käyttää esimerkiksi kotisiivous- tai muuttosiivouspalveluihin.

Hyödynnä etusi!

Edun voit lunastaa itsellesi Pivosta.

Varaa sinulle sopivin palvelu alla olevan linkin kautta.


Mikä on Moppi?

Moppi välittää asiakkailleen siivousalan ammattilaisia luotettavasti, reilusti ja vaivattomasti digitaalisen varausjärjestelmän kautta. Asiakaskuntaan kuuluu niin omakotitaloissa asuvia suurperheitä kuin kerrostaloissa viihtyviä sinkkutalouksiakin.

Miksi Mopin siivouspalvelut?

 • Kaikki Mopin freelancer-siivoojat ovat luotettavia ja ammattitaitoisia siivousalan osaajia. Siivoojat on koulutettu ja haastateltu tehtäviinsä henkilökohtaisesti sekä heidän taustansa on tarkistettu.
 • Moppi tarjoaa 100% tyytyväisyystakuun. Jos et ole täysin tyytyväinen, Moppi siivoaa uudelleen ilmaiseksi.
 • Toisinaan vahinkoja ei yksinkertaisesti voi välttää. Sen vuoksi Moppi on vakuuttanut jokaisen yritykseltä tilatun siivouksen miljoonaan euroon asti.
 • Siivoojat käyttävät ainoastaan turvallisia ja nykyaikaisia siivousvälineitä sekä pesuaineita. Ympäristöä säästäen.
 • Palveluiden varaaminen ja maksaminen tapahtuu nettisivujen kautta. Mopin varaus- ja maksujärjestelmä on luotettava, nykyaikainen ja suojattu.
 • Kaikki Mopin siivoukset kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin, jonka suuruus on vakio eli 50 prosenttia tilatun palvelun hinnasta.

Mopin kotisiivous on perussiivous kaikille kodin huoneille sisältäen myös kylpyhuoneen ja wc:n. Perussiivous sisältää kaikista huoneista lattioiden ja mattojen imuroinnin, lattioiden kosteapyyhkimisen, pölyjen pyyhkimisen sekä kaikkien pintojen puhdistamisen, kuten myös lasipintojen ja peilien. Lisäksi tyhjennämme roska-astiat ja huolehdimme ovenkahvojen ja -pintojen puhdistamisesta.
 
Muuttosiivouksessa kiinnitetään erityishuomiota asunnon keittiöön, kylpyhuoneeseen sekä varasto- ja komerotiloihin. Uunin sekä jääkaapin siivous sisältyvät muuttosiivoukseen. Saunan ja ikkunoiden puhdistus puolestaan on mahdollista tilata lisäpalveluna.

 

 

Rakennusliike Eskola Oy on pitkät perinteet omaava oululainen korjausrakentamisen erikoisliike. Hoidamme ammattitaidolla isot ja pienet remonttityöt kiinteistöissä, liiketiloissa ja asuinhuoneistoissa. Laadun takaa Eskolan puumerkki.

OP Oulun omistaja-asiakkaille maksuton kustannusarvio sekä 7 %:n alennus voimassa olevasta hinnastostamme.

puh. 0400 583 769 / 0400 611 700
tyotilaukset(a)eskolaoy.fi