Osuuspankki yleiskuva

Paikalliset kumppanuusedut omistaja-asiakkaillemme

OP Oulun omistaja-asiakkaana saat monipuolisesti paikallisia etuja yhteistyökumppaneiltamme Oulun alueelta.

Keskiviikon 5.1.2022 klo 18.30 Kärpät-KooKoo-peliin liput omistaja-asiakkaillemme puoleen hintaan!

Tarjoushinta 11 euroa/lippu + kulut (norm. 22 euroa/lippu + kulut).

Tarjous koskee paikkoja kotipäädyssä sekä koti- ja hyökkäyspäätyjen kulmissa. Ostorajoitus on 4 kpl/asiakas. Paikkoja on myynnissä rajoitetusti.

Liput voi ostaa vain OP-mobiilin kautta.

Tervetuloa kaikille avoimeen ja maksuttomaan Oulun asuntotutka -webinaariin ke 22.9. klo 18!

Oletko miettinyt, mitä Oulun asuntokauppaan ja asuntomarkkinoille kuuluu? Entä kiinnostaako sinua asuntosijoittaminen? Askarruttavatko velkavipuun liittyvät riskit ja mahdollisuudet? Tiedätkö, mitkä ovat yleisimmät mokat asuntosijoittajana? Illan livelähetyksessä tarjolla mielenkiintoisia asumiseen liittyviä aiheita. Tule mukaan kaikille avoimeen ja maksuttomaan webinaariin!

Tilaisuus pidetään livelähetyksenä ke 22.9. klo 18. Tilaisuuden kesto on reilun tunnin. Ota itsellesi rento asento ja osallistu lähetykseen vaikka kotisohvalta käsin.

Lue lisää alla olevasta linkistä ja ilmoittaudu mukaan.

Lauantain 25.9. klo 17 peli Kärpät-KooKoo-peliin liput omistaja-asiakkaillemme puoleen hintaan!

Tarjoushinta 11 euroa/lippu + kulut (norm. 22 euroa/lippu + kulut).

Tarjous koskee paikkoja kotipäädyssä sekä koti- ja hyökkäyspäätyjen kulmissa.

Ostorajoitus on 4 kpl/asiakas. Paikkoja on myynnissä rajoitetusti.

Liput voi ostaa vain OP-mobiilin kautta.

Omistaja-asiakkaana saat 5 euron lippuedun ilmoittautuessasi Oulussa järjestettävälle Terwamaratonille. Tapahtuma järjestetään Raatin stadionilla lauantaina 25.9.2021.

Lippuedun voi käyttää aikuisten sarjoihin matkoille 42.2|21.1|10 ja 4 km.

Etu on voimassa 20.9. asti. Etukoodin saat käyttöösi OP-mobiilissa > omistajaedut > edut ja tapahtumat > OP Oulu ja ilmoittautumaan pääset osoitteessa https://onmky.tapahtumiin.fi/fi/

Tule kannustamaan AC Oulu voittoon - kaksi yhden hinnalla omistaja-asiakaspeliin

Lähde mukaan OP Oulun isännyyspeliin lauantaina 7.8.2021 klo 15.00 Raatin Stadionille. AC Oulun vieraaksi tulee IFK Mariehamn - luvassa on varmasti jännä jalkapalloilta!

Tarjoamme tämän edun OP-mobiilia käyttäville omistaja-asiakkaillemme! OP Oulun omistaja-asiakkaalle kaksi sisäänpääsylippua yhden hinnalla. Edun saat vain lippukassalta Raatin stadionilta ottelupäivänä näyttämällä kertaluonteisen edun OP-mobiilistasi. Lipunmyynti avautuu tuntia ennen ottelun alkua. 

OP Oulun etu löytyy OP-mobiilistasi: Kirjaudu OP-mobiiliin, klikkaa oikeasta alalaidasta Muut > Omistaja-asiakas > Kumppaneidemme tarjoamat edut > klikkaa aktiiviseksi pankin omat edut painamalla OP Oulu-painiketta > avaa AC Oulun etu, näytä lipunmyyjälle ja paina Käytä.

Lähde nauttimaan festarifiiliksestä Qstockiin!

Omistaja-asiakkaana saat normaalihintaisesta kahden päivän festarilipusta (norm. 131 euroa) 10 euron alennuksen!

Mukana mieletön kattaus koti-ja ulkomaisia huippuesiintyjiä A:sta (Alma) X:ään (Xysma) ja kaikki siltä väliltä. Mukana myös oululaisylpeys Blind Channel, joka edustaa Suomea Euroviisuissa tänä vuonna!

Edun voit lunastaa vain OP-mobiilin kautta. OP Oulun omistaja-asiakasetusi löydät OP-mobiilista: > Muut > Omistajaedut > Edut ja tapahtumat > OP Oulu.

Etulipun viimeinen lunastuspäivä on 31.5., mutta huomioi, että etulippuja on tarjolla rajoitettu erä.

Tutustu festariohjelmaan osoitteessa qstock.fi

Omistaja-asiakkaana saat 2 euron alennuksen Oulu Naisfutis ry:n (ONS) edustusjoukkueen kotipelien lipuista. 

 

OP Oulun omistaja-asiakas saa 2 euron alennuksen normaalihintaisesta pääsylipusta OLS:n edustusjoukkueiden (salibandy, jääpallo) runkosarjaotteluihin.

Omistaja-asiakkuutesi voi todistaa OP-mobiililla tai esittämällä omistaja-asiakastekstillä varustetun OP-Visa-korttisi.
 

Elokuvateatteri Star sijaitsee Tuirassa. Star on perheyritys ja ainoa oululainen kaupallinen elokuvateatteri, joka ei ole Finnkinon omistuksessa. Ohjelmisto koostuu pääasiassa valtavirtaelokuvista. Starissa pyörii kerrallaan aina 12–25 elokuvaa. Idyllisessä viiden salin teatterissa on myös kahvila. 

Kalliotie 6, Oulu, puh. (08) 554 2711.

Omistaja-asiakkaille normaalihintaisesta lipusta 1 euron alennus. 

Omistaja-asiakkuutesi voit todistaa OP-mobiililla tai esittämällä omistaja-asiakas-tekstillä varustetun OP-Visa-korttisi. 

Täyttä ravia Äimärautiolle!

Äimäraution Ravikeskuksessa ravataan yli 40 ravikilpailua vuodessa.
OP Oulun omistaja-asiakkaille sisäänpääsy raveihin 40 %:n alennuksella. 

Omistaja-asiakkuutesi voit todistaa OP-mobiililla tai esittämällä omistaja-asiakas-tekstillä varustetun OP-Visa-korttisi. 

Rakennusliike Eskola Oy on pitkät perinteet omaava oululainen korjausrakentamisen erikoisliike. Hoidamme ammattitaidolla isot ja pienet remonttityöt kiinteistöissä, liiketiloissa ja asuinhuoneistoissa. Laadun takaa Eskolan puumerkki.

OP Oulun omistaja-asiakkaille maksuton kustannusarvio sekä 7 %:n alennus voimassa olevasta hinnastostamme. 

Omistaja-asiakkuutesi voit todistaa OP-mobiililla tai esittämällä omistaja-asiakas-tekstillä varustetun OP-Visa-korttisi. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Rakennuspäällikkö Tero Hämälä, puh. 0400 611 700 tai työnjohtaja Jukka Eskola, puh. 0400 680 408.

tyotilaukset(a)eskolaoy.fi