Nainen kirjoittaa muistikirjaan.

OP Oulun kesätyötuki 15-20-vuotiaille omistaja-asiakkaillemme

Kesätyön hakuaika päättynyt 21.3.2021.

 
Ensikosketus työelämään ja mahdollisuus tienata omaa rahaa kesäaikaan ovat nuorille tärkeitä juttuja. Kesätyöpaikkojen löytyminen on osoittautunut monelle nuorelle normaalia vaikeammaksi poikkeustilanteen vuoksi. 
 
OP Oulu haluaa madaltaa paikallisten yritysten ja yhdistysten kynnystä kesätyöntekijän palkkaamiseksi. Nuori kesäksi töihin -kampanjamme kautta jaamme 150 kesätyöseteliä 15-20-vuotiaille omistaja-asiakkaillemme.
 
Yhden setelin arvo on 400 euroa ja sen avulla voi työllistyä OP Oulun toimialueella (Oulu, Ii, Kempele, Muhos, Pyhäntä ja Lumijoki) olevaan yritykseen tai yhdistykseen.
 

Kesätyösetelin hakuaika oli 1.-21.3.2021

Kesätyöseteliä voivat hakea pankin toimialueella asuvat OP Oulun 15–20-vuotiaat omistaja-asiakkaat. Omistaja-asiakkuuden on oltava voimassa kesätyöseteleiden arvontahetkellä.
 
Kesätyösetelin arvo on 400 euroa. Kesätyösetelin saajat arvotaan viikolla 12 ja kaikki hakemuksen täyttäneet saavat tiedon arvonnan tuloksesta samalla viikolla. 
 
150 setelin voittanutta nuorta saavat 400 euron arvoisen kesätyösetelin, joka lähetetään heille viikolla 13. Setelin saaneet nuoret etsivät ja hakevat itse kesätyöpaikkansa. 
 
  • Seteleitä on jaossa 150 kappaletta. 
  • Kesätyösetelit arvotaan viikolla 12
  • OP Oulu toimii viiden kunnan alueella (Oulu, Ii, Kempele, Muhos, Pyhäntä ja Lumijoki). Kesätyösetelit arvotaan, ja jokaisen alueen setelit jaetaan suhteessa alueen omistaja-asiakasmäärään. Jos kesätyösetelin hakijoita ei ole riittävästi kullekin alueelle, jakaantuvat setelit muiden alueiden käytettäväksi. 
  • Arvonnan tulos lähetetään kaikille hakeneille
HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT. Kiitos kaikille hakijoille ja onnea voittajille!

Kesätyösetelillä työllistävälle työnantajalle 

Pankin toimialueella toimiva Y-tunnuksellinen työnantaja voi käyttää kesätyösetelin nuoren työllistämiseen palkan tukena.
 
Kesätyön tulee ajoittua ajalle 1.5.-31.8.2021.
Työnantajayrityksen/-yhdistyksen tulee toimia OP Oulun toimialueella (Oulu, Ii, Kempele, Muhos, Pyhäntä ja Lumijoki) ja sillä tulee olla Y-tunnus. 
Työsopimus pitää tehdä kirjallisena. Työnantaja noudattaa vähintään yleissitovaa työehtosopimusta ja huolehtii asianmukaisesta palkanmaksusta pankkitilille. 
Työnantaja lähettää kesätyösetelillä palkkaamansa nuoren nimen sähköpostilla OP Oulun viestintään oulun.viestinta@op.fi heti kun työsopimus on tehty. 
Nuoren työllistävä yritys hoitaa lakisääteiset työantajakulut. 
Työnantaja laskuttaa kesätyöseteliavustuksen Oulun Osuuspankilta 30.9.2021 mennessä. 
Tarjoamamme kesätyöseteli ei ole palvelun myyntiä, vaan kyseessä on arvonlisäveroton (alv 0 %) palkkatuki. 
 
Palkkalaskurilla  voit arvioida työnantajan maksamien sivukulujen määrää. Laskurilla näkee myös helposti, miten nuoren ikä vaikuttaa siihen, pidätetäänkö nuoren palkasta ennakonpidätysprosentin lisäksi työeläkemaksua ja työttömyysvakuutusmaksua.