Tervetuloa asioimaan

Oulun Osuuspankki on toiminut Oulun talousalueella asiakkaitaan varten jo yli 100 vuoden ajan. Se on täyden palvelun pankki, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta.

Oulun Osuuspankin edustajiston kokous 

Oulun Osuuspankin edustajiston jäsenet kutsutaan varsinaiseen edustajiston kokoukseen, joka pidetään

 

tiistaina 23.3.2021 klo 18:00 Oulun Osuuspankin kokoustiloissa, osoitteessa Isokatu 14, 90100 Oulu. 

 

Kokouskutsu sekä kokousjärjestelyihin liittyvät lisätiedot on lähetetty edustajiston jäsenille henkilökohtaisella sähköpostilla 26.2.2021. 

 

Toivomuksena on, että mahdollisimman moni edustajiston jäsen osallistuisi kokoukseen oman tietoliikenneyhteyden avulla tai valtakirjalla. Lähetämme kokoukseen ilmoittautuneille Teams-linkin erikseen sähköpostilla.

 

Hallitus on 23.2.2021 kokouksessaan päättänyt

  • asettaa määräpäivän 16.3.2021, johon mennessä edustajiston jäsenen on viimeistään ilmoitettava kokoukseen osallistumisestaan sekä siitä, onko hän osallistumassa kokoukseen kokouspaikalla, tietoliikenneyhteyden avulla vai valtakirjalla toisen edustajiston jäsenen edustamana. Ennakkoilmoittautuminen on edellytys kokoukseen osallistumiselle.
  • sallia kokoukseen osallistumisen tietoliikenneyhteyden avulla
  • sallia kokoukseen osallistumisen valtakirjalla siten, että yksi edustaja voi edustaa valtakirjalla enintään kolmea (3) muuta edustajiston jäsentä. Kokouksessa mahdollisesti järjestettävässä äänestyksessä saman edustajan edustamien edustajiston jäsenten yhteenlaskettu äänimäärä voi Poikkeuslain mukaan olla enintään kymmenesosa (1/10) kokouksessa edustettujen edustajiston jäsenten yhteenlasketusta äänimäärästä.

Mikäli et voi osallistua kokoukseen oman tietoliikenneyhteyden avulla, voit ilmoittautua etukäteen johonkin seuraavista toimipaikoista, joista on etäyhteys kokouspaikalle.

 

- Oulun Osuuspankin pääkonttorilla sijaitsevat kokoustilat (Isokatu 14, 90100 Oulu)

- Iin toimipaikka (Kirkkotie 2, 91100 Ii)

- Muhoksen toimipaikka (Valtatie 17, 91500 Muhos)

- Pyhännän toimipaikka (Manuntie 2, 92930 Pyhäntä)

 

Kokous voidaan joutua perumaan, ellei sitä voida järjestää turvallisesti kokousajankohtana mahdollisesti voimassa olevia viranomaisten yleisiä kokouksia koskevia määräyksiä sekä hygieniaa ja turvaetäisyyksiä koskevia ohjeita noudattaen. Ethän osallistu kokoukseen kokouspaikalla/ toimipaikassa, mikäli sinulla on lieviäkään flunssan oireita.

 

Mikäli haluat osallistua kokoukseen kokouspaikalla, oman tietoliikenneyhteyden avulla tai valtakirjalla toisen edustajiston jäsenen edustamana, tulee tästä ilmoittaa osuuspankille viimeistään 16.3.2021 alla olevan linkin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen paivi.siipola(@)op.fi. Ennakkoilmoittautuminen on edellytys kokoukseen osallistumiselle. 

 

Jos olet osallistumassa kokoukseen

  • oman tietoliikenneyhteyden avulla, pyydämme toimittamaan sähköpostiosoitteenne ja puhelinnumeronne osuuspankille viimeistään 16.3.2021 alla olevan linkin kautta tai sähköpostilla Päivi Siipolalle. Sähköpostiosoitteeseesi lähetetään Teams-linkki, jonka kautta pääset osallistumaan kokoukseen. 
  • valtakirjalla toisen edustajiston jäsenen edustamana, pyydämme toimittamaan kirjallisen ja päivätyn valtakirjan osuuspankille sähköpostitse viimeistään 16.3.2021 Päivi Siipolalle. Valtuutetun tulee esittää valtakirja kokouspaikalla, mikäli valtakirjaa ei ole toimitettu sähköpostitse.
  • kokouspaikalla, pyydämme ilmoittamaan tästä osuuspankille alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse Päivi Siipolalle viimeistään 16.3.2021. 

 

OP Ryhmän pääjohtaja Timo Ritakallio pitää puheenvuoron edustajistolle kokouksen alussa.

 

Poikkeustilanteen vuoksi kokouspaikalla ei ole tarjoilua. Edustajiston jäsenelle maksetaan kokouspalkkio huolimatta siitä, millä vaihtoehtoisella tavalla hän on osallistunut kokoukseen. Osallistuminen edustajiston kokoukseen omalla tietoliikenneyhteydellä on suositeltavaa. Kokouspaikalla tai Oulun Osuuspankin toimipaikan tietoliikenneyhteydellä kokoukseen osallistuville toimitamme ilmoittautumisen jälkeen erillisen ohjeen kokoukseen saapumisesta. Kokoustiloissa on rajallinen määrä paikkoja.

  

Yhteyshenkilöt kokousjärjestelyihin liittyvissä asioissa:

johdon assistentti Päivi Siipola (010 2535 206)

pankinjohtaja Timo Kaksonen (010 2535 204)

 

OULUN OSUUSPANKKI
Hallitus