Tervetuloa asioimaan

Oulun Osuuspankki on toiminut Oulun talousalueella asiakkaitaan varten jo yli 100 vuoden ajan. Se on täyden palvelun pankki, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta.

Saat pankistamme kaikki finanssipalvelut:

  • päivittäisten raha-asioiden hoidon maksuliikkeestä kortteihin,
  • luotot ja lainat eri tarpeisiin,
  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut,
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi,
  • Oulun OP-Kiinteistökeskuksen tarjoamat asiantuntevat kiinteistönvälityspalvelut,
  • lakipalvelut perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa,
  • yksityispankkipalvelut OP Private Oulussa sekä
  • monipuoliset ratkaisut yrityksen kassanhallinnan ja rahoituksen tarpeisiin.

Palkitsemme asiakkaitamme

OP Oulu on jäsentensä omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Se kuuluu suomalaiseen OP Ryhmään ja on yksi maamme suurimmista osuuspankeista.

Omistaja-asiakkaanamme omistat palan pankistasi ja sinulla on mahdollisuus hyötyä parhaista eduistamme. Asiakaslupauksemme mukaisesti tarjoamme alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä, OP-bonukset.

Toimimme vakaalla perustalla

Toimintaamme ohjaa vahva arvopohja: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Perustehtävämme mukaisesti edistämme omistaja-asiakkaidemme, asiakkaidemme ja samalla koko toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.

Toimimme eettisesti kestävästi ja vastuullisesti. Tämä näkyy päivittäisissä asiakaskohtaamisissa – netissä, puhelimessa ja kasvotusten – vastuullisissa päätöksissä sekä pitkäjänteisessä osallistumisessamme yhteisen kotiseutumme kehittämiseen.

Kuinka voimme palvella?

Käytössäsi on helppokäyttöinen verkkopalvelu sekä asiantunteva puhelinpalvelu. Niiden lisäksi palvelemme sinua ja muita pankki- ja vakuutusasiakkaitamme yhdeksässä konttorissa viiden kunnan alueella.

Tule ja tutustu – olemme sinua varten!