Tervetuloa tekemään ihmisläheisiä töitä vastuullisesti ja yhdessä menestyen

Oulun Osuuspankki ja sen työntekijät ovat olleet läsnä paikallisten arjessa reilun sadan vuoden ajan. Moni asia on vuosikymmenten aikana muuttunut, mutta tärkein on säilynyt: olemme edelleen lähellä asiakastamme – verkossa, puhelimessa ja kasvotusten.

Tämän päivän pankkityö on asiantuntevaa myyntiä ja asiakkuuksien hoitoa päivittäis-, rahoitus-, sijoitus- ja yrityspalveluissa. Työssä tarvitaan myynnillistä ja tuloksellista otetta sekä kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeita ja tuottaa asiakasta hyödyttäviä laaja-alaisia ratkaisuja. Menestymiseen vaaditaan oikeaa asennetta sekä halua ja taitoa uudistua jatkuvassa muutoksessa. 

Kesätyöpaikat 2023

Vuoden 2023 kesätyöhaku on käynnistynyt! Kerromme rekrystä myös some-kanavissamme (Facebook ja Instagram).

Haemme tulevalle kesälle OP Ouluun kymmenkunta kesätyöntekijää ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilöstömmekin kesää toimipaikoissamme Oulussa ja Oulun ympäristössä.

Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä info- ja kassapalveluissamme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia pankki- ja vakuutuspalveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.

Mikäli paikkoja OP Ouluun ei ole auki, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen oulun.rekry@op.fi. Olemme sinuun yhteydessä, kun sopivia työpaikkoja avautuu.

Mahdollisuus työharjoitteluun

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan työharjoittelupaikkoja AMK-opiskelijoille asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin. Hakemus kannattaa lähettää hyvissä ajoin ennen harjoittelun alkua osoitteeseen oulun.rekry@op.fi.