Tervetuloa tekemään ihmisläheisiä töitä vastuullisesti ja yhdessä menestyen

Oulun Osuuspankki ja sen työntekijät ovat olleet läsnä paikallisten arjessa reilun sadan vuoden ajan. Moni asia on vuosikymmenten aikana muuttunut, mutta tärkein on säilynyt: olemme edelleen lähellä asiakastamme – verkossa, puhelimessa ja kasvotusten.

Tämän päivän pankkityö on asiantuntevaa myyntiä ja asiakkuuksien hoitoa päivittäis-, rahoitus-, sijoitus- ja yrityspalveluissa. Työssä tarvitaan myynnillistä ja tuloksellista otetta sekä kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeita ja tuottaa asiakasta hyödyttäviä laaja-alaisia ratkaisuja. Menestymiseen vaaditaan oikeaa asennetta sekä halua ja taitoa uudistua jatkuvassa muutoksessa. 

Kesätyöhaku OP Ouluun käynnissä 7.1.-14.2.2021

OP Ouluun palkataan kesäksi parikymmentä kesätyöntekijää. 

Kiinnostuitko? Hae!

Mikäli paikkoja OP Ouluun ei ole auki, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen oulun.rekry@op.fi. Olemme sinuun yhteydessä, kun sopivia työpaikkoja avautuu.

Työharjoitteluun mahdollisuus keväisin 

Keväisin tarjoamme mahdollisuuksien mukaan työharjoittelupaikkoja AMK-opiskelijoille asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin. Hakemus kannattaa lähettää hyvissä ajoin ennen harjoittelun alkua osoitteeseen oulun.rekry@op.fi.