Tervetuloa tekemään ihmisläheisiä töitä vastuullisesti ja yhdessä menestyen

Oulun Osuuspankki ja sen työntekijät ovat olleet läsnä paikallisten arjessa reilun sadan vuoden ajan. Moni asia on vuosikymmenten aikana muuttunut, mutta tärkein on säilynyt: olemme edelleen lähellä asiakastamme – verkossa, puhelimessa ja kasvotusten.

Tämän päivän pankkityö on asiantuntevaa myyntiä ja asiakkuuksien hoitoa päivittäis-, rahoitus-, sijoitus- ja yrityspalveluissa. Työssä tarvitaan myynnillistä ja tuloksellista otetta sekä kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeita ja tuottaa asiakasta hyödyttäviä laaja-alaisia ratkaisuja. Menestymiseen vaaditaan oikeaa asennetta sekä halua ja taitoa uudistua jatkuvassa muutoksessa. 

 

Oletko uusi työkaverimme?

Haemme uusia työkavereita päivittäispalveluihin. Tuleeko sinusta meille uusi ammattilainen työkaveriksi? Olet jo valmis henkilöasiakkaiden päivittäispalveluiden ammattilainen tai uran alussa oleva ja halukas oppimaan lisää. Työ finanssialalla tarjoaa mahdollisuuksia oppia uutta ja kehittyä myös sinulle, jolla on jo vahva tausta myyntityöstä ja asiakaspalvelusta. Tapaat asiakkaita säännöllisesti toimipaikoissamme.

Kiinnostuitko? Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa  tästä  viimeistään 9.12.2022.

Kesätyöpaikat 2023

Vuoden 2023 kesätyöhaku käynnistyy heti alkuvuodesta. Kerromme rekrystä myös some-kanavissamme (Facebook ja Instagram). 

Mikäli paikkoja OP Ouluun ei ole auki, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen oulun.rekry@op.fi. Olemme sinuun yhteydessä, kun sopivia työpaikkoja avautuu.

Mahdollisuus työharjoitteluun

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan työharjoittelupaikkoja AMK-opiskelijoille asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin. Hakemus kannattaa lähettää hyvissä ajoin ennen harjoittelun alkua osoitteeseen oulun.rekry@op.fi.