Isä lohduttaa tyttöä.

Autamme sinua talouden turvaamiseen liittyvissä asioissa

Oma elämä tai maailma sen ympärillä voi muuttua. Olemme mukanasi kaikissa elämän muutoksissa - aidosti läsnä ja lähellä sinua. Voit asioida kanssamme myös puhelimitse tai kätevästi verkkoneuvottelulla. Kaikkien asiantuntijoidemme yhteystiedot aina helposti saatavillasi.

Vakavan sairauden turva - jopa 100 000 euron veroton kertakorvaus

Saat taloudellista turvaa tapaturman tai sairauden yllättäessä, ja voit käyttää korvaussumman haluamallasi tavalla. Suomen kattavin vakavan sairauden vakuutus, joka kattaa 11 vakavaa sairautta, tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan sekä korvattavaan vakavaan sairauteen tai tapaturmaan menehtymisen. Saat valitsemasi verottoman kertakorvauksen heti, kun korvattava sairaus on todettu. 

Vakuutuksen myöntävät Pohjola Vakuutus Oy ja OP-Henkivakuutus Oy. Osuuspankit toimivat vakuutusyhtiöiden asiamiehenä.

Luoton takaisinmaksuturva

Luoton takaisinmaksuturvan kautta saat turvaa sinun ja perheesi lainanmaksuun odottamattomien vastoinkäymisten varalta. Lainan takaisinmaksuturva on jokaisen lainanottajan perusturva, ja sen voi ottaa joko yksin tai pariturvana. Se sopii myös yrittäjän itselleen ottamaan luottoon. Kun vakuutuksen ottaa pariturvana, kumpikin voi valita haluamansa turvat toisen valinnoista riippumatta. Pitkän laina-ajan kuluessa elämä voi muuttua odottamatta ja eteen tulla tilanteita, joissa tulot tippuvat radikaalistikin ja lainan maksaminen vaikeutuu. Luoton takaisinmaksuturvalla voit turvata sinun ja perheesi taloutta monien riskitilanteiden varalta.

Turvan työkyvyttömyyden ja työttömyyden tai vakavan sairauden varalta myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Turvan tapaturmaisen pysyvän haitan sekä kuoleman varalta myöntää OP-Henkivakuutus Oy. AXA hoitaa kaiken takaisinmaksuturvan vakuutus- ja korvauspalveluun liittyvän asiakaspalvelun Pohjola Vakuutus Oy:n ja OP-Henkivakuutus Oy:n puolesta ja valtuuttamana.

Korkokatto suojaa uuden tai nykyisen lainasi koronnousulta

Suomessa on nautittu matalista koroista jo historiallisen pitkään. Asuntolainan korkokatolla turvaat talouttasi, kun korot lähtevät nousemaan. Samalla varmistat, että asuntolainasi kuukausierä ei nouse yli sovitun rajan korkotason noustessa. Korkokatolla varmistat hyötyväsi matalista viitekoroista myös tulevaisuudessa. Korkokaton voi saada jopa 14 vuodeksi.

Korkosuojan myöntää osuuspankki.

Varaudu tulevaan säästämällä lainanmaksun ohella

Säästämällä lainanmaksun ohella, pystyt varautumaan tulevaan ja saat talouteesi pelivaraa yllättävien menojen tai isojen hankintojen varalle. Samalla kartutat omaisuuttasi. Kuukausittainen säästäminen esimerkiksi rahastoon on helppo ja tehokas keino onnistua saavuttamaan omat säästötavoitteet. Meillä OP:ssa on monia erinomaisia vaihtoehtoja säännölliseen säästämiseen. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Voit avata itsellesi myös sähköisen Säästölippaan, joka on säästämiseen kannustava käyttötili. Säännöllisten omien tilisiirtojen lisäksi voit kerryttää ekstrasäästöjä automaattisesti myös maksaessasi kortilla. Säästölipas tarjoaa myös mutkattoman tavan aloittaa rahastosäästäminen edullisiin indeksirahastoihin, kun säästöjä alkaa kertyä yli säästötavoitteesi.