OP Oulun tapahtumat

Tapahtumat

Tapahtumakalenterista näet kaikki OP Oulun tapahtumat. Tarjolla on ajankohtaisia tuulahduksia finanssialalta, tietoa sinun ja perheesi tai yrityksesi talouden tueksi. Löydät täältä tulevat matkat, tilaisuudet ja esimerkiksi Hippo-tapahtumat.

Hippo-suunnistukset Hippo opettaa suunnistustaitoja

SK Pohjantähden Hippo-suunnistuskoulu 2020

Haluaisitko oppia suunnistustaitoja? Haluatko kokeilla uutta harrastusta? Tule mukaan Hippo-suunnistuskouluun! Se on tarkoitettu 6-12-vuotiaille lapsille, mutta ota mukaan oma huoltajasi, joten samalla hekin oppivat suunnistamaan. Tästä uusi harrastus koko perheelle!

Suunnistuskoulu pidetään elokuun maanantaisin klo 18.00 ja harjoituksen kesto on noin tunti.

Ma

Paikka

Teema

3.8.2020

Lintulampi

Karttakäsite, värit, merkit

10.8.2020

Lintulampi

Kartan suuntaaminen (viuhkasuunnistus)

17.8.2020

Hangaskangas

Kartan suuntaaminen, rastireitti

24.8.2020

Värttö-Peltola

Sprinttisuunnistus

31.8.2020

Kasarmi

Sprinttisuunnistus

 

Kurssin aikana opit suunnistuksen perusteet ja sen jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa suunnistusharrastusta liittymällä seuran jäseneksi ja lasten ryhmään.

Suunnistuskoulun hinta on 20 euroa/lapsi ja se sisältää harjoitukset, oppimateriaalin sekä kurssin lopuksi saatavan diplomin ja mitalin.

Ilmoittautuminen

Ilmoita lapsesi kurssille myClubissa tästä linkistä viimeistään maanantaina 3.8 klo 12.00.

Ohjelma opastaa ensin huoltajan luomaan itselleen käyttäjätilin eli myClub ID:n ellei hänellä sellaista ole. Sen jälkeen hän voi luoda lapselleen jäsentilin ja ilmoittaa lapsen suunnistuskouluun.

Jos käytät jo myClubia jonkun toisen seuran jäsenenä, niin älä luo uutta käyttäjätunnusta eli myClub ID:tä, vaan kirjaudu sisään vanhalla myClub ID:llä ja etsi seura SK Pohjantähti käyttäen seurahakua. Näin voit jatkossa käyttää molempien seurojen jäsentilejäsi samalla kirjautumisella.

Ilmoittautumisen yhteydessä saat laskun, joka maksat kurssille osallistumisen.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä mervi.holster@hotmail.com.

Tarkemmat tapahtumatiedot

Jokaisen harjoituksen tarkemmat tiedot paikasta, ohjeista yms. tulevat myClubiin. Aloituskerralla kokoonnumme Lintulammen koululla Haapanatie 33, 90150 Oulu.

Varustaudu sään mukaisilla ulkoliikuntavaatteilla ja ota mukaan juomapullo. Karttaa varten saat ohjaajilta karttamuovin.

Korona-ohjeet

Harjoitukset pidetään ulkona ja turvavälejä noudattaen. Käsidesiä on saatavilla ja sitä käytetään ennen harjoitukseen lähtöä. Lapset suunnistavat harjoituksen oman huoltajan kanssa ohjaajien antamien ohjeiden perusteella. Tämän vuoksi huoltajan/huoltajien läsnäolo paikalla on välttämätön. Ohjaajia on myös maastossa opastamassa. Harjoituksen jälkeen ilmoittaudut ohjaajalle ennen kotiin lähtöä. Jos lapsella on mitään mahdollisesti Koronaan viittaavia oireita, jää kotiin. Karttatiedosto voidaan lähettää sähköpostilla ja radan voi käydä kiertämässä omatoimisesti myöhemmin.

SK Pohjantähden yhteyshenkilö on Mervi Holster-Hemmi.