OP Oulun tapahtumat

Tapahtumat

Tapahtumakalenterista näet kaikki OP Oulun tapahtumat. Tarjolla on ajankohtaisia tuulahduksia finanssialalta, tietoa sinun ja perheesi tai yrityksesi talouden tueksi. Löydät täältä tulevat matkat, tilaisuudet ja esimerkiksi Hippo-tapahtumat.

Hippo-suunnistukset Hippo opettaa suunnistustaitoja

SK Pohjantähden Hippo-suunnistuskoulu 2019

Suunnistuskoulu starttaa maanantaina 29.4.2019 kello 18.00 Lintulammen koulun pihapiirissä. Tapahtumassa opiskelemme suunnistuksen peruskäsitteitä ja esittelemme kesän suunnistuskoulun ja SK Pohjantähden toimintaa. Ilmoittaudu mukaan 27.4. mennessä linkistä alla!

Kouluosuus jatkuu 6.5. Lintulammen koulun maastossa kello 18.00.

Suunnistusharjoituksia Oulun maastoissa maanantaisin kello 18 alkaen ohjatusti joko ryhmässä, parin kanssa, itsenäisesti tai vanhemman kanssa, riippuen iästäsi ja kokemuksestasi touko-, kesä, elo- ja syyskuussa. Harjoitussarja alkaa 13.5. ja huipentuu Pokaaligaalaan 9. syyskuuta.

Toukokuussa käymme tutustumassa myös suunnistuskilpailuun, jossa sinulla on mahdollisuus kiertää suunnistusrata yksin, ryhmässä ohjaajan kanssa tai vanhemman kanssa.

Alkukesään järjestämme myös päiväleirin, jonka aikana ehdimme touhuta monenlaista mukavaa.

SK Pohjantäden Hippo-suunnistuskoulun hinta on 80 euroa/lapsi ja hintaan sisältyvät yllä mainittujen harjoitusten lisäksi SK Pohjantähden jäsenyys ja vakuutuksellinen lisenssi.

Seuran jäsenenä sinulla on oikeus osallistua SK Pohjantähden järjestämiin Oulurasti-suunnistuksiin (15 kpl/kesä), joita pidetään tiistaisin ja torstaisin. Seura maksaa myös lasten ja nuorten kilpailumaksut.

SK Pohjantähden yhteyshenkilö on Mervi Holster-Hemmi.

Haukiputaan Heiton Hippo-suunnistuskoulu 2019


Suunnistuskoulu starttaa maanantaina 29.4.2019 kello 18.00 Heitontalolla. Suunnistuskoulussa opit suunnistuksen alkeet ja saat Hippo-suunnistusoppaan. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä!

Kouluosuus jatkuu 6.5. Keiskan koulun maastossa kello 18.00.

Suunnistusharjoituksia Oulun maastoissa ohjatusti joko ryhmässä, parin kanssa, itsenäisesti tai vanhemman kanssa, riippuen iästäsi ja kokemuksestasi. Paikalliset harjoitukset Haukiputaalla toukokuussa. Lisäksi alueelliset yhteisharjoitukset Oulun alueella, jotka jatkuvat syyskuulle. Harjoitussarja alkaa 13.5. ja huipentuu Pokaaligaalaan 9. syyskuuta. 

Haukiputaan Heiton Hippo-suunnistuskoulun hinta on 25 €/lapsi, sisaralennus 5 €. Hinta sisältää kalenterin mukaiset harjoitukset, ohjauksen ja leirin. Haukiputaan Heiton yhteyshenkilö on Aki Saari.

Hippo-suunnistuskoulussa nähdään!

Laitasaaren Vedon Hippo-suunnistukoulu

Laiven suunnistuskoulu tarjoaa lapsille (7-12-v.) mahdollisuuden oppia suunnistusta. Suunnistuskoulussa harjoitellaan karttamerkkejä, kompassin käyttöä ja reitin valintaa. Suunnistus parhaimmillaan tarjoaa hienoja elämyksiä luonnossa liikkuen. 

Katso lisätietoa Laitasaaren Vedon suunnistussivuilta > 

Laiven yhteyshenkilö Anu Niva, puh. 0400 994 424.

Iisun Hippo-suunnistuskoulu ei ole vielä varmistunut.

Oulun seuun juniorisuunnistuksen sivut

Pohjois-Pohjanmaan nuorten suunnistajien sivut, joissa päivitetään kesän treenikalenteria. Sivuilta löydät nuorille suunnistajille suunnatut avoimet treenit ja kilpailut.

Varmuutta verkkoon -digiopastuspäivät Uusia koulutuksia huhti- ja toukuussa!

Oletko miettinyt pankkiasioittesi hoitamista mobiilisti?

Puuttuuko rohkeus, kaipaatko opastusta? Oulun Osuuspankki järjestää senioreille

Varmuutta verkkoon -digiopastuspäivät

Kempele, Ollilantie 2, ke 17.4. klo 13-15
 
Haukipudas, Revontie 8, to 9.5. klo 10-12
 
Ii, Kirkkotie 2, touko/kesäkuussa, tarkka aika ilmoitetaan myöhemmin tällä sivulla. (Iin toimipaikka muuttaa uuteen osoitteeseen alkukesästä.)

 

Koulutukset järjestetään OP Oulun toimipaikoissa.
 
Tule tutustumaan turvallisesti mobiilimaailmaan ja pankkiasiointiin yhdessä OP:n asiantuntijoiden kanssa. Käymme läpi myös mitä muita asioita voit hoitaa verkossa verkkopalvelutunnuksillasi.

Ota mukaan oma tablettitietokoneesi tai älypuhelimesi sekä OP:n verkkopalvelutunnuksesi, jos sinulla jo on sellaiset.
 
Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu valitsemaasi tapahtumaan alla olevista linkeistä.

OP ja Woolman kutsuvat sinut mukaan Päivässä verkkokauppiaaksi –koulutukseen! 

Oletko suunnitellut avaavasi verkkokaupan kivijalkamyymälän tueksi tai haluatko viedä nykyisen verkkokauppasi uudelle tasolle? Vai onko sinulla loistava liikeidea, josta puuttuu enää verkkokauppa? 

Päivässä verkkokauppiaaksi –koulutus on silloin juuri sinulle. Tarjoamme Y-tunnuksen omaaville yrittäjille ilmaisen ja käytännönläheisen koulutuksen. Päivän aikana pääset avaamaan verkkokaupan helppokäyttöiselle Shopify-verkkokauppa-alustalle kouluttajiemme avustuksella. 

Koulutus tarjoaa myös vinkkejä oman sähköisen liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. 
Tarvitset mukaasi intoa oppia sähköisestä kaupankäynnistä, oman kannettavan tietokoneen ja sen käyttötaidot sekä himpun verran englanninkielen taitoa (Shopifyn hallinta tapahtuu englannin kielellä). 

Päivässä verkkokauppiaaksi -koulutuspäivät Oulussa: 

Tiistai 7.5.2019 klo 8-17 tai 

Keskiviikko 8.5.2019 klo 8-17 

Koulutus pidetään OP Oulun tiloissa, Isokatu 14, 90100 Oulu 

(Päivät ovat samansisältöiset, ilmoittaudu jompaankumpaan.)

Tilaisuus on maksuton ja tarjoamme osallistujille lounaan ja kahvit päivän aikana.

Huomaathan, että koulutus on peruttava viimeistään seitsemän päivää (7) ennen koulutuspäivää – muussa tapauksessa koulutuksenjärjestäjällä on oikeus periä 50 euron peruutusmaksu ruokailuista aiheutuneista kuluista. Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt mahdollisen peruutusmaksun.

Paikkoja on rajoitetusti! Käy tutustumassa koulutuksen sisältöön ja ilmoittaudu viimeistään 30.4. mukaan osoitteessa 

www.paivassaverkkokauppiaaksi.fi
 
Lisätietoja Päivässä verkkokauppiaaksi –koulutuksesta antavat Jenny Huttunen, jenny.huttunen@woolman.io ja Heidi Laaja, heidi.laaja@op.fi.

Lämpimästi tervetuloa!