OP Oulun tapahtumat

Tapahtumat

Tapahtumakalenterista näet kaikki OP Oulun tapahtumat. Tarjolla on ajankohtaisia tuulahduksia finanssialalta, tietoa sinun ja perheesi tai yrityksesi talouden tueksi. Löydät täältä tulevat matkat, tilaisuudet ja esimerkiksi Hippo-tapahtumat.

Hippo-juoksut 11.9. Hipon kanssa hölkkäämään!

Tervetuloa OP Oulun Hippo-juoksuihin

keskiviikkona 11.9.2019 klo 18.30
Oulunsalon Kisakangas, Papinjärventie, 90460 Oulunsalo

Ei osallistumismaksua. Jokainen juoksija saa osallistumismitalin!
 
 

Sarjat ja matkat tytöille ja pojille seuraavissa ikäluokissa syntymävuoden mukaan:

2016 ja nuoremmat  50 m 
2014-2015   100 m 
2012-2013   400 m
2010-2011   800 m
2008-2009  1,4 km
 

Kisan järjestelyistä vastaa Oulunsalon Vasama.

Tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu viimeistään 6.9. alla olevasta linkistä!

 

 

Hippo-suunnistukset Hippo opettaa suunnistustaitoja

SK Pohjantähden Hippo-suunnistuskoulu 2019

Suunnistuskoulu starttaa maanantaina 29.4.2019 kello 18.00 Lintulammen koulun pihapiirissä. Tapahtumassa opiskelemme suunnistuksen peruskäsitteitä ja esittelemme kesän suunnistuskoulun ja SK Pohjantähden toimintaa. Ilmoittaudu mukaan 27.4. mennessä linkistä alla!

Kouluosuus jatkuu 6.5. Lintulammen koulun maastossa kello 18.00.

Suunnistusharjoituksia Oulun maastoissa maanantaisin kello 18 alkaen ohjatusti joko ryhmässä, parin kanssa, itsenäisesti tai vanhemman kanssa, riippuen iästäsi ja kokemuksestasi touko-, kesä, elo- ja syyskuussa. Harjoitussarja alkaa 13.5. ja huipentuu Pokaaligaalaan 9. syyskuuta.

Toukokuussa käymme tutustumassa myös suunnistuskilpailuun, jossa sinulla on mahdollisuus kiertää suunnistusrata yksin, ryhmässä ohjaajan kanssa tai vanhemman kanssa.

Alkukesään järjestämme myös päiväleirin, jonka aikana ehdimme touhuta monenlaista mukavaa.

SK Pohjantäden Hippo-suunnistuskoulun hinta on 80 euroa/lapsi ja hintaan sisältyvät yllä mainittujen harjoitusten lisäksi SK Pohjantähden jäsenyys ja vakuutuksellinen lisenssi.

Seuran jäsenenä sinulla on oikeus osallistua SK Pohjantähden järjestämiin Oulurasti-suunnistuksiin (15 kpl/kesä), joita pidetään tiistaisin ja torstaisin. Seura maksaa myös lasten ja nuorten kilpailumaksut.

SK Pohjantähden yhteyshenkilö on Mervi Holster-Hemmi.

Haukiputaan Heiton Hippo-suunnistuskoulu 2019


Suunnistuskoulu starttaa maanantaina 29.4.2019 kello 18.00 Heitontalolla. Suunnistuskoulussa opit suunnistuksen alkeet ja saat Hippo-suunnistusoppaan. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä!

Kouluosuus jatkuu 6.5. Keiskan koulun maastossa kello 18.00.

Suunnistusharjoituksia Oulun maastoissa ohjatusti joko ryhmässä, parin kanssa, itsenäisesti tai vanhemman kanssa, riippuen iästäsi ja kokemuksestasi. Paikalliset harjoitukset Haukiputaalla toukokuussa. Lisäksi alueelliset yhteisharjoitukset Oulun alueella, jotka jatkuvat syyskuulle. Harjoitussarja alkaa 13.5. ja huipentuu Pokaaligaalaan 9. syyskuuta. 

Haukiputaan Heiton Hippo-suunnistuskoulun hinta on 25 €/lapsi, sisaralennus 5 €. Hinta sisältää kalenterin mukaiset harjoitukset, ohjauksen ja leirin. Haukiputaan Heiton yhteyshenkilö on Aki Saari.

Hippo-suunnistuskoulussa nähdään!

Laitasaaren Vedon Hippo-suunnistukoulu

Laiven suunnistuskoulu tarjoaa lapsille (7-12-v.) mahdollisuuden oppia suunnistusta. Suunnistuskoulussa harjoitellaan karttamerkkejä, kompassin käyttöä ja reitin valintaa. Suunnistus parhaimmillaan tarjoaa hienoja elämyksiä luonnossa liikkuen. 

Katso lisätietoa Laitasaaren Vedon suunnistussivuilta > 

Laiven yhteyshenkilö Anu Niva, puh. 0400 994 424.

Iisun Hippo-suunnistuskoulu ei ole vielä varmistunut.

Oulun seuun juniorisuunnistuksen sivut

Pohjois-Pohjanmaan nuorten suunnistajien sivut, joissa päivitetään kesän treenikalenteria. Sivuilta löydät nuorille suunnistajille suunnatut avoimet treenit ja kilpailut.